Hiç hoş değil. Bazen klavye üstünde kızdığımda küfrederim. Ancak normalde ağzımdan asla küfür çıkmaz. Yanımda edilmesinden de pek hoşlanmam. Bir şekilde önüne geçmelisiniz gerekirse bol bol şarkı dinleyip dilinizi sürekli meşgul tutun yaniMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Genellikle içimden söylüyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Büyükşehirlerde yaşayıp hele hele trafikte salon gadunu imajından ödün vermeyenlere saygı duyarım
Küfürsüzlük zor çok zor
Kesinlikle hoş değilHiç hoş değil. Bazen klavye üstünde kızdığımda küfrederim. Ancak normalde ağzımdan asla küfür çıkmaz. Yanımda edilmesinden de pek hoşlanmam. Bir şekilde önüne geçmelisiniz gerekirse bol bol şarkı dinleyip dilinizi sürekli meşgul tutun yani
İçimden söylemek de istemiyorum. Alışkanlık olmuş bende ki. Bazen daha ağır kelimeler kullanıyorum. İçimden tabiValla tır şoförü kadar trafik tecrübem var.
Benim kadar trafikte zaman geçirmiş birinin o anda argo kullanmama ihtimali yok:)
Normalde çok kibar biriyiimdir ama trafikte ııı:)
Çıkıyor ister istemez apızdan:)
Adam sapdan gelip önüne kırıp kazaya sebebiyet vermeye ramak kalmışken mesela gel de sakin ol.
Bir sürü hatalı kaza sebebi var.
Reflekslerim çok iyidir bunlar sayesinde karşı taraf hatalı çok kazadan sıyırmışlığım var.
Gel de gerizekalı filan deme karşıdakine :))
Oluyor insanlık hali.
Kendi içimde derim ama karşıdakine sesli söylemem:)))
Trafikte zaten etmeyen evliyadir. Tavsiyeleri bende dinleyeyim bu sira agzimda surekli bir lan kelimesi. Kurtulmam lazimMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Genellikle içimden söylüyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Çıkamıyorum beMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Amaaan s... edin ahshdhMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Hemen bu aliskanligini birakmalisin benceMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Çıkmamız lazımBu döngüden çıkamıyorum bende yazlıkta arkadaş ortaminda iyice ağzım bozuldu malesef duzelmiyor ahahahah
Çıkamıyorum be
Tr den taşınarak çözüm bulabilirsinizMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?