Kullanıldım kirli hissediyorum

kafama göre şekillendirmiyorum. dini yorum yapacaksanız doğru yapın. sağdan soldan duyduğunuzu yazmayın.

iki bekarın sevişmesi günah değildir. kitapta bu yazmaz. bu konuda net bir yasak yazmaz.
hele konu sahibininki gibi oynaşmak değildir.

var diyorsanız buyrun gösterin. ben ilahiyat mezunuyum. bu işin tahsilini yaptım. bırakın da neyin nerde yazdığını bileyim.

Bunu bir ilahiyatlinin soylemesi imkansiz. Oyleyse yaziklar olsun seni yetistirenlere. Konu sahibi ve olayi beni hic irdelemiyor. Ilahiyatliyim deyip su söylediklerinizin bagdasmasi imkansizzz

Bunu bir ilahiyatlinin soylemesi imkansiz. Oyleyse yaziklar olsun seni yetistirenlere. Konu sahibi ve olayi beni hic irdelemiyor. Ilahiyatliyim deyip su söylediklerinizin bagdasmasi imkansizzz

neresi bağdaşmaz?
dini başka başka yerlerden, kulaktan kulağa hurafelerden öğrenirseniz tabii bağdaşmaz. özüne dönerseniz, asıl olana bakarsanız ben orda olanı söylüyorum ama işte belli kodların yıkılması lazım zihinlerde yok hurafelerle uğraşır gideriz..

Çok pardon ama

Dini açıdan zina nedir peki? Evli insanların sevişmesi midir?

Üzmeyin kendinizi.kurtuldunuz bu karakterszden.arayıp küçük düşürmeyin birdaha kendinizi.kendisini bulunmaz hint kuması sanmasın

Siz İlahiyat mezunu musunuz? Yanlış anlamayın kötü amaçla sormuyorum bunu. Sadece önceki konularda da rast gelmiştim mesajlarınıza. Görüşlerinizin zıttı okuduğunuz bölüm. Kendi isteğinizle mi gittiniz İlahiyata?

İlahiyat mezunu isen acilen ilahiyatlarin kapatılması lazım.

Adam 3 aydır ortada yokmuş iki hafta arıyor geliyor ilk gün sizi bile görmüyor ertesi gün de hiç vakit geçirmeden hemen öpüyor seviyor birşeyler yaşanıyor nasıl hemen bu olaya giriyorsunuz hadi oldu niye onu suçluyorsunuz siz istemeseniz zatrn yapamazdı yani kumaş belli ortada

Arkadaşımız ilahiyat mezunu olabilir söylediği şey çok ters ama bu ülkede hersey mümkün
arkadaşimiz şöyle düşünüyor galiba evli birinin eşini aldatması zina bekarlarınki değil bu yaklaşım doğru değil nur nuresi 3. Ayet "Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır." Bu ne demek evlenmeden zina oluyormuş hem din kadına örtün diyecek hem de bekarsan sevişebilirsin diyecek o zaman niye örtünme emredilsin sevişme serbetse saçmalık istediğinizi yaşayın karışmam ama dini alet etmenize dinde olmayan birşeyi var gibi gostermenize tepki gosteririm en doğal hakkım
Ne günler göreceğiz Allah'ım sen bu insanlara akıl fikir ver

Niye kullanilmak olmasin 10 yillik evliyim hala kocam isini gorup gitse kullanilmis sayarim kendimi. zevk almadigimdan degil ki. Gercekten sirf cinsel bi obje olarak gorup yanima geldigini dusundugumden.

Siz bir kere zinanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz?
Zina evli kadın ya da erkeğin başkasıyla birlikte olmasıdır. bekarları bağlamaz.
koklaşmak yakınlaşmak zinaya girmez. bu saçma katolik yaklaşımıdır ki onlarda da etkisi azalıyor.

Dini çok yanlış yerlerden çok yanlış şekillerde öğreniyorsunuz sonra buralarda daha dini inancını bile bilmediğiniz kişilere fetva vermeye kalkıyorsunuz.

dini kaynağından öğreneceksiniz.
dini net öğreneceksiniz.

falan hacı falan hoca diye diye bu hallere geldik.

örtünme yoktur dinimizde onu da nereden çıkartıyorsunuz?
yanlış çevirileri din diye savunmayın.
din kadına nerede örtün diyecek?

erkek gömleğinin 5 düğmesini açıp gezecek ona bişey yok kadına gelince örtün..
arap adetlerini din zannetmeye devam edin.

zina yukarıda açıklandı.
bekarlar zina kapsamına girmez.
zinanın net tanımı yoktur.
olmadığı için düşünmekten yoksun olarak her haltı zina zanneder toplum.
yazık ki ne yazık...

dikkat edin böyle zina diye diye kadın ve erkek arasına set çekmeye çalışan toplumlarda bir sürü pislik türüyor. bir sürü iğrençlik oluyor.

bir düşünün neden?

İlahiyat mezunu isen acilen ilahiyatlarin kapatılması lazım.
Prim vermeyelim böylelerine böylelerine amac dini kendilerine alet edip vicdan rahatl

Örtünme yokmuş hanımefendi güldürmeyin Google ortunme ayetleri yazın yada bir meal alın okuyun örtünme ile apaçık ayetler var (hemde tarif edilmiş )

size cevap vermeyecegim artık çünkü geçmiş konularinizdan Lions kulübü hakkında konu açtığınızi gördüm bu herşeyi gösteriyor amacınız dini bozmak saptırmak size fırsat vermeyeceğiz aleni dinde olan birşeyi yok demenizden art niyetli olduğunuzu anlamıştım bir de ilahiyat mezunuymuş inanmadım dini bozmanıza izin vermeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…