- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Dışarıdan ne kadar itici göründüğünü düşün. Emin ol yarın bırakırsın.Kızlar selam benim arkadaş ortamlarında çok pis konuşma gibi bir alışkanlığım var ve bunu bırakamıyorumailemin yanında hiç etmiyorum ama arkadaşlarımın arasında hep ediyorum nasıl bırakabilirim?
Emin ol çok kitap okurum öğrenci olduğumdan da dolayı zorundayım yaniBol bol kitap okumanı öneririm. Kitap insanın konuşma düşünme yazma ve ufkunu genişletiyor... Ben hiç kitap okuyup da ana avrat söven görmedim. Ha hiç mı küfür edilmiyor tabi ediliyor ama her cümlenin ardından oraya buraya koymayı bırakıyorsn
ben tırnak yemede kullandım. daha doğrusu bir doktor arkadaşım bana tırnak yeme için bunu tavsiye etmişti. beyin bir yerden sonra yapılan eylem ile acıyı eşleştirip bu istekten vazgeçiyormuş ve zamanla o eyleme karşı isteksizlik tiksinti yaratıyormuş :)
ve evet artık tırnak yemiyorum...
Toplum içindeyken değil zaten sadece arkadaşlarım varken böyle oluyor. Ayrıca bağıra bağıra konuşmuyoruz nkimse de terbiyesizce konuşma diyerek uyarmadı mı sizi?
Aa teşekkür ederim deneyeceğim.Arkadaşlarınızla bir ceza sistemi kararlaştırın, küfür eden adam başına 5 lira versin filan gibi. Tek başınıza zorlanabilirsiniz ancak bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarınızla birlikte grupça daha kolay motive olursunuz.
Size gelin bu konu hakkında yorum yapın diyen olmadı lütfen saygılı olun. Gidebilirsiniz beğenmiyorsanızUf o zaman çareni kendin üret. Millet takır takır çare buluyo yapamam arkadaşımı değiştirmem olmuyo hadi o zaman
yok yani arkadaşların demiyor mu "ayıp oluyor küfür etme" ?Toplum içindeyken değil zaten sadece arkadaşlarım varken böyle oluyor. Ayrıca bağıra bağıra konuşmuyoruz n
Arkadaşlarımı bir küfür için değiştiremem
Haklısın kafa dolu olunca küfre fırsat kalmayacakBirde kitap oku Mevlana dan öğütler tarzı ne bilim kendini geliştir kursa sanata da yonelebilirsin.kufurlu konuşan insan basit..Yetişmemiş..Kendini gelistirmemis bir karakterdir bence.ve ihtiyar olunca da birşey değişmiyor örnek olacagin yere herkesi kendinden kacirtirsin
Hm anladım ama işte konuşma hararetinde hiçbirimiz farkında olmuyoruz genelde uyardığımız zaman konuşmamız bitmiş oluyoryok yani arkadaşların demiyor mu "ayıp oluyor küfür etme" ?
Ders kitabı demedim :) kişisel gelişim kitapları olabilir. Öğüt kitapları olabilir .Emin ol çok kitap okurum öğrenci olduğumdan da dolayı zorundayım yani
Aynee yapacak bişey yok o zaman
insan beyni gördüğünü kopyalar. benim bi erkek arkadaşım çok küfürlü konuşur bana da yansımaya başladı uyarıyorum onu dikkat ediyor.
uyar diyeceğim ama arkadaşlarımı uyaramam diyeceksin. o zaman küfürbaz sevimsiz olmaya devam napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?