- 3 Nisan 2014
- 36.547
- 149.545
- 798
- Konu Sahibi elifcik3435
-
Yiğenle ilgili açmamıştım konuyu aslında genel olarak açmıştım ama yiğenin durumu şöyle, aldatma niyeti ile görüşmemiş. İkilemde kalmış. Zaten bu konudan dolayı mahçuptu kız arkadaşına karşı. Ama kız arkadalıyla çıkmaya başladıkları günden sonra asla başka kızla farklı niyetle görüşmemiş.
Dürüstçe sevgilisi ne sorsa cevaplamış ama bakmış kız bunları her kavgada kullanıyor üste çıkmaya çalışıyor işte o zaman saklamış ne olduysa iyi yada kötü.
Küfür kadına da yakışmaz erkeğe de. Hele ki eşine, çocuğuna, anasına babasına kardeşine, nişanlısına, sevgilisine küfreden adam acizdir. Her zaman söylerim, gücünün yetmediğine yapamadığını (örneğin patronuna, müdürüne ya da senden güçlü birine) gücünün yettiğine yapmayacaksın. Yiyorsa git patronuna vur bakayım ya da küfret. Yapamazsın, o zaman karına çocuğuna da yapma!
Küfreden kişi düşük seviyelidir bana göre. Bolca kitap okuyan insanın sözcük dağarcığı gelişir ve küfürden daha etkili sözler söyleyebilir karşısındakine. Hem kendi seviyesini ortaya koymuş olur hem de zarafetini. Ülkemizdeki (yabancı kültürler de bizden çok farklı değil maalesef) bu sorun ancak kaliteli kitap okuyarak ve okutarak çözülür.
senin yeğen neden bu kadar basiretsiz?
kamu oyu yoklamasıyla mı hayatına yön verecek. bunu da okut bir zahmet.
Saygı duymuyordur önce kendine sonra karşındakine ve her şeyden önce aciz insanlar kendini savunmaya ifade etmeye beyincikleri yetmeyen insanlar küfür ve şiddet kullanırKüfür eden erkekler,
Küfür eden kadinlar,
Sevgilisine, eşine, nişanlısına.. kavga aninda, bir yanlış anlasilmada küfür ediyorsa haklı / haksız da olsa ne düşünürsunuz o insan için ?
(Mesela ailenize gelin alacaksınız. Kız haklı diyelim bir konuda ama oglanla tartışırken küfür ediuor kavgada)
Küfür eden biri sevmiyor mudur?
Bence isine gelenleri okutuyor
Yazımın en başında söyledim zaten. Küfür kadına yakışmadığı kadar erkeğe de yakışmaz. Hani derler ya “hele kadına hiç yakışmıyor” diye, ben öyle demiyorum, ikisine de hiç ama hiç yakışmaz. Küfrün kadını erkeği olmaz. Küfür, küfürdür!Çok güzel özetlemişsiniz konuyu peki kadın için ne dersiniz ?
Ben de oraya takildim küfür edeni gelin olarak alır mıydınız diyor. Mal sanki karşıdaki kişi aliyor veriyor.Begenmiyorsan gorusmezsiin olur biter.Severim bazı durumlarda kullanmayı
Gelin almak lafını sevmem ama. Neyi alıyorsunuz "mal" mı? Ailenize mi alıyorsunuz o malı?
Alan memnun satan memnunsa karışmayın.
Küfür eden kadın da olsa erkek de olsa ben iletişimi direk kesiyorum nefret ettiğim birşey cunku. 7 senelik evliyim öncesinde de birkaç sene görüştük eşimle daha ağzından bir kez küfür duymadım ne bana karşı ne başkasına karsi çok şükür. Kesinlikle saygıyı bitirdiğini düşünüyorum ilişkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?