Kullanıldım degersizleştirildim...

eleniy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
55
18
18
34
Öncelikle telefondan giriyorum ve çok zor yazıyorum. Kendimi umarım ifade edebilirim .. gitgelleri yüzünden hep . İlişkimiz yaklaşık üç ay önde bitti. Yüz yüze bakıyoruz sürekli karşılaşıyoruz ... iş yerinde.ayrıldıktan sonra adeta bana nefretle bakıyor gibi ters bakıp geçiyor etrafımdan .. düsman gibi ayrılmadık aksine hep mutlu etmeye çalıştım onu o istedi ve gitti ..onca zamandan sonra aradık konuştuk
Dedi ki evini yemeğini vs özledim
Suan yorgun olmasam gelirdim evine
Gel dedim özledim
Gelemem Yorgun’un dedi

Yarın ... ? Dedim
Yoğun calıscam dedi

Dün icin dedim konuşmuştuk geliyor Musun ? Çünkü gelmesini istedim , barışmak istedim , duygularımla hareket ettim , bir kere görsem yeter dedim ...

Dedi ki bilmiyorum
Tamam dedim ısrar etmiyorum sen bilirsin
Ne sıfatla geleceğim ki hem dedi

Tamam dedim gelme
İlla sıfat koymana gerek yok
Ama koyacaksan eski sevgili
İş arkadaşı
Arkadaş dedim

Arkadaş değiliz
İş arkadaşı değiliz falan dedi hem de heyecanla .. mutlu .. düzeni , evimi özlemiş

Neyse geldi

Oturduk yemek hazırladım , beraber yedik .. yanımda mutlu , yemeklerin çok güzel özlemişim dedi
Hastalandı ilaç verdim içirdim kendi ellerimle
Meyve soydum ellerimle yedirdim
Yedik yemeği
Yüzünde tatlı tebessüm
Elimi tuttu öptü
Bak dedi görmüyor Musun
Soruyordun
Özledin mi diye
Ayrılamıorum senden yemekten sonra beni öptü . Ellerimden tutup kendine cekti .. senden ayrılamıyorum dedi ...

Sonra dedim ki ben de özledim
Sevdiğimi söyledim ...
yatak odasına cekti beni , Aramızda yakınlaşma da oldu pişman değilim .. istedim ben istedim onu reddedebilirdim ..
Kokusunu icime çekip öptüm anladım ki son görüşmemiz ...
aradan zaman geçti bir iki saat sonunda ... ve İki ay daha kendi hayatına birini alamazsın sen dedi artık senden bu ışığı aldım.
Dedim almak istemiyorum suan zaten evet
Biri bana dokunmayı bırak , canım bile dese katlanamam

Kafam karışık dedi
Dedim kim karıştırdı
Keşke biri karıştırsa dedi
Ama yok biri karıştırmadı
Seni özledim dedi
Çok güzelsin seni hep güzel buldum hala daha öyle ... senden hiç nefret etmedim dedi...
Seni ayrıldıktan sonra özledim
Sonra bi ara hiç aklıma gelmedin dedi

is yerinde görüyorsun beni ne zaman bakmayacaksın sen de bana o zaman dedi unutmuş diyeceğim senin için dedi

Ama dedi İstemiyorum seni
Özledim dedi
İstiyorum seni de
Güzel buluyorum ki yanındayım dedi

Ve çok iyi birisin dedi ..
Sonra dedi ki senin yanında mutluyum huzurluyum
İnsan ailesinin yanında nasıl huzurlu olursa o kadar huzurluyum
Su yastığa kafamı koyduğumda huzurluyum diyorum
Evim gibi dedi mutluyum senin yanında ...
Beni mutlu ediyorsun dedi ki zaten ağladığım nokta bu cümlesi idi ... insan herkesi ailesi gibi hissedemez dedi ben seni ailem gibi görüyorum dedi ...
Dedim o zaman gitme ... küçüldüm yani burda giden birini hala döndürmekti cabam son dakikaların da ...
Ama kafam karışık dedi seni sevmiyorum dedi..giderken ise öptü beni kapıda. Sonra ben yine en deli halimle gözyaşımı tutup esprilerle onu güldürdüm , bozuntuya vermemiş gibi güldü espri yaptım ve kapıyı kitle hadi dedi kapat kapını ...

Mesaj yazdım. Sonra neden bu ikilem Evimde üç saat kaldı ve tüm duyguları yaşadık ve gitti ..

Yoluna bak dedi
Pişman etme beni de bak geldiğin icin dedi
Sanki ben dedim gel
Seni üzmek istemiyorum dedi
Beni tekrar yerle bir etti
Alışmıştım yokluğuna seviyordum ama alışmıştım

Pişman oldum geldiğime dedi
Sonra pişman oldum demiştim ya dedi pişman değilim dedi

Sonra engelledi her yerden
Arkadaşımı da engelledi
Sosyal hesapları da ...

Kendimi çok kullanılmış hissediyorum Ve uykularımda aklımda
7/24 aklımda bir tarafım pişman değil son kez denedin diyor
Bir tarafım kullanıldın üzüldün yaranı kanattın diyor ... öyle neşeli bi kadındım ki ben
Şimdi tam tersi ..

Bilmiyorum alışmıştım ona mutluyduk çok güzeldi hersey .. bilmiyordum sonu böyle olacağını

Ne kadar dengesiz bi adam ya insani deli eder böyleleri almayin bu adami hayatiniza cunku bu adam sizin ona actiginiz sevgiden fazla siyla emin ve bunu kullanmiş şımarmiş kaybetme korkusubolmamis siz hayatiniza yeni birini alincada geri gelir o zamanda kabul edilmemeli

Şımardı yaptıkları o üç saatte bile çok değişkendi

Dengesizlerle beraber olursanız dengeniz böyle şaşar işte. Bundan sonra kapıyı o gelse de açmayın, yolunuza bakın. Elbet bu sözü ona hatırlayacağınız bir zaman gelecektir. Eski mutlu olduğunuz günlere dönünce emin olun kendini değerli hissedip egolarını şişirmek için geri dönecektir. Dengesiz olduğu için bugün veda eder yarın gelir. Siz kendi dengenizi koruyun da bundan sonra kanmayın derim.

Ya kadınlarda bu cinsel ilişkiye girip sonra bırakılmak nedense kullanılmak demek oluyor...

ben tecavüz etti zannettim....
Karşılıklı birbirinizi kullandınız....
Sizi onla olmak mutlu etti siz de mutluluğunuz için onu kullandınız...

rica ederim çoğu kadın gibi kendi istegınızle olan bir şeyi kullanıldım diye ifade edip kendi değerinizi düşürmeyin...

bu ilişki bitti bunu kabullenin...
O güzel günden siz de mutlu oldunuz e anlam yükleme demişsiniz sanıyorum...
Dediklerinizin arkasında durun...

adam hakkında bir şey diyip sizi rahatlatmıcam zira hayatınızın geri kalanı için kendinizi güçlü bir insan yapıp her olay karşısında dik durabilmelisiniz....

Cinsel anlamda değil ki kullanıldım demekteki kastım .. duygusal olarak demek istemiştim çünkü son ana kadar istiyorum şeklinde idi ozledim seklinde idi sözleri ta ki evden gidene kadar

Şeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn

Cinsel anlamda değil ki kullanıldım demekteki kastım .. duygusal olarak demek istemiştim çünkü son ana kadar istiyorum şeklinde idi ozledim seklinde idi sözleri ta ki evden gidene kadar
Duygusal olarak siz de onu kullandınız haksızmıyım?
Bu teklifi yaptınız çünkü özlemiştiniz...
Her sey isteyerek oldu...
Sonunu tabiki tahmin edemezdiniz ama hayat bu sanırım önce ayrıymışsınız zaten o yüzden sonrasından da çok bir şey beklememek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…