Küfür etmeyi bırakamıyorumm

Bol bol kitap okumanı öneririm. Kitap insanın konuşma düşünme yazma ve ufkunu genişletiyor... Ben hiç kitap okuyup da ana avrat söven görmedim. Ha hiç mı küfür edilmiyor tabi ediliyor ama her cümlenin ardından oraya buraya koymayı bırakıyorsn

Dışarıdan ne kadar itici göründüğünü düşün. Emin ol yarın bırakırsın.

Bana alakası var gibi geliyor küfürlü konuşunca rahatliyorsun o an,stres atıyorsun.Ben küfürlü konuşmam ama çok yakın arkadaşlarıma bir meseleyi anlatırken bir iki güncel hayatımda kurmayacagim cümleleri onlarla konuşurken konuşurum biraz laşka ama çok guleriz stres atarım o an.Neşelenirim.belki seninde öyledir.

Emin ol çok kitap okurum öğrenci olduğumdan da dolayı zorundayım yani

evet bana da öyle olur gibi geldi pavlovun köpeği misali :)

ilginçmiş duymamıştım denicem :) mazoşist olmayalım da sonunda :))

Arkadaşlarınızla bir ceza sistemi kararlaştırın, küfür eden adam başına 5 lira versin filan gibi. Tek başınıza zorlanabilirsiniz ancak bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarınızla birlikte grupça daha kolay motive olursunuz.

Birde kitap oku Mevlana dan öğütler tarzı ne bilim kendini geliştir kursa sanata da yonelebilirsin.kufurlu konuşan insan basit..Yetişmemiş..Kendini gelistirmemis bir karakterdir bence.ve ihtiyar olunca da birşey değişmiyor örnek olacagin yere herkesi kendinden kacirtirsin

Uf o zaman çareni kendin üret. Millet takır takır çare buluyo yapamam arkadaşımı değiştirmem olmuyo hadi o zaman

Bende küfür eden insanlardan soğumadan edemiyorum.. böyle benim gibi düşünen insanların varlığını hatırla belki iyi gelir.

Arkadaşlarımı bir küfür için değiştiremem

ee yapacak bişey yok o zaman

insan beyni gördüğünü kopyalar. benim bi erkek arkadaşım çok küfürlü konuşur bana da yansımaya başladı uyarıyorum onu dikkat ediyor.

uyar diyeceğim ama arkadaşlarımı uyaramam diyeceksin. o zaman küfürbaz sevimsiz olmaya devam napalım.

Haklısın kafa dolu olunca küfre fırsat kalmayacak

Yapamıyorum diye birşey yok, Ailenin yanında yapmıyorsan demek ki kendini tutabiliyorsun. Küfür erkeğe yakışmıyor, kadında iğreti duruyor, dışarıdan sana bakanın seni nasıl gördüğünü düşün.

Ayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…