Kullanıldım degersizleştirildim...

Sevisesi gelmis. elime kuvvet olacagina belime kuvvet olsun demis isini gormus gitmis.
Cokta dallanip budaklanip esmeye gerek yok...

Hangi yazı buraya eklersen yada yazarını vs sölersen bizde okusak bilsek...

Yani hala size dönmedi mi?
Hanfendi onunla donse size ne donmesee size ne? Herkes birebir aynı tepkiyi vermek zorunda mi ya? Bazı şeyleri bırakmayı öğrenin.kabullenin. valla sizin gibileri gördükçe hak veriyorum erkeklere. Bekle sen kesin diner, çünkü x kisisininki donmus hatta evlenecekmisler

Yeni bir bakis acisi sacma ama. Kiz onunla bi kere yasanir biter anlik zevk alirim diye olmuyor. Sevmis ve yakin olmak istemis o benim hayatimda devam eder hayatimda olur mantigi var bi kere olur oh oldu bitti degil. Ama erkek tam senin mantiginda mutlu oldu ,bi kere yasadi bitti ve birakti. Yani sirf onu yapmak icin bunca lafi edip ondan sonrada birakmak kullanmaktir. Kadinin yaptigi ile erkegin yaptigini ayni kefeye koymussunuz ya bravo .

Tabiki aynı kefeye koyacağım cinsiyet ayrımcılığı olmamalı
İyi o zaman hem kadın hem erkeğim cinsiyetlerinden ötürü bazı şeyleri masum görelim...

18 yaşını geçmiş kendi kararlarıyla hareket eden her birey kararlarının sonucuna katlanmak zorunda...
Okumussunuz kadın kendisi demiş önce anlam yükleme falan diye dediğinin arkasında dursun...

yetişkin olmanın anlamı budur ha olamıyorsa bu işlere karışmasın bir daha

Yazdiklarimda en ufak bir cinsiyet ayrimi yok. Niyet ayrimi var olayda kadinin niyetiyle erkegin niyeti ayni degil. Kadinin niyeti adami dondurmek ikna etmeye calismis adam ise guzel laflari etmis alacagini almis sonra hadi eyvllah kafam karisik benim demis oldu canim. Senin şu laflarina bakinca erkek olmandan şuphe ettim.

Israrla evine çağırmasaydı erkek olduğumu düşünüyorsanız gidip muneye şikayet edebilirsiniz ben de kendimi ispatlarım utanan siz olursunuz

benim için hiçç sorun yok

Canim ya ne kadar duygusal birisin. Bosver en azindan denemissin aklinda kalmamis o da okuzun tekiymis seni cepte gormus filan. Artik onune Bak kendine odaklan hicbir sekilde ona bakma gorme unut onu bir maceraydi o gectiiiii gitti. Kendini mutlu etmeye calis yeni kurslar ortamlar arkadaslar film izle bol bol spora git yemek Yap keyfine bak uzulme daha fazla.

Zaaflarını iyi biliyor. Sen engellemediğin sürece bu böyle devam eder. Bı daha konuşma görüşme diyeceğim de dinler misin emin değilim. Söylemeden gecemeyecegim; tam bir adi. Okurken nefret ettim adamdan.

Sizin icin inanin en hayirlisi olmus
ailesi gibi görüyormusmus da sevmiyormus, geri kalan hersey mükemmel ama
Heyecan ariyor o söyliyeyim, daldan dala istiyor
Yoksa ailesi gibi gördügü kadini terk etmezdi
Keske ilk engelleyen siz olsaydiniz
Haspam ya, bir de engelliyor, saygisiz
Bu tipleri malesef biliyorum, yol ver gitsin
Sen hayatina bak mutluluguna bak
Emin ol adam degil, su an sevginden göremiyorsun
Ileride diyeceksin ki ya bi hayvan vardi, buraya da yaziyorum aha

Siz bu kadar dalga geçer bir şekilde yorum yapmayı bırakın lütfen benim yazdıklarıma

dengesiz falan demişler de dengesiz mengesiz değil.çakalın teki. isteyince arıyor işini görüyor sonra kafam karışık. erkekler o kadar masum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…