Küfür etmeyi bırakamıyorumm

geçmiş olsun cnmm: benm kardeşimdede vardı aynı yukarıda dedikleri gibi ceza yöntemiyle kurtardık bence sende denee

Ben de çok küfür ederim en hafifinden ağırına kadar kullanırım. Kocam terbiyelidir aptal salak kelimelerini bile kullanmaz. Arkadaş çevremde benim gibi ağzı bozuk olan da var olmayan da var. Ben hiç dert etmiyorum. Kadına şu yakışır bu yakışmaz gibi cinsiyetçi takıntılarım yok. Nerede dilimi kısacağımı bildikten sonra sorun da yok. Ailenin yanında küfretmediğine göre sen de gereken yerde dilini kısabiliyorsun demek ki. Ötesini dert etmene gerek yok bence

Bi de şöyle bir durum var; sevdiğim insanlarla tartışırken asla küfür etmem. Bence küfür o durumda korkunç iğrenç birşey oluyor ama normal günlük konuşmada ağzım çok pistir evet

küfürler zaten cinsiyetçi hep kadın üzerine.

asıl küfür etmek cinsiyetçiliktir. kadına da erkeğe de yakışmaz.

Boşver kendini değiştirmeye çalışma bilim insanlarinin yaptığı araştırmaya göre küfür eden insanlar küfür etmeyen insanlara göre daha sabırlı çünkü bu şekilde stres attığı için rahatliyor .
Iki insanın eline buz veriyorlar ve bunu tutmalarini söylüyorlar birine küfür edebilirsin diğerine ise küfür etmeden tut diyorlar ve küfür ederek tutan kişi daha çok stres attığı için daha uzun süre tutabiliyor yani bu bilimsel bişey ben ediyorum küfür kendimide hiç kisamam yerini zamanini ve adamini bulduktan sonra küfür guzeldir

Ben ailemin yanında bile ediyorum . Kendime hakim olamıyorum somrada tövbe tövbe diyorum. Agzımı tutamıyorumm yaa

Kufurlerin yerine farkli bisiler soyle mesala sarimsak , biber ,patlican vs vs.. Bir gun onlarida demeye birakirsin..

Yani çok ilerlerse muhabbet maalesef gidiyor oralara kadar
ailenin yanında aldıgım terbiye ve korku ile kendini kasıyorsun. hatrta beyin otomatik küfür merkezini kapatıyor.
arkaşdalarının yanında ailen yok rahat özgür ve kendin oldugun gibi davranabilirsin. o zaman da sözcükler yag gibi agzından cıkıveriyor.
bunu toplamak senin elinde..
ben cok 2 samimi ark. var onların yanında konu laf oraya gelirse bir iki söylerim.
eşime , bir olayı ona anlatırken cooookk kızmışsam ederim .hatta söve söve anlatırım..
karşımdaki bana küfürlü ise asla küfür etmem..
birde cok dikkat etmeme ragmen eşimin 2 ark. bir şeyi anlatırken birden agzımdan cıkanı duyunca iki adamın şokuna şahit oldum
dedim ki ' böyle kacan kelimeleri cıkar cıkmaz geri yakalasak ne güzel olur degil mi '
zamanla alışırsın... tutarsın agzını... merak etme...

sesini kaydetsinler çaktırmadan. bir arkadasına soyle ama sen zamanını bilme bunun. kendini bi dinle..

kosullanmayla da alakalı bu. Ailemin yanına gittigimde evdeyken 5 saatte anca 1 tane sigara isterdi canım, arkadaslarımlayken 5 dakıkada 1.

Bir gun basina bisey gelir o zmandan sonra dahada edemezsin kufur.
Biz bisey yapamayiz agzina aci biber surelim
Piskolaga git belki o bisi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…