- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.427
- 133
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
1 dini yorum yasak
2 madem sordunuz nerde yazıyor diye açın okuyun en basitinden evli olmayan biriyle sevişmek günah bunu herkes bilir yazmiyormuş okumazsan yazmaz okuyup okumaman beni ilgilendirmez ama herkesin bildigi birşey en basit dini bilgiyi bile kitapta yazdığı halde yazmıyor sirk diye söylemek neyin kafası acaba işinize gelmiyorsa gelmiyor neden dini kendinize göre şekillendiriyorsunuz
günah degilmis herkesin günah işleme özgürlüğü var Allah ile kişi arasında işle gunahini ama günah değil ne demek hem de en basit konuyu
Bunu bir ilahiyatlinin soylemesi imkansiz. Oyleyse yaziklar olsun seni yetistirenlere. Konu sahibi ve olayi beni hic irdelemiyor. Ilahiyatliyim deyip su söylediklerinizin bagdasmasi imkansizzzkafama göre şekillendirmiyorum. dini yorum yapacaksanız doğru yapın. sağdan soldan duyduğunuzu yazmayın.
iki bekarın sevişmesi günah değildir. kitapta bu yazmaz. bu konuda net bir yasak yazmaz.
hele konu sahibininki gibi oynaşmak değildir.
var diyorsanız buyrun gösterin. ben ilahiyat mezunuyum. bu işin tahsilini yaptım. bırakın da neyin nerde yazdığını bileyim.
Bunu bir ilahiyatlinin soylemesi imkansiz. Oyleyse yaziklar olsun seni yetistirenlere. Konu sahibi ve olayi beni hic irdelemiyor. Ilahiyatliyim deyip su söylediklerinizin bagdasmasi imkansizzz
Çok pardon amakafama göre şekillendirmiyorum. dini yorum yapacaksanız doğru yapın. sağdan soldan duyduğunuzu yazmayın.
iki bekarın sevişmesi günah değildir. kitapta bu yazmaz. bu konuda net bir yasak yazmaz.
var diyorsanız buyrun gösterin. ben ilahiyat mezunuyum. bu işin tahsilini yaptım. bırakın da neyin nerde yazdığını bileyim.
Çünkü sizi sevmiyor,ve değer vermiyor,sadece boşluk doldurmuş,ve sizin ona tavrınızı merak etmiş,üzgünüm ama hepsi bu.Sanırım yanlış anladınız. Takıldığım nokta o değil hala arkadaşlarını tercih ediyor oluşuydu
Siz İlahiyat mezunu musunuz? Yanlış anlamayın kötü amaçla sormuyorum bunu. Sadece önceki konularda da rast gelmiştim mesajlarınıza. Görüşlerinizin zıttı okuduğunuz bölüm. Kendi isteğinizle mi gittiniz İlahiyata?kafama göre şekillendirmiyorum. dini yorum yapacaksanız doğru yapın. sağdan soldan duyduğunuzu yazmayın.
İlahiyat mezunu isen acilen ilahiyatlarin kapatılması lazım.kafama göre şekillendirmiyorum. dini yorum yapacaksanız doğru yapın. sağdan soldan duyduğunuzu yazmayın.
kafama göre şekillendirmiyorum. dini yorum yapacaksanız doğru yapın. sağdan soldan duyduğunuzu yazmayın.
Bunu bir ilahiyatlinin soylemesi imkansiz. Oyleyse yaziklar olsun seni yetistirenlere. Konu sahibi ve olayi beni hic irdelemiyor. Ilahiyatliyim deyip su söylediklerinizin bagdasmasi imkansizzz
Siz İlahiyat mezunu musunuz? Yanlış anlamayın kötü amaçla sormuyorum bunu. Sadece önceki konularda da rast gelmiştim mesajlarınıza. Görüşlerinizin zıttı okuduğunuz bölüm. Kendi isteğinizle mi gittiniz İlahiyata?
Arkadaşımız ilahiyat mezunu olabilir söylediği şey çok ters ama bu ülkede hersey mümkün
arkadaşimiz şöyle düşünüyor galiba evli birinin eşini aldatması zina bekarlarınki değil bu yaklaşım doğru değil nur nuresi 3. Ayet "Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır." Bu ne demek evlenmeden zina oluyormuş hem din kadına örtün diyecek hem de bekarsan sevişebilirsin diyecek o zaman niye örtünme emredilsin sevişme serbetse saçmalık istediğinizi yaşayın karışmam ama dini alet etmenize dinde olmayan birşeyi var gibi gostermenize tepki gosteririm en doğal hakkım
Ne günler göreceğiz Allah'ım sen bu insanlara akıl fikir ver
Çok pardon ama
Dini açıdan zina nedir peki? Evli insanların sevişmesi midir?
Prim vermeyelim böylelerine böylelerine amac dini kendilerine alet edip vicdan rahatlİlahiyat mezunu isen acilen ilahiyatlarin kapatılması lazım.
Dini çok yanlış yerlerden çok yanlış şekillerde öğreniyorsunuz sonra buralarda daha dini inancını bile bilmediğiniz kişilere fetva vermeye kalkıyorsunuz.
dini kaynağından öğreneceksiniz.
dini net öğreneceksiniz.
falan hacı falan hoca diye diye bu hallere geldik.
örtünme yoktur dinimizde onu da nereden çıkartıyorsunuz?
yanlış çevirileri din diye savunmayın.
din kadına nerede örtün diyecek?
erkek gömleğinin 5 düğmesini açıp gezecek ona bişey yok kadına gelince örtün..
arap adetlerini din zannetmeye devam edin.
zina yukarıda açıklandı.
bekarlar zina kapsamına girmez.
zinanın net tanımı yoktur.
olmadığı için düşünmekten yoksun olarak her haltı zina zanneder toplum.
yazık ki ne yazık...
dikkat edin böyle zina diye diye kadın ve erkek arasına set çekmeye çalışan toplumlarda bir sürü pislik türüyor. bir sürü iğrençlik oluyor.
bir düşünün neden?
iki bekarın sevişmesi günah değildir.
ben ilahiyat mezunuyum.
Senin okudugun mektebin.....örtünme yoktur dinimizde onu da nereden çıkartıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?