Dedim Allahindan kork Allahindan dedi cildircam Allah kitapla milletin gozunu boyuyuyor
Oncelikle o esiniz hangi eliyle size vurduysa o eli kirilsin ins. Babanizin yaptigida cok cirkin. Eger gercekten babaevine donmeyi dusunuyorsaniz. O esiniz olacak odunu bi sekilde caktirmadan ikna et ameliyatini yaptir. Sonrada terket gitsin. Kisacasi dereyi gecene kadar ayiya dayi de..Onceki konumdan biliyorsunuz esimin attigi tokat sonucu kulak zarim patlamisti. Ameliyat olmam gerekiyor ameliyat masrafi 1250 lira cikti. Esimin ailesi simdi sucu ustlenmiyor senin o onceden oyledir ameliyat olma diyorlar. Esim ameliyat ettirecekti gununu bile almistik annesi aramis ettirme kendiliginden duzelir demis ben bu aileyle ne yapicam. Babam benimle konusmuyor. Ben ameliyat masrafini karsilamam ameliyat masrafindan kaciyorlar diyor. Ameliyat olmadan evime adim atma diyor Allahim bana yardimci ol
Yemisim akrabasini.Butun akrabalar laf ediyor cunku
Muz Cumhuriyeti mi burasi.Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi
Hey Allahım kendi babamı bana doğru düzgün babalık yapmıyor diye suçlardım neler var...Yemisim akrabasini.
Kızıma vuracak, kulağını delecek yerim lan öyle adamı ben.
Çok cahil kayınvalideniz tıp tahsilini nerede almış?
Ben dona kaldim ya suclu ben ciktim bi de esimden sikayetci oldum diye annesi bana dedi niye kocam dovdu de boyle oldu dedin soyle boyle
Devlet hastanesinde ki 3 Doktorda bakti baska devlet hastanesi yok bizde ozele gittik. Olmadi telefonumu saticam ameliyat olucam ne yapim
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.nasıl bir insanmış o eşin olacak kişi.çok sinirlendim kusura bakma.hem kadını sağır et bide üste çık.Evet ben para mara vermem diyor esim ilk basta ben yaptiricam tabii ameliyat ettiricem dedi sonra eve geldi iste beni herkese rezil ettin doktorlara esim darp etti dedin dedi bagirdi cagirdi gitti ustune ben suclu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?