Küfür.

Bu rezalet tipleri nereden buluyorsunuz çok merak ediyorum. Izin vermedi?? ne demek oluyor. Izin vermiyorum deyince kabul etmişsiniz gitmemişsiniz küfürü de yemişsiniz gayet olağan. Kendinize saygınız olsun niye başınıza bir çoban arıyorsunuz nereye gidip gitmeyeceginizi söyleyecek.
Yazık günah ya gencecik kızların haline bak. Ablanla enistenle gideceğin yere gidemezsin deme cesareti gösteriyor. Hoşt demezseniz küfür olur sonu.

Kendini ne zannediyor acaba? İyi yapmışsınız kurtulduğunuz için şükredin.

İğrenç herif...aklınız varsa sakın dönmeyin.

Hayatta en sevmediğim şey küfür. Hele hele erkek arkadaşım bana küfredecek?! Gitsin kendi erkek arkadaşlarıyla aralarında ne derse desinler ama benim yanımda, hele öyle kadınların cinselliği ile ilgili küfürleri ederse tek kelime biter. Tabiki haklısın ayrılmakta

Kimin pisman olacagi cok ortada aslinda o bu kafayla daha cok ah vah eder şükür etki cabuk kurtulmussun

Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek

Niye hayatina kariştiriyorsun? Ablan değilde arkadaşin olsa, o haklimi olurdu? Sen onsuz hayat sürdüremiyormusun? Doğru yanlişi bilmiyormusun?

Bu düşünce ilk önce kendine ve hür iradene saygisizliktir. Etraftan, ilişkilerinden saygi istersen, önce kendine saygi duymalisin. O ergen hanzoyuda sal. Sakin geri dönpe.

Işte o tür kadinlar burda konu açarlar "evlenmeden önce böye değildi, BU KADAR değildi" derler.

Nasil evlenir insan o cümlenin ustüne yaa, gercekten.

Balık baştan kokarmış , kokmasi da iyi olmuş bence en azından başından görmüşsün ne olduğunu. Böyle tipler evlenseniz evinizden dışarı çıkmayı bırakın insana perde bile actirmazlar evinde. Ailenizle görüşmeniz biraz zor olurdu. Herşeye usulunce evli olsaydınız karisabilirdi ama sevgiliyken size karışması çok saçma. Özellikle ablaniz canınız kaninizla bu duruma sizi asla düşünemez. Ve çok pişkin kalkıp size çok pişman olacak diyor. Umarım kendisi çok pişman olur asla üzülmeyin her erkek gelip geçer ama aile asla . Siz doğru olanı yapmışsınız dik durun!

izin vermedi ne demek ya??? ay deliriyorum buradaki bazı konulara. kendinize gelin allah aşkına ananız mı babanız mı ne izin alması? neden ondan izin alıyorsunuz? insan eşinden bile her zaman izin almaz, haber verir

KESİNLİKLE HAKLISINIZ.BEN OLSAM BİRDAHA ASLA GÖRÜŞMEZDİM.

İzin almak, izin vermemek, izin vermedi tamam dedim demek nedir?? Sadece kendinize değil toplumdaki diğer kadınlara da bu şekilde zarar verdiğinizin ne zaman farkına varacaksınız? Bir erkekle birlikteliği onun kölesi olduğunuzu sanmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz!

Nikahlı da olsanız! siz çocuk değil yetişkin bir insansınız. Kişi sahibiniz ve ebeveyniniz değil hayat arkadaşınız! " Arkadaş " anlıyor musunuz? Bir yere gitmek gelmek çalışmak okumak yürümek nefes almak vs için arkadaşlarınızdan izin alıyor musunuz?
Sizler bu izin alma, izin vermeme gibi durumları doğal karşılayınca o tip insan olamamış erkek cinsi de bir gün nefes alıp almama, hayatınıza onsuz devam edip etmeme ve yaşama hakkınıza da izin verip vermeme mercii olarak görüyorlar kendilerini

Şunu aklınıza sokun ; sevgili de olsanız, evli de olsanız erkek sizin ebeveyniniz ve sahibiniz değildir. Siz de insansınız o da!

Evliyseniz, birlikte yaşıyorsanız ya da çok ciddi bir ilişkiniz varsa, birbirinize ulaşamadığınızda endişelenip merak etmemek için karşılıklı olarak nereye gideceğinizi, haber verebilirsiniz. Hepsi bu! İzin değil haber!. İnsani anlamda o da!

Küfür konusunda o anda küfürünü iade edip kalkıp gidin zaten. Ortamdan da hayatından da!

Ardından ağlamaya gelince evet umuyorum ki ağlarsınız ; yukarıda bahsettiğim algılarınızdan kurtulup, kadının eksik, zayıf, köle, çocuk olmadığı bilincine kavuşup böyle bir yaratığa bir şans tanımış, bana ve kardeşime küfür etmesine neden olmuştum diye ağlarsınız. Başka da ağlıyacağınız bir konu yok ortada
Bir kadın olarak değerinizin farkında olun. Size patronluk, sahiplik, ebeveynlik, yaratıcılık taslayan tiplere ödün ve taviz vermeyin!

Ablanla aranızdaki ilişkiye dışarı çıkmanıza tatile gitmenize nasil izin vermez
İzin almak ne demek onlar senin ailen
Evli olsan bile herkes haddini ve yerini bilmeli
Yaşınız küçük sanırım aile ile beraber plan yapmak için izin istediğinize göre
Birde üzerine küfür etmiş
Hadi sana bir sinirle etti diyelim ki bu gerçekten kabul edilebilecek bi sey asla değil
Ablana küfür edemez yerini bilmesi gerekiyor
Boyle bir adamdan uzak dur
Yarin seninle aileni görüşturmez bile

Niye 2 -3 sene sonra çok ağlayacakmışsınız ki?
Dünya da adam kıtlığı mı varmış?
Yoksa kendisi bulunmaz Hint kumaşı mıymış?
Küfür zaten iğrençte, birde üstüne şu son cümleyi söyleyecek kadar kendini beğenmiş olan hadsizden kurtulduğunuz için 2-3 seneye kalmaz şükür kurbanları kesersiniz.
Hatta ona harcadığınız dakikalara oturup ağlayacak duruma gelirsiniz.

Ayrılmakta haklılık-haksızlık aramaya gerek yok, iki insan anlaşamıyorsa da bu tarz olaylar yaşamadan da ayrılabilir bu gayet doğal bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…