Kullanıldım degersizleştirildim...

tşkler haklısınız

Konunuzu okudum baştan sona. Sizi anlıyorum. Yaptıklarınızdan attığınız adımdan pişmansınız. Ama pişman olmayın. İnsan yapmadıklarından daha çok pişman oluyor. Elinizden geleni yapmışsınız olmamak ış. Bunun rahatlığına tutunun. Her şey geçiyor. Yapmadıklarımızın pişmanlığı hariç. Hem ilişkiler denge üzerine kurulu bence. Siz bunda üzülmüşsünüz. Bi sonraki Emin’im çok mutlu olacağınız bi ilişki olcak.:)

Okurken ben boguldum. Bi diyosun son kez gelsin istedim arayip sordum. Bi diyosun sanki ben gel demisim gibi konustu. Bi diyosun beni ailesi gibi gorup sevmis bi diyosun sevmiyorum dedi. Adamın canı cekmis elinin altindada sen varmissin sende zaten dunden razi. Adam isini gorup cikip gitmis.. sende isteyerek birlikte olmussun. Sen kullanilmamissin kendini bile isteye kullandirmissin boyle bir kurnaza. Artik kendinize once bi kendiniz deger verin ya..

Bence bıraksın bu işleri ... siz de kendinize bu kötülüğü etmeyin kullanıldım diye kendinize acımayın sadece bir daha asla size kimsenin böyle davranmasına izin vermeyin kendi değerinizi anlayın

Ben hala 'Seni sevmiyorum' dedikten sonra neden gülmeye calistiniz onu anlamadım.Sana seviyor musun diye soran mı oldu ayı deyip ,evden atılmalıkmış tam.Siz ne kadar iyi davranırsam,o kdr istenir,sevilirim diye düşünüyorsunuz sanırım ama öyle degil işte.Bu yaşadiginizdan ders cıkarın lütfen.Neyin olarak gelicem sorusunun cevabı da,adami gereksiz rahatlatmış.Gel yeter ki, herseye razıyim mesaji gitmiş.Olan olmuş

Canı sevişmek istemiş iki alengirli laf etmiş heralde replikleri de ıssız adamdan ezberlemiş sonra sen zorlayınca seni sevmiyorum demiş. Yani kısacası güzel bulduğu ama bişey hissetmediği bir kadında hem karnını hem arzularını doyurmuş. Üzgünüm ama gerçek bu. Tüm söylediği lafları detayına kadar hatırlaman önemsemen kelimelerin üzerine saatlerce düşünmen bir olası umut için manalar çıkarmaya çalışman seni yorar.

Çok karaktersiz bir adammış.
Sende iradesiz birisin
Onun için sorun değil duyguları yok çünkü madde olarak yaklaşmış ams duyguları olan sensin acı çekmen normal

Adam hayvanın tekiymiş. Bir daha adama kanmayın lütfen ne olursa olsun ne derse desin. Büyük ihtimalle de başka bir kadın var ve size açıkça söyleyeyim, eğer siz hayatınıza döner mutlu mesut gözükürseniz bu adam yine size yazar egosunu tatmin etmek için.

“Gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni” demişti ünlü düşünür Mustafa Sandal. Herkes için böyledir, dengesizler gizemlidir. Zamanla geçer...

Genç kadinlari bir araya toplayıp konferans vermek istiyorum.Tek tek olmayacak.Bir adam dengesiz davranıyorsa sevmiyordur.Bu kadar basit.Her güzel şeyin sonunda,içinde bir yere kötü bir laf sıkıştırıyorsa sevmiyordur. O adam için,yanijizdan gittikten sonra ,böyle söyledi acaba ne demek istedi ,yok ya iyi niyetinden dedi ,acaba beni seviyor mu diyorsanız sevmiyordur.Biri sizi seviyorsa nettir.Kullanilmis hissetmenizi anlıyorum ,sorun sizin isteyerek birlikte olmanız değil,sizin duygusal bir birliktelik yaşadığınızı düşünürken ,onun olaya sadece cinsellik olarak bakması.Bu olaydan ders çıkarın ,eğer duygusal bir birliktelik ile cinsellik yaşamak istiyorsaniz karsidakinafami tanımak için kendinize süre verin ,ne istediginizi bilin ,kendinizi degersizlestirmeyin .Tavsiyem de şu bu adamı tamamen yok sayın ,hakkında kimseyle ,en yakın arkadaşınızla bile konuşmayın ,bitirin.Tekrar döner böyleleri ,hele sizin unuttuğunuz düşünürse ,ama siz dik durun ve hayır diyin.Sevip sevilmek varken bu tür cakallara prim vermeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…