Küfürlü konuşmak

akba988

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
941
4.029
313
İstanbul
Merhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.

Genellikle içimden söylüyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Hiç hoş değil. Bazen klavye üstünde kızdığımda küfrederim. Ancak normalde ağzımdan asla küfür çıkmaz. Yanımda edilmesinden de pek hoşlanmam. Bir şekilde önüne geçmelisiniz gerekirse bol bol şarkı dinleyip dilinizi sürekli meşgul tutun yani

Valla tır şoförü kadar trafik tecrübem var.
Benim kadar trafikte zaman geçirmiş birinin o anda argo kullanmama ihtimali yok:)
Normalde çok kibar biriyiimdir ama trafikte ııı:)
Çıkıyor ister istemez apızdan:)
Adam sapdan gelip önüne kırıp kazaya sebebiyet vermeye ramak kalmışken mesela gel de sakin ol.
Bir sürü hatalı kaza sebebi var.
Reflekslerim çok iyidir bunlar sayesinde karşı taraf hatalı çok kazadan sıyırmışlığım var.
Gel de gerizekalı filan deme karşıdakine :))
Oluyor insanlık hali.
Kendi içimde derim ama karşıdakine sesli söylemem:)))

Büyükşehirlerde yaşayıp hele hele trafikte salon gadunu imajından ödün vermeyenlere saygı duyarım
Küfürsüzlük zor çok zor

Saygı duyulası bir insanım o halde en fazla söyleyeceğim şer...z ve gerizekalı onda da yaşadığım olayı hatırlıyorum çok hak etmişti

Kesinlikle hoş değil ama alışkanlık olmuş gibi.

İçimden söylemek de istemiyorum. Alışkanlık olmuş bende ki. Bazen daha ağır kelimeler kullanıyorum. İçimden tabi

Ben de çok ediyorum trafikte deşarj olup eve gelmek hoşuma gidiyor benim ama :)

Ben de ediyorum ama kendi kendime. Kendimden başkası duymaz benden çıkanı Normal bence günümüz yaşam koşullarında

Trafikte zaten etmeyen evliyadir. Tavsiyeleri bende dinleyeyim bu sira agzimda surekli bir lan kelimesi. Kurtulmam lazim

Bu döngüden çıkamıyorum bende yazlıkta arkadaş ortaminda iyice ağzım bozuldu malesef duzelmiyor ahahahah
Çıkamıyorum be

Amaaan s... edin ahshdh

Ben o kadar steril bir insan degilim valla, yanimda kimse yokken kufur ediyorum. Olur olmadık yerde etmedikce cok takmayin bence.

Hemen bu aliskanligini birakmalisin bence
Küfür edenler baya ittici oluyor..
onun yerine tutmaya calis kendini

Tr den taşınarak çözüm bulabilirsiniz

Kesinlikle arkadaş çevresi veya aile konuşması etkiliyor. Annem çok dikkatli biridir ailemiz de salak kelimesi bile büyük küfür mesela. Asla denilmez o derece. Çevrenize küfür etmeyen insanlar alın bir süre sonra alışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…