" KÜFÜR " Hakkında ne düşünüyorsunuz ?


Olaylarin ic yuzunu bilemez ucuncu sahislar. Kendinizi bosuna yipratiyorsunuz.
Yegeninizi birakin kendi cozsun.
Bazen sevdiklerimize yardim etmek isterken almalari gereken dersleri engelliyoruz.
Kafasini carpa carpa duse kalka anlar bazi insanlar birseyleri. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Ha bu demek degil kiz kotu yegenin iyi veya yegenin kotu kiz iyi.
Herkesin iyi kotu yanlari vardir. Herkes kendince hakli dir. Herkes haksizlik yapmis olabilir. Ama sizin bu iliskilerinde yeriniz olmamali. Ekstrem durumlar olmadikca mudahale etmeyin.
Konu acma sebebiniz zaten bu yani..
 
Son düzenleme:

Çok güzel özetlemişsiniz konuyu peki kadın için ne dersiniz ?
 
Saygı duymuyordur önce kendine sonra karşındakine ve her şeyden önce aciz insanlar kendini savunmaya ifade etmeye beyincikleri yetmeyen insanlar küfür ve şiddet kullanır
 
Bence isine gelenleri okutuyor

Ay kızlar okutttum tüm yorumları. Kendi hatalarının da farkında çocuk. Ama bu konuyu onunla ilgili değilde genel açtım. İş arkdaşlarımdan biriside küfür yemiş nişanlısından. Öyle genel açmak istedim.
 
Çok güzel özetlemişsiniz konuyu peki kadın için ne dersiniz ?
Yazımın en başında söyledim zaten. Küfür kadına yakışmadığı kadar erkeğe de yakışmaz. Hani derler ya “hele kadına hiç yakışmıyor” diye, ben öyle demiyorum, ikisine de hiç ama hiç yakışmaz. Küfrün kadını erkeği olmaz. Küfür, küfürdür!
 
kendini ifade edemeyen insanlar birbirine küfür eder. (bence)
bunun dışında küfür iticidir. yine bence.
ama etmiyorum desem yalan olur. ama en fazla ‘shit’ çıkar ağzımdan.
 
Ya ben de ederim ama yakinlarima etmem diyenleri anlamıyorum. İnsanın ağzı alışınca sinirlendiğinde yakını uzağı olur mu ki.
 
Severim bazı durumlarda kullanmayı
Gelin almak lafını sevmem ama. Neyi alıyorsunuz "mal" mı? Ailenize mi alıyorsunuz o malı?
Alan memnun satan memnunsa karışmayın.
 
Ya ben yalnız şunu anlamadım snein yeğen neden iliskiye devam Edip etmeyeceğine karar veremiyor kendi başına. Hayır kendi kararlarini alabilen kararlarının arkasında duran bir tip olsa idi en başında iki kızı aynı anda idare etmezdi başında zaten. Bence yeğenin önce kendi kararlarıni alabilecek kadar büyüsün sonra ilişki yasasin
 
Severim bazı durumlarda kullanmayı
Gelin almak lafını sevmem ama. Neyi alıyorsunuz "mal" mı? Ailenize mi alıyorsunuz o malı?
Alan memnun satan memnunsa karışmayın.
Ben de oraya takildim küfür edeni gelin olarak alır mıydınız diyor. Mal sanki karşıdaki kişi aliyor veriyor.Begenmiyorsan gorusmezsiin olur biter.
 
Küfür eden kadın da olsa erkek de olsa ben iletişimi direk kesiyorum nefret ettiğim birşey cunku. 7 senelik evliyim öncesinde de birkaç sene görüştük eşimle daha ağzından bir kez küfür duymadım ne bana karşı ne başkasına karsi çok şükür. Kesinlikle saygıyı bitirdiğini düşünüyorum ilişkide.
 

Haklisiniz saygı bitmiş demektir
 
Küfür ederim, ama bu kavga esnasında ya da karşımdakine değildir. Her insan küfür edebilir ki bazen durumlara cuk diye oturur yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…