Bu sende kalıcı olmaz Sadce düşünerek lafını tartarak konuşursan emin ol düzelirOlamıyorum işte hep niyetleniyorum ama olmuyor
lastik kullan. en güzel kötü alışkanlık bırakma tekniği. takacaksın bileğine 1 adet paket lastiği. küfür ettikçe çekip bırakacaksın. sonra zaten bırakıyorsun kötü alışkanlığıda.
Ailenin yanında nasıl etmio ,tutuosan kendini bırakabilirsin tabikide insan yeterki istesin yapamayacagi şey yoktur hersey beyinde bitiyo...Kızlar selam benim arkadaş ortamlarında çok pis konuşma gibi bir alışkanlığım var ve bunu bırakamıyorumailemin yanında hiç etmiyorum ama arkadaşlarımın arasında hep ediyorum nasıl bırakabilirim?
bunu başka şeylerde kullanabilir miyiz :)
Katılıyorum zaten dışarıdan böyle kızlar görünce ben de çok iğrenç görünüyorum diyip kendime kızıyorumValla ben şu yeni nesile çok şaşırıyorum zaten. Öyle ağızları pis ki kendimden haya ediyorum. Etraftan çok iğrenç görünüyorsunuz, belki bunu bilirseniz etmezsiniz.
Aaa stresle bir alakası olabilir mi ?Sanırım stres atıyorsun ama ailenin yanında dikkat ediyorsan arkadaş ortamindada kas kendini..Küfür eden insanlardan hep uzak dururum.Hiç şık durmuyor ne olur önce azaltmaya çalış sonrada tamamen kes ins
Çok teşekkür ederim hemen denemeye başlıyorum :) umarım kurtulurumlastik kullan. en güzel kötü alışkanlık bırakma tekniği. takacaksın bileğine 1 adet paket lastiği. küfür ettikçe çekip bırakacaksın. sonra zaten bırakıyorsun kötü alışkanlığıda.
Yani çok ilerlerse muhabbet maalesef gidiyor oralara kadarErkek gibi mi bu küfürler?
Arkadaşlarımı bir küfür için değiştirememarkadaşını değiştir
o nası arkadaş ortamı? ben kız arkadaşlarımla gayet seviyeli konuşuyorum trafikteysem ya da biri taciz etmişse vs sessizce küfrediyorum sinirimi çıkarabilmek için ama onu bile düzeltmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?