Küfür.

Neden pişman olacaksiniz? Sizin mantığının alıyor mu?

ablayla enişteye kısıtlama getirmek ne ya, kaç yaşında bu adam 15 mi?
pişman olunacak bir şey yok, saçma sapan bir adam saçma sapan bir ilişki

İstgram da bir akım var yapma bunu kendine ve kızım yapma diye. Sana,ablana küfür eden adam dan ayrılmakla hata yaptım diye sorma bacım. Yapma bunu kendine

Pardon da ne hakla size müdahale ediyor anlamadım ben..abla ve enişte ile görüşmeniz niye sorun?
Küfür edecek kadar laubali olmasının gerekçesi ne?
Muhtemel bir madde kullanıcısı olabilirmi? Yada içince kendini kaybeden tiplerden...
Bence ayrılmanız çok yerinde bir karar.Ve ders niteliğinde..hayat dersi...Bir sonraki ilişkilerinizde de kimseye hayatımıza müdahale hakkını tanımazsınız edindiğiniz tecrübeyle...haddini bilecek herkes

Nasil insanlarla gorusuyorsunuz Allah askina. Ablamla arama mesafe koyduracak adamin alnini karislarim. Annem ablanizin hakkini odeyemezsiniz, benim kadar o da bakti size der hep. Ablalar boyledir cunku. Iyi ki gercek yuzunu gostermis gec olmadan bu ahlaksizla evlendigini dusunsene bir de aman aman.

Bu kadar mı erkek kıtlığı var aciz durumuna düşüyorsunuz? Sevgilinden izin alacak kadar küçülme. Senle olan dialogu sizi bağlar ama aile bireylerine küfür etme cesaretini kendinde nasıl bulabiliyor. Çok seviyesiz bir erkekmiş.

Biri benim ablama küfür edecek… bi de hala düşünüyorsunuz onu!

Neden bu kadar taviz veriyorsunuz çok mu zor buldunuz bu arabeski ?

Taviz tavizi doğurmuş belli ki..

Her dediğini kabul ederseniz en sonunda ailenize kadar dil uzatır..

Ayrılın ve bu kararınızdan lütfen pişman olmayın..

Küfre gelene kadar ayrılmanız gerekirdi zaten çocuk musunuz ne demek izin vermedi ananız babanız gitme dese kendinizi öldürürsünüz

Gerçekten bulunmaz hint kumaşıymış adam. Evlenir bunlar bence

Kesinlikle çok haklısın.Ayrica neden şimdi deil de 2 3 sene sonra aglayasinne kadar salak bı cocukmus ya boşver gitsin.

Evlendiler, ve adam da çatır çutur aldatıyor değil mi? Hatta sevgili iken de aldattığını öğrendi arkadaşınız? Şaşmaz da.

A..k…o…su bana dediği.
Azcık onuru olan adam o...dediği kadının daha suratına bakmaz, değil ki bırakmayasın diye'' 3 sene sonra pişman olursun '' diyerek aklına girmeye çalışmak. Bi daha ulaşırsa '' Hayırdır ne ayak, o..mu seviyorsun sen, gerçekten bir o..yu alıp anana gelin mi yapacaksın? '' de. Öyle diyor ya hani, o yüzden.

hala soruyor musun haklı mıyım diye. Hem erkek arkadaşın senin ablanla bi yere gitmene nasıl karışıyor buna bile izin vermen yanlış. O adamın sokağından bile geçme ama haklımıyım haksızmıyım sorduğuna göre barışacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…