- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 88
- 27
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Neden pişman olacaksiniz? Sizin mantığının alıyor mu?Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
İstgram da bir akım var yapma bunu kendine ve kızım yapma diye. Sana,ablana küfür eden adam dan ayrılmakla hata yaptım diye sorma bacım. Yapma bunu kendineArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
ShshshsjjshsdhhsdhdhhdhdhshshshElim ayagım titriyoooo tir tir titriyoooo
Konu sahibi beri gel beri nosunu at su veledin bana
Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Küfre gelene kadar ayrılmanız gerekirdi zaten çocuk musunuz ne demek izin vermedi ananız babanız gitme dese kendinizi öldürürsünüzArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Beni çok üzdüğü zamanlar oldu ama bir şekilde daha çok benim çabamla bu zamanlara geldik.Az önce ona beni özledin mi tarzında soru sordum(duymak istemiştim.) sürekli sormuyorum sorsamda inatla cevaplamıyo.Yine aynısını yapıp kızdı bana bende özledim demek kavga etmekten daha zordu zaten dedim ve bana özlemedim dedi cevap vermedim.
ne yapmam gerekiyor? Artık çok yorulmuş hissediyorum.Bu yaptığı bile kalbimi çok kırdı.
Arkadaşlar, 7 yıldır hem yakın arkadaşım hem sevgilim olan kişi ile ayrıldık. Sebebi ise benim son zamanlardaki soğukluğumdu hem iş stresi hemde ailesinden veya çevresinden beni gizlemeye çalışmasıydı.Evet kız arkadaşı var diye biliyolar(herhalde) ama benim olduğumu söylemiyordu.
annesi ile çalıştığım yere geldiler bir işleri vardı.Kadın daha öncesinde beni biliyordu ama hiç görmemişti.O gün gördü ayak üstü konuştuk ama annesine liseden bir arkadaşım demiş adımı söylememiş
kız kardeşide aynı şekilde gelmişti ki kız kardeşiyle 2-3 sene önce aramız baya iyiydi.Yanıma bile uğramadan gitti kız.
bütün bunlar canımı aşırı sıktı.Yok sayılmak beni aşırı üzüyordu bende ister istemez eskisi gibi güler yüzlü onu çok seven insan değildim.
buluştuk yine aynıydim ve bi anda gidiyorum ben dedi hayır gitmiceksin dedim gidicem dedi sakindi o.Gözlerim doldu git dedim ve arkasına bile bakmadan gitti.Sonra bir mesaj “ayrılıyorum senden.Ben sana aşık değilim sevgide bitti seninde öyle.” Yazdı ve her yerden engelledi ona ulaşmak istesem hiçbir yer yok.
şimdi size geri döner mi vsvs demiyorum.Çünkü dönmesini beklemek isteyemecek kadar yorgunum,kırgınım.Ben size bu insanı nasıl unutucam? Napmalıyım ki unuturum..Bana akıl verin lütfen..
Gerçekten bulunmaz hint kumaşıymış adam. Evlenir bunlar benceHanımlar kafamı aşırı karıştıran bir şey var.
7 senedir onunlayım. O 24 yaşında ben 22 yaşındayım.
Polisliğe hazırlandı kazanma ihtimali çok yüksek ama kazansada gitmeyi çok düşünmüyormuş. Öğretmenlik için kpss deneyecekmiş. Bende kızıyorum ertelediği için madem bunu istiyordun neden polisliğe hazırlandın öğretmenliğe hazırlansaydın diyorum veya askerliği o ara aradan çıkarsaydın diyorum zaten 7 senedir birlikteyiz senin ciddi bir şeyler için çabalaman lazımken zamanı hep erteliyosun diyorum.Bu yüzden ayrıldık.Hem çok acı çekiyorum hemde kızıyorum. Ona kızmakta haksız mıyım?
7 sene oldu hanımlar hemen evlenelim demiyorum ama 2-3-4 sene sonrası için şimdiden bir şeyler yapmamız lazım.oda diyorki ben tekrar kpss çalışıcam ister bekle istersen bekleme .Lütfen bana akıl verin.
Evlendiler, ve adam da çatır çutur aldatıyor değil mi? Hatta sevgili iken de aldattığını öğrendi arkadaşınız? Şaşmaz da.Ogrenciyken kucuk bi markette kasiyerlik yapiyorduk. Birlikte calistigim kizin da sevgilisi vardi ve calişmasina tepki gosteriyordu attigi mesajlari bana gostermişti "cok kiskaniyor, işten çikayim diye zorluyor" diyerek.
Mesajlarda "marketçinin altına yatıyorsundur, altina gir" tarzi şeyler vardi.
Evlendiler bu arada.
Azcık onuru olan adam o...dediği kadının daha suratına bakmaz, değil ki bırakmayasın diye'' 3 sene sonra pişman olursun '' diyerek aklına girmeye çalışmak. Bi daha ulaşırsa '' Hayırdır ne ayak, o..mu seviyorsun sen, gerçekten bir o..yu alıp anana gelin mi yapacaksın? '' de. Öyle diyor ya hani, o yüzden.A..k…o…su bana dediği.
Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek
2 3 sene sonraki konuları:Gerçekten bulunmaz hint kumaşıymış adam. Evlenir bunlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?