Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

Dedim Allahindan kork Allahindan dedi cildircam Allah kitapla milletin gozunu boyuyuyor

Polisin ne dediği değil elindeki darp raporu ve savcılığa vereceğin dilekçe önemli. Ama boşanma aşamasında..
Kandırılması aşırı kolay bir insansın. Kimse Allahından kork diyerek aklanmaz laf ebeliği yapılıyor sadece sana..

Oncelikle o esiniz hangi eliyle size vurduysa o eli kirilsin ins. Babanizin yaptigida cok cirkin. Eger gercekten babaevine donmeyi dusunuyorsaniz. O esiniz olacak odunu bi sekilde caktirmadan ikna et ameliyatini yaptir. Sonrada terket gitsin. Kisacasi dereyi gecene kadar ayiya dayi de..

Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi
Muz Cumhuriyeti mi burasi.
Gerçi bazen ben de şüphe etmiyor değilim bu adamlar yüzünden neyse hakim darp raporu elinde olduğu zaman bosar seni.
Kocan denen gereksize seni zorla kadın yaptıracak hali yok.

Hanımefendi sizin akıl fonksiyonlarınız yerinde mi? Kulak zarınız patlamış, ufak bir sıyrık falan değil bu! Kulak bu duymaya yarayan organ, dengede durmanızı sağlayan organ! Sağır olunca mı şikayet edeceksiniz bu insanları?

Adam dovmus kulağını patlatmis hala kocam diyorsun. Babanda bir garip kulagini yaptirmadan gelme diyor. Allah yardimcin olsun ne diyeyim.

Şimdi büyük patron kendi kendine geçer dedi diye
Vaz mı geçti kocan?

Al esyani cik o evden devlwte sigin polise git baban boyle diyorsa adam neler yapar bu nasil bir vicdansizlik

Adam dövdüğü yetmiyormuş gibi bir de poliste sizi suçlu çıkarmaya çalışmış ve siz hala bu adamın yanındasınız.Pes...
Ameliyat için annesini arayıp size söylemesine hiç değinmiyorum bile,bu nasıl bir hayat,lütfen kendinize azıcık saygı duyun ya.

Ben dona kaldim ya suclu ben ciktim bi de esimden sikayetci oldum diye annesi bana dedi niye kocam dovdu de boyle oldu dedin soyle boyle

Sanane deseydin..
Böyle bi çocuğu olduğu için utanmiyo da sana hesap mi soruyo .
Ne yapmayı planlıyorsunuz .
1250 liralık değer vermiyo bu insanlar size

Doktor bunun önceden mi olduğunu yeni mi olduğunu bilemiyor mu? Açıklasın eşinize.. Ayrıca kendi kendine düzelmeyeceğini de açıklasın..

Ayrıca o K.ca beyni olan eşinize sorun anacığı doktor muymuş? Doktora gitmeden teşhisi neden koymamış kendisi???

Birde hasta isem, ne zaman olursa olsun, eşim tabi destek olacak..

Allah yardımcınız olsun..

Darp raporunu neden aldığınızı anlayamadım. Boşanmak için almadınız mı?

Yahu adam seni dövmüş. Ameliyat ettirse ne ettirmese ne? Hala yanında olduğuna inanamıyorum. Kadınsın sen. Gücünü farket biraz. Gir bi işe çalış. Kocandan da şikayetçi ol. Lütfen.

Benim babam bir dakika durdurmaz bu adamin yaninda beni sizinki ameliyata gidecek paranin derdinde. Allah korusun olmenimi bekliyorlar acaba

Evet ben para mara vermem diyor esim ilk basta ben yaptiricam tabii ameliyat ettiricem dedi sonra eve geldi iste beni herkese rezil ettin doktorlara esim darp etti dedin dedi bagirdi cagirdi gitti ustune ben suclu oldum
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.nasıl bir insanmış o eşin olacak kişi.çok sinirlendim kusura bakma.hem kadını sağır et bide üste çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…