Küfürlü konuşmak

Ne bir kadına ne bir erkeğe küfür etmeyi asla yakıştırmıyorum, çevremdekilere de müsaade etmem.

İçinizden sayı saymayı deneyin, bir şarkıyı tekrar etmeye çalışın ama küfür etmeyin!

E bu ben.

Dışarıdan bakınca adeta bir leydi, ama iç dünyamda kamyoncu Hüseyin Abi.

Kimse duymuyorken sinir aninda ya da trafik benzeri tansiyon yukselten yerlerde bir iki kufur edilir hem stress azaltir desarj olursunuz. Ne olmus yani?
Eril dilli kufurler sadece canimi cok yakiyor onun disinda serbest ya.

Bazı insanların bir cümle kurarken bile içinde elli tane küfür kullanıp bunu devamlı ve normalmiş gibi sunan bir iletişim tarzları var. Bunları ben de beğenmiyorum çok iticiler. Ama ben trafikte veya gercekten tahammülü zorlayan durumlarda bir miktar küfürü normal karsılıyorum ki sizinki de böyle bişey bence devamke.

Uy bu ben. İse başlamadan önce aptal diyemezdim şuan gün yüzü görmemiş küfürler ediyorum jdkdkd

Ben ağzıma vuruyorum ya biraz azaldı gibi her küfür ettiğimde ağzıma vura vura öğrendim galiba

Küfür yerine dua etmeyi dene

Dişil enerjisi zirvede olan teyzem trafikte ebubekir sıddığa dönüşüyor o derece diyeyim sen anla...

Trafikte zor yaa.. Geçen fındıkzade yokuşunu çıkarken tin tin karşıya geçen bir suriyeliye bağırdım hatta sanırım böğürdüm kafamı camdan cıkarıp. Kardeşim içinden kamyoncu cıktı abla dedi. Malesef trafik insanı çizgisinden çıkarıyor ki zaten öyle sabırlı sakin birisi katiyyen değilim.

Kendinizi o kadar da tutmayin bence. Kimse yokken arabada ben de cok kufur ederim. Desarj olma sekli. Tut tut nereye kadar. Sinir hastasi olmaktansa kufredin gitsin.

Yerinde küfür güzeldir. Size ve karşı tarafa zararı yoktur, karşı taraf duymuyorsa başınıza bela da açmaz deşarj olursunuz, bu kadar kasmayın :)

Bir keresinde annemle telefonda konuştuğumu unutup karşı tarafa baya sinkaflı giydirmiştim.. hiç hoş olmadı :)))

Ay herkes ne minnoş ya. Kimse yokken ediyorlarmış. Her sabah kendime söz verip sabah sözümü yiyen ve akıl almaz küfürler eden kişi benim. Malesef bu pis bir alışkanlık, yapmiycam diyorum ama hakediyo sr*szler Sevgilimin yaninda da ediyorum ama hiçbiri babamın yanında ettigim kadar utandırmadi beni. İşin kötü yanı da bu ağzından çıkıveriyor alışınca. Dileğim etmemek olurdu

Oluyor öyle arada. Bende ederim.

hayatimda konusurken hic kufur etmem ama o sofor koltuguna oturdugum an bambaska biri oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…