- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Hiç üzme kendini bence. Bir daha asla izin verme.Sen çok değerlisin kendi değerini unutma. Bir gün mutlaka anlar.Anlamasa bile sen hayatına devam et.Dilerim senin mutluluğunun başladığı gün onun mutsuzluğu başlar.Eveeettt ağladım bu sözüne
Açıkcası ben de öyle düşünüyorumAksine seni kullanmamak adina bitirmis bence.uoksa acik kapi birakirdi.sen kendini kullandirtmaya cok elverislisin ama adam kullanmamis.
Sevmiyorum da demis durustce
Hic gelmeseymis keske ama ben olsam yerinde sevinirdim.durust davranmis.sen de yoluna bak.ask olmayinca olmuyo.
Yok zaten dikkatinizi cekti ise cinsellikten pişman değilim dedim. Kullanıldım sözüm su ki bi seviyorum bi sevmiyorum bi özledim bi özlemedim deyipHerşeyi kendiniz bile isteye yapmışsınız sonra kullanıldm diyorsunuz. Ben size katılmıyorum kusura bakmayın. O an belki cidden özlemişti belki sırf sevismek istiyordu bilemeyiz sonuçta zihnini okuyamayiz değil mi? Ama sizde olur demişsiniz barisiriz diye düşünüp. Barismayinca kullanildim mı oldu? Sizi üzmek değil amacım ama madem soruyorsunuz bence ortada garip olan hicbisey yok
Boyle miy miy adami evine cagir, yemek hazirla karnini doyur, cinselligi de eksik kalmasin.
Kendinize gelin yahu.
Bu mudur kendinize verdiginiz deger?
Tamam bende diyorumki sonuçta inandiniz barışmak için geldi sandınız inanmamak sizin elinizdeydi. Yemek yaptım meyve yedirdim diyorsunuz. Zorla yapmadınız bunları bile isteye yaptınız. Ha halaa kullanildiginizi düşünüyorsanız pzt günü yüzüne bakmayın yok gibi davranın.Yok zaten dikkatinizi cekti ise cinsellikten pişman değilim dedim. Kullanıldım sözüm su ki bi seviyorum bi sevmiyorum bi özledim bi özlemedim deyip
Dizlerime kapanıp öpüp gitmesi gibi şeyler
Ben uzuluyorum boyle kolay inanabilmemize kadinlar olarak.Bilmiyorum sözlerine inandım iste
Daha neler!Şeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn
Peki o zaman bu sana ders olmali.bir daha adim atsa da onun seni sevmedigini hic unutma.o seni sevmiyor..daha dogrusu senin sevdigin manada sevmiyor.bunu hic unutma.Belki de bazı sözleri ve kendi ilk adımı attı kendimi kullandırmaya elverişli olmaktan çok
Şeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn
Şeytan diyoki git polise eski sevgilim bana tecavüz etti dedi. Atsınlar içeri. Hakediyo bunu. Sana gelince yorum dahi yapmicam kendinizi kullandirmayin lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?