Kullanıcı adınızı hikayesi 🙃

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.416
766
53
sohbet konusu kullanıcı adınızın hikayesi herkes birini etiketlesin ve sorsun onun sitenin en mantıklısı en delisi en çatlağı diye etiket yapabilirsiniz mesela eğlenceli olur 😂 sitenin en sevdiğim üyesi en samimi insanı yenGEnC yenGEnC ile başlayalım

İsim anam Bibibella Bibibella 😂
Eski kullanıcı adım Brrk'tı. Niye öyleydi bilmiyorum, şey gibi 😂
Akışta herkesin seferber olduğu bir oylama yaparak Z zxshermine 'nin bütün itirazlarına rağmen isim değişikliğine gidildi. Kızıl saçlarımdan ötürü bu isim kazandı 😂

Yalan Dünya dizisini izleme sebebim 😂 Rahatlığı, çemkirmeleri ve kıvrak zekasıyla gönlümü fetheden hatun. İlk izlediğimde rüyama bile girmişti, en yakın arkadaşımdı ve Tülayın evinde birbirimize ağda yapıyoduk dsdsdh. Tiyatro yaparken ondan ders almak istemiştim ama vermiyordu kısmet olmadı 😒

Yalan Dünya dizisini izleme sebebim 😂 Rahatlığı, çemkirmeleri ve kıvrak zekasıyla gönlümü fetheden hatun. İlk izlediğimde rüyama bile girmişti, en yakın arkadaşımdı ve Tülayın evinde birbirimize ağda yapıyoduk dsdsdh. Tiyatro yaparken ondan ders almak istemiştim ama vermiyordu kısmet olmadı 😒
Yalan Dünya Zerrin fan club 😂 genelde basroller fln hafızalara kazınır ya, bu da güzelmiş 😂 en komik olan zerrindi

Hayır olmaz biz bizeyiz anlat lütfen sjjf
Şubat depreminde bir arkadaşımı nasılsın diye aradım ve o akşam yaşadıklarını gördüklerini anlattı ben de onun anlattıklarını anlatmak için açmıştım bu hesabı , aklımda kalan cümlesi de "ellerimle kazıdım "dı. 🥲

Aaaa benimki çok komikti.

Benim eski kullanıcı adım Pamuk Otu idi.

Türkçesi, A0 seviyesinde bir hanım üyenin konusunda imla dersi verirken bana PAMUK MUSUN NESİN demişti. :KK53:

İsim annemdir, haberi yok.:KK68:
Tamda o muhabbet dönerken senın sayede akışı keşfetmiştim pamuk. O konuda sana yazmıştı falan senın ısmıne tıklamıstım duvarın acıldı herkes yorum yapıyor gülüyor falan. Aa dedım ayrı bı yer varmıs. Ama önce sandım ki sadece kişilerin duvarına girince görülüyor tek tek gırmek gerek sanmıstım😂 Bu arada seni özlemisım pamuk❤

İsim anam Bibibella Bibibella 😂
Eski kullanıcı adım Brrk'tı. Niye öyleydi bilmiyorum, şey gibi 😂
Akışta herkesin seferber olduğu bir oylama yaparak Z zxshermine 'nin bütün itirazlarına rağmen isim değişikliğine gidildi. Kızıl saçlarımdan ötürü bu isim kazandı 😂
Senin yüzünden oğluma apti dıyorum sürekli. Durup durup ben kararımı verdım aptıyle evlencem dıye geziyorum evde o ladar dilime dolandı kı 🤣

Back
X