Kulak zarimi patlatti sucu ustlenmiyor!

Polise şikayet edin.
Ne demek önceden vardı yok kendiliğinden kapandı. Bunlar nasıl vicdansız insanlar böyle.
Sağlık güvenceniz yok mu?
Ne parası bu?
Saglik guvencem esimin ustunden var Devlet hastanesine gittik orda ki 3 doktor toplandi aralarinda su methodu bu methodu deneyelim dediler bi doktor ben hic o sekilde ameliyat etmemistim bi de o sekilde edelim dedi beni deneme tahtasi olarak kullanacaklar esim de onlar oyle konusunca cik cik dedi bunlar seni deneme tahtasi olarak kullanacak dedi tuttu kolumdan ozele goturdu annesi boyle diyince biraz da doldurmus annesi bana sen nasil beni esim darp etti diye sikayet edersin herkese rezil ettin ailene niye patladigini soyledin dedi suclu beni cikardi kala kaldim

Allah şifa versin, ameliyatsız düzelebilir mi bilmiyorum, hani böyle bir durum varsa gereksiz bıçak altına yatmamış olursunuz ama ameliyat şartsa ilerde de olursunuz şimdi kendinizi üzmeyin, hiç üzülmeyin eğer düzelme olmazsa eşinizle tekrar konuşun zaten mecburen yaptırır, sizin hasta olmanız onun içinde iyi değil iyi duymayacaksınız sonuçta. Ama şuan annesi ikna ettiği için öyle söylüyordur. Eğer acil bir durum ağrı vs yoksa biraz bekleyip ilerde tekrar dr a gidin muayeneye eşinizle, düzelme olur dediler o sebeple ameliyat olmadım diye belirtip, muayene olun, zaten ortaya çıkar durum. Ameliyatsız geçse keşke, sadece para için değil sizin için de daha kolay olur. Bu arada kendinizi üzmeyin zaten belli ki yeni barışmışsınız kv falan kafanıza takmayın, bazı drların da para için ameliyat edelim dediği oluyor bundan mı şüphelendiler acaba? Devlet hastanesine de gösterin isterseniz.

Size de ne ilginç yorumlar geliyor. Avukat sekiz dokuz yılda boşanamazsın diyor, polis şikayet etme diyor. Şaşırdım inanın.

Şikayetçi olun.

Size de ne ilginç insanlar denk geliyor. Avukat sekiz dokuz yılda boşanamazsın diyor, polis şikayet etme diyor. Şaşırdım inanın.

Şikayetçi olun.
Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi

Güzel kardeşim memlekette doktor mu yok?
Onlar sarmadıysa farklı bir hekime başvurun.
Eşine de maşallah dövüyor ama doktorları beğenmiyor. Yani o kadar kıyamıyor ki ödü koptu sana bir şey olur diye.
Bırak kardeşim bırak. Bak kulak bu. Vücudunun dengesi bile buna bağlı. Zarın delik, yıkanırsın su kaçar, iltihaplanma olur ilerler.
Gerekirse kendin git. Madem sağlık güvencen var bekleme kocanı. Git kendi işini kendin hallet.

Polis sikayet et dedi ama esim yanimda ben kabul etmicem ben yapmadim o kendisi yapti bosanmak icin bana iftira atiyor dedi Poliste kala kaldi abim boyle diyorsa sen bile suclu cikabilirsin dedi

Yapmayın Allah aşkına. Hangi suçlu suçunu kabul eder. Zaten kabul edecek olsalar darp raporuna ne gerek var?

Yargiya varmak polisin işi değil. Bu ne arkadaş iyice muz cumhuriyeti gibi olduk.
Siz neden suçlu çıkasınız lütfen savcılığa suç duyurusunda bulunun polisi filan kenara bırakın

Devlet hastanesinde ki 3 Doktorda bakti baska devlet hastanesi yok bizde ozele gittik. Olmadi telefonumu saticam ameliyat olucam ne yapim

Yapmayın Allah aşkına. Hangi suçlu suçunu kabul eder. Zaten kabul edecek olsalar darp raporuna ne gerek var?

Yargiya varmak polisin işi değil. Bu ne arkadaş iyice muz cumhuriyeti gibi olduk.
Siz neden suçlu çıkasınız lütfen savcılığa suç duyurusunda bulunun polisi filan kenara bırakın
Sikayetci olsam bana ameliyat parami verebilir mi ama parasi yok

Ne demek kulağımı patlattı
Ee normalse sizde onun kulağını patlatin
Böyle mi yürüyor bu işler?
Şoktayim !!!
Babanıza da ,kv de,esin olacak pisliğe de lanet olsun

Ne demek kulağımı patlattı
Ee normalse sizde onun kulağını patlatin
Böyle mi yürüyor bu işler?
Şoktayim !!!
Babanıza da ,kv de,esin olacak pisliğe de lanet olsun
Ben dona kaldim ya suclu ben ciktim bi de esimden sikayetci oldum diye annesi bana dedi niye kocam dovdu de boyle oldu dedin soyle boyle

ağzım açik kaldi allah yardimcin olsun ... telefonu satsan babam gene seni almiycak eve...kocan bir kere sustu bir daha susar diye devam edecek ...bir kere arkanda kimse olmadiğıni gorduler

Aldim ama bi ise yaramiyor ki sadece ameliyat oncesi orda istediler kulagim duymuyor tek kulak kaldim

Darp raporunun kullanış amacını bilmiyorsun da ondan.
Allah yardımcın olsun. Senin bu koca ve ailesiyle imtihanın büyük.. Bugün kulak yarın başka şey. Dur bakalım..

Sikayetci olsam bana ameliyat parami verebilir mi ama parasi yok

Hayır maalesef. Çünkü şikayetiniz neticesinde konu sadece işlemiş olduğu suç bakımından incelenir. Masraflar için ayrıca tazminat talebinde bulunmanız gerekir.

Ama şikayet ederseniz en azından ifade verme, soruşturma vs. uğraşır, suçu yanına kâr kalmaz.

İnanılmaz bir insansınız. Şaşırıyorum size her konuda.
Diyemediniz mi o anda "yalan söylüyor şiddet uyguladı. İlk de değil" diye..

İnanılmaz bir insansınız. Şaşırıyorum size her konuda.
Diyemediniz mi o anda "yalan söylüyor şiddet uyguladı. İlk de değil" diye..
Dedim Allahindan kork Allahindan dedi cildircam Allah kitapla milletin gozunu boyuyuyor

Bu ne acizlik yahu seni sağır eden adama döndüğün yetmezmiş gibi bi de ailesinin sözüyle ameliyattan vazgeçmiş sen de daha kocam diyosun daha da düşülür mü bu hayatta pes.Baban iyi sadece konuşmuyomuş ben olsam seni silerim hiç mi kendine saygın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…