seni sevmiyorum dedi.
Ne alaka ya? O nasıl bir doktor? Ben iyileştiremedim, sizi nikah dairesine yönlendirelim.. İnanılır gibi değil! Uzak durun, fazla düşünmeyin ve ileriye bakın.
Gelemem Yorgun’un dedi
Yoğun calıscam dedi
evimi özlemiş
yemeklerin çok güzel özlemişim dedi
yatak odasına cekti beni
İki ay daha kendi hayatına birini alamazsın sen de
Kafam karışık dedi
Ama dedi İstemiyorum seni
Adam sana kısaca " cinsel olarak çekim var sana karşı ve yemekler de iyi ondan geldim" demişGüzel buluyorum ki yanındayım dedi
En büyük suçlu benim evet ama inandım telefon konuşmamızdan inanmak istedim veyaAdam sana kısaca " cinsel olarak çekim var sana karşı ve yemekler de iyi ondan geldim" demiş
İnsan kendine bunu yapar mı ya?
Değersizleştirildim diyorsun asıl kendini değersiz kılan sensin
Kendini sevsen değer versen kendine bunları layık görmezdin o adamla görüşmezdin bile.
KesinlikleSeviyorum, sevmiyorum, özledim özlemedim, pişmanım pişman değilim, gel dedin geldim acaba gelmese miydim yoksa gelir gibi yapıp gelirken geri mi dönseydim... Bu nasıl insan? Şu insanı ciddiye alıp arkasından üzülüyorsunuz ya, tek sorumlu sizsiniz.
Ve kalibimi basarim baskasina asik.senin yaninda olmak.huzur veriyor demek bu demek.bskasina asigim o beni uzuyor onu elde edemiyorumAksine seni kullanmamak adina bitirmis bence.uoksa acik kapi birakirdi.sen kendini kullandirtmaya cok elverislisin ama adam kullanmamis.
Sevmiyorum da demis durustce
Hic gelmeseymis keske ama ben olsam yerinde sevinirdim.durust davranmis.sen de yoluna bak.ask olmayinca olmuyo.
Eveeettt ağladım bu sözüneİnsan sevmediği birinin yanında ailesinin yanında hissetmez.O kişiyi sevmeliki ailesi gibi görsün.Sizin zaafınızın öyle farkında ki bunu kullanmış....Tam bitirmek yerine bir gün eğer geri dönerse diye de yer hazırlamış.
Adam bedavaya hem karnini doyurmus, hem cinsellik yasamis, hem de bloklamis.Adam sana kısaca " cinsel olarak çekim var sana karşı ve yemekler de iyi ondan geldim" demiş
İnsan kendine bunu yapar mı ya?
Değersizleştirildim diyorsun asıl kendini değersiz kılan sensin
Kendini sevsen değer versen kendine bunları layık görmezdin o adamla görüşmezdin bile.
Öyle mi dersinizVe kalibimi basarim baskasina asik.senin yaninda olmak.huzur veriyor demek bu demek.bskasina asigim o beni uzuyor onu elde edemiyorum
Sen her istedigimi bana sunuyorsun ama seni de sevmiyorum asik degilim.kendi icsel konusmasini yapmis aslinda.sana degil kendine konusmus o.
Başka yok keşke olsa var derdim ama yok sadece yalnız kalmak istiyorum dedi canımBu ne sacma muhabbet yaa? Seviyorum.. istiyorum istemiyorum geliyorum gelmiyorumbu dengesizden kultulduguna kina yak.. kafasi neden karismistir? Emin ol basja bi kadin.. bunun baska aciklamasi yok
Bilmem sadece yazmak istedim hepsi buDegersizlestirilmek icin elinizden geleni yaptıktan sonra buradan alacağınız hangi fikir ise yarayabilir ki?
Nerden biliyosun? Bu devirde babana bile guvenme demisler. Yakinda biriyle nisan yaparsa sasmaBaşka yok keşke olsa var derdim ama yok sadece yalnız kalmak istiyorum dedi canım
Belki de bazı sözleri ve kendi ilk adımı attı kendimi kullandırmaya elverişli olmaktan çokAksine seni kullanmamak adina bitirmis bence.uoksa acik kapi birakirdi.sen kendini kullandirtmaya cok elverislisin ama adam kullanmamis.
Sevmiyorum da demis durustce
Hic gelmeseymis keske ama ben olsam yerinde sevinirdim.durust davranmis.sen de yoluna bak.ask olmayinca olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?