Küfür etmeyi bırakamıyorumm

Selinryhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
70
29
3
36
Kızlar selam benim arkadaş ortamlarında çok pis konuşma gibi bir alışkanlığım var ve bunu bırakamıyorum ailemin yanında hiç etmiyorum ama arkadaşlarımın arasında hep ediyorum nasıl bırakabilirim?

bizim yapabilecegimiz bir sey yok, tamamen senin elinde bu...
ceneni tutmayi bilmelisin...

yada en guzeli takildigin ortamdan uzak dur kendine seviyeli dogru duzgun insanlardan olusan arkadas grubu olustur ve onlarla takil...
sacma sapan bir cevren var belliki...

Ailenin yanında nasıl etmio ,tutuosan kendini bırakabilirsin tabikide insan yeterki istesin yapamayacagi şey yoktur hersey beyinde bitiyo...

bunu başka şeylerde kullanabilir miyiz :)

ben tırnak yemede kullandım. daha doğrusu bir doktor arkadaşım bana tırnak yeme için bunu tavsiye etmişti. beyin bir yerden sonra yapılan eylem ile acıyı eşleştirip bu istekten vazgeçiyormuş ve zamanla o eyleme karşı isteksizlik tiksinti yaratıyormuş :)

ve evet artık tırnak yemiyorum...

Sanırım stres atıyorsun ama ailenin yanında dikkat ediyorsan arkadaş ortamindada kas kendini..Küfür eden insanlardan hep uzak dururum.Hiç şık durmuyor ne olur önce azaltmaya çalış sonrada tamamen kes ins

Valla ben şu yeni nesile çok şaşırıyorum zaten. Öyle ağızları pis ki kendimden haya ediyorum. Etraftan çok iğrenç görünüyorsunuz, belki bunu bilirseniz etmezsiniz.
Katılıyorum zaten dışarıdan böyle kızlar görünce ben de çok iğrenç görünüyorum diyip kendime kızıyorum

Sanırım stres atıyorsun ama ailenin yanında dikkat ediyorsan arkadaş ortamindada kas kendini..Küfür eden insanlardan hep uzak dururum.Hiç şık durmuyor ne olur önce azaltmaya çalış sonrada tamamen kes ins
Aaa stresle bir alakası olabilir mi ?

Çok teşekkür ederim hemen denemeye başlıyorum :) umarım kurtulurum

Arkadaşlarımı bir küfür için değiştiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…