Kullanıldım degersizleştirildim...

Amaaan cok mu onemli bosverin. Gereksiz insanmis,yenisine saglik deyip gecmek en guzeli. Hic de kullanilmis,degersizlestirilmis degilsiniz. Dimdik durun,o da kendine baska kapi bulsun homeless
Çok tik ederim çok zarifsiniz insallah dimdik duracağım her gün göreceğim evet ama güçlü görsün beni

İlk kendini davet ettiren o idi ama tabi sonuç olarak buluştuk kimin çağırdığı önemli değil idi

kendini davet ettiren oydu ama gelen kedisi geldiği yer senın evin , sevişti ve giden o bir de üstüne seni sevmiyorum dedi, tipik şerefsiz erkek modeli ,
bir daha yüzüne bakmaman lazım ,NET

Önemli olan konuda baba hissettirdikleri gerçek hayatımda pozitif bir insanımdır o gün bile güçlü durdum

Önemli olan konuda baba hissettirdikleri gerçek hayatımda pozitif bir insanımdır o gün bile güçlü durdum

Bende zaten zorla artık sevgiliyiz demeyecektim hatta barışmasak dahi tamam denedik olmadı derdim benim zoruma giden engellemek ye iç otur engelle ...

Bende zaten zorla artık sevgiliyiz demeyecektim hatta barışmasak dahi tamam denedik olmadı derdim benim zoruma giden engellemek ye iç otur engelle ...

Bence siz engel kalkıp size atılan ilk mesajda yine çağıracak gibisiniz..

kullanmamış çünkü bile isteye kendiniz razı olmuşsunuz yakınlığa.
ama evet değersizleştirmiş.

Sizinle herhangi bir gelecek düşünmüyor bu o kadar net ki.. engellemesinin nedeni tekrar dönmemek için diye düşünüyorum.Dengesizlik karakter bozukluğudur,ne istediğini bilmeyen insandan arkadaş olsada sevgili olsa da uzak durmalıyız.Kendinizi sevin bunun ilacı bu..

Bu olayları yakın zamanda mı yaşadınız?

ben de engelliyim, ama sanırım açılmaz o engel. Çünkü hep ayrılan ve ertesi gün geri barıştıran bendim. Ama artık yapmadım.

Bu adam çok strateji geliştiren biri bence, en güzeli bir daha ki geldiğinde kabul etmeyip sizin de onu engellemeniz. Düşüncesi şu yönde olacaktır “ aaaa ne güzel canım istediğin de beraberlik yaşadığım biri vardı şimdi kaybettim”... Duygusal olarak bakmayın lütfen. Bazı kadının ve erkeğin yaşadığı durumlar vardır o da benzerdir.

Yuksek ihtimal hayatinda sevdigi baska bi kadin var onla cinsel biseyler yasayamadi geldi sizinle yasadi.sonra bunlar ortaya cikmasin diye sizi de oturdu engelledi.ohh miss hayatina devam edecek simdi.
Siz de hayatiniza devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…