- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Bu rezalet tipleri nereden buluyorsunuz çok merak ediyorum. Izin vermedi?? ne demek oluyor. Izin vermiyorum deyince kabul etmişsiniz gitmemişsiniz küfürü de yemişsiniz gayet olağan. Kendinize saygınız olsun niye başınıza bir çoban arıyorsunuz nereye gidip gitmeyeceginizi söyleyecek.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Kendini ne zannediyor acaba? İyi yapmışsınız kurtulduğunuz için şükredin.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
İğrenç herif...aklınız varsa sakın dönmeyin.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Hayatima karismasina bir derece izin veririmde ablam ya. Ne demek ablamla iliskime kisitlama getirmek
Ogrenciyken kucuk bi markette kasiyerlik yapiyorduk. Birlikte calistigim kizin da sevgilisi vardi ve calişmasina tepki gosteriyordu attigi mesajlari bana gostermişti "cok kiskaniyor, işten çikayim diye zorluyor" diyerek.
Mesajlarda "marketçinin altına yatıyorsundur, altina gir" tarzi şeyler vardi.
Evlendiler bu arada.
izin vermedi ne demek ya??? ay deliriyorum buradaki bazı konulara. kendinize gelin allah aşkına ananız mı babanız mı ne izin alması? neden ondan izin alıyorsunuz? insan eşinden bile her zaman izin almaz, haber verirArkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
KESİNLİKLE HAKLISINIZ.BEN OLSAM BİRDAHA ASLA GÖRÜŞMEZDİM.Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Evlendiler, ve adam da çatır çutur aldatıyor değil mi? Hatta sevgili iken de aldattığını öğrendi arkadaşınız? Şaşmaz da.
Sonra bi daha da göremedin.O kadarini bilmiyorum. Evlendigininde sosyal medyadan gormustum.
Sonra bi daha da göremedin.
İzin almak, izin vermemek, izin vermedi tamam dedim demek nedir?? Sadece kendinize değil toplumdaki diğer kadınlara da bu şekilde zarar verdiğinizin ne zaman farkına varacaksınız? Bir erkekle birlikteliği onun kölesi olduğunuzu sanmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz!Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
Niye 2 -3 sene sonra çok ağlayacakmışsınız ki?Arkadaşlar erkek arkadaşım ablam ve eniştemle bir yere gitmeme izin vermedi. Tamam dedim ama ablamla aramdaki ilişkiye karışamazsın dedim sonra baya tartıştık 2-3 gün konusu sürdü bunun. En son arayayım mı dedi kızgınlıkla ararsan ara dedim ve ablama,bana küfür etti. Ayrıldık. Sizce ayrılmakta haksız mıyım? Bana 2-3 sene sonrq çok ağlarsın pişman olursun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?