Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Onceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol

Nasıl yani sen ciddimisin
E be canım kocam ameliyat ettirecek ne ya Allah aşkına
Adam yapmış bunu sana
Allah yardımcın olsun şu mübarek gün

Nasıl yani sen ciddimisin
E be canım kocam ameliyat ettirecek ne ya Allah aşkına
Adam yapmış bunu sana
Allah yardımcın olsun şu mübarek gün
Evet o herseye tamam dedi sonra annesine soyledi annesi ettirme kendiliginden duzelir o nolcak diyo

Evet o herseye tamam dedi sonra annesine soyledi annesi ettirme kendiliginden duzelir o nolcak diyo
Annesi olacak kadına deyinki gel bide sende deneyelim düzelip düzelmediğini
Boşan falan demiyorum bende çok zor günlerden geçiyorum öyle kolay olmadığınıda çok iyi biliyorum
Sadece Allah yardımcın olsun

Ama siz eşinize dönerek hata yaptınız kusura bakmayın lütfen...
bir iş bulup çalışın bu adamdan kurtulun bir an önce bu nasıl vicdansızlık anlamadım
Geçmiş olsun.
Babam da istemiyor evinde sinavima 3 gun kaldi kalakaldim ortalikta tek kulakla ne yapicam hic bilmiyorum

Su an en cok babaniza hayret ettim .Kizi ne durumda ama babanin derdi, ameliyat parasi olmus.Allah yardimcin olsun.
Evet ben para mara vermem diyor esim ilk basta ben yaptiricam tabii ameliyat ettiricem dedi sonra eve geldi iste beni herkese rezil ettin doktorlara esim darp etti dedin dedi bagirdi cagirdi gitti ustune ben suclu oldum

Şu konu öncelikle genç kızlarımıza ibret olsun.
Konuya gelince de eşinin annesi doktor muymuş ?
O ne saçma mevzu öyle.
Bu adamla evli kalmak zorunda mısın gerçekten ?
Baban eve geri dönme istedigini neden bu kadar katı bir şekilde reddediyor ki, evladısın ya evladı var mı ötesi.

Aldim ama bi ise yaramiyor ki sadece ameliyat oncesi orda istediler kulagim duymuyor tek kulak kaldim
E gidin şikayet edin
Ne duruyorsunuz hala o evde
Kendinizin kıymetini bilin ya lütfen
3 çocuğum var hiçbirinin böyle bir şey yaşamasını istemem

Üstelik babanıza da yazıklar olsun ne demek ameliyat olmadan gelme

O nasıl baba. Kocanıza gelmiyorum bile onun ne olduğu belli ama baba diyoruz 1250 lira için evladının sağlığı
Adama döndüyseniz lütfen ikna edip ameliyat olun ve sonrasında adamı boşayıp hayat kurun kendinize ailenize de dönmeyin.

Butun akrabalar laf ediyor cunku

siddete siddetle karsiyim ama ozaman sizde o kadinin bi yerini patlatip sonra aaaaa o öncedende öyleydi kendiliginden düzelir diyin.

vay be erkege bak sen, karisini bu hale getirip sonra annesinin koynuna saklanir sonrada erkegim diye gecinir.

ben olsam o adami dogduguna pisman ederim cok sinit oldum. bi yerini koparip sonrada aaa o hep kücüktü derim.

Polise şikayet edin.
Ne demek önceden vardı yok kendiliğinden kapandı. Bunlar nasıl vicdansız insanlar böyle.
Sağlık güvenceniz yok mu?
Ne parası bu?

Darp raporu aldıysanız işe yaramıyor gibi birşey yok. Gidin savcılığa kanıtım da var diyin. Savcılık paşa paşa işinizi hallettirir. ve siz bu adamı boşamazsanız da size yazık valla.

Esim darp ettigi halde hastanede de ettigini inkar etti sakalasirken oldu dedi ama doverken olmustu hastane polisi de durum karisik isiniz zor dedi bana sizden bana yalan soyluyor iftira atiyor diye esiniz sikayetci bile olabilir Allah yardimciniz olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…