- 18 Nisan 2017
- 61
- 17
- 3
- 29
Yok ders kitabı değil de genelde dünya klasikleri okurum. Ama kişisel gelişimi deneyeceğim sağ olunDers kitabı demedim :) kişisel gelişim kitapları olabilir. Öğüt kitapları olabilir .
Teşekkür ederim ceza yöntemi bana da pek mantıklı geldi deneyeceğim hemengeçmiş olsun cnmm: benm kardeşimdede vardı aynı yukarıda dedikleri gibi ceza yöntemiyle kurtardıkbence sende denee
o halde arkadaşlarınızla bir buluşmanızda ses kaydı alın ve sonradan dinleyin, kulağa ne kadar kötü geldiğini hep beraber dinleyin?Hm anladım ama işte konuşma hararetinde hiçbirimiz farkında olmuyoruz genelde uyardığımız zaman konuşmamız bitmiş oluyor
Aaa gerçekten mantıklı hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederimo halde arkadaşlarınızla bir buluşmanızda ses kaydı alın ve sonradan dinleyin, kulağa ne kadar kötü geldiğini hep beraber dinleyin?
Yorum yapma hakkında gayet özgürüm senden izin alıncaksa başlıkta belirttseydin "Doğru söyleyeni 9 köyden kovarım diye."Size gelin bu konu hakkında yorum yapın diyen olmadı lütfen saygılı olun. Gidebilirsiniz beğenmiyorsanız
Ben de çok küfür ederim en hafifinden ağırına kadar kullanırım. Kocam terbiyelidir aptal salak kelimelerini bile kullanmaz. Arkadaş çevremde benim gibi ağzı bozuk olan da var olmayan da var. Ben hiç dert etmiyorum. Kadına şu yakışır bu yakışmaz gibi cinsiyetçi takıntılarım yok. Nerede dilimi kısacağımı bildikten sonra sorun da yok. Ailenin yanında küfretmediğine göre sen de gereken yerde dilini kısabiliyorsun demek ki. Ötesini dert etmene gerek yok bence
Yorum yapma hakkında özgür değilsin demedim konuyu beğenmediysen gidebilirsin seninle uğraşamam hadi byYorum yapma hakkında gayet özgürüm senden izin alıncaksa başlıkta belirttseydin "Doğru söyleyeni 9 köyden kovarım diye."
Gidene yollar bayırYorum yapma hakkında özgür değilsin demedim konuyu beğenmediysen gidebilirsin seninle uğraşamam hadi by
ailenin yanında aldıgım terbiye ve korku ile kendini kasıyorsun. hatrta beyin otomatik küfür merkezini kapatıyor.Yani çok ilerlerse muhabbet maalesef gidiyor oralara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?