Bu arada dıştan bakım kadar vitamin özellikle biotin ve çinko degerleride çok önemli saç uzatmada. Eksiklik varsa uzamiyor. Biotin çinko bunları hepsini içinde barındıran dermoskin medobiocomplex takviyesini kullanıyorum ben şimdilik onunda faydasını görmeye başladım. Bir ay olCak kullandığım
Canım uzama hızını artırdı bende biotin eksikliği var sacimda tirnaklarimda çok zor uzuyor eczacida söyledi biotin takviyesi alıyorum ama eczacida dedi vücudun kabul etmesi için en az dört aya ihtiyacın var depoların dolması lazimmis
Canım eczacı bana öyle dedi biotin öyle hemen bir ayda yukselmez en az uç dört ay kullancanki düzenli bir fark goresin altı ayda baya düzelir dedi zaten fazlası vücuttan atılabilen bir vitaminmis. Oyuzden düzenli altı ay kullanmanı tavsiye ederim bende canımbenim de vardı medobiotin kullanıyorum 5 haftadır. pek bir etkisini görmedim ama saçlarımın dökülmesi durdu. demek daha uzun zaman gerekliymiş.
Kolay gelsin bu güne kadar hiç denemediğim bir yöntem olduğu için ilgiyle takip ediyorum, umarım çok iyi bir verim alırsınız. Nacizane saçınızın kuruluğunu azaltmak için haftada 1 günde hindistan cevizi gibi bir yağda kullanmayı düşünüyor musunuz ?
Uclar lastik tamamen öluydu canım o şekilde hiç uzamazdi ve dolasiyodu mecburen kestirdim ama iyi bir kuaforum var artık kaynak konusunda en azından şuan boncuk yaptırdım bir ay sonrada mikro kaynak yaptircam bir sene böyle idare edicem artık bakimlarla uzayacak elbet..Takipteyim ne kadar uzayacak merak ettim.
Madem bu kadar bakıma alacaktın keşke hiç kestirmeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?