Dışta barbie icte harbiE bu ben.
Dışarıdan bakınca adeta bir leydi, ama iç dünyamda kamyoncu Hüseyin Abi.
Merhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Genellikle içimden söylüyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Merhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
Genellikle içimden söylüyorum ama bu bile beni rahatsız ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Dişil enerjisi zirvede olan teyzem trafikte ebubekir sıddığa dönüşüyor o derece diyeyim sen anla...Merhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
ne alaka ne alaka ne alakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKüfür yerine dua etmeyi dene
Tr den taşınarak çözüm bulabilirsiniz
Oluyor öyle arada. Bende ederim.Merhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
hayatimda konusurken hic kufur etmem ama o sofor koltuguna oturdugum an bambaska biri oluyorumMerhabala herkese, bu aralar sinirlendiğimde küfürlü konuşmaya başladım. İşte, trafikte… 5 sene öncesine kadar küfür bilmeyen ben, şimdi kendimi tutamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?