Kullanıldım kirli hissediyorum

Hic bir erkek kolay elde ettigi kizi istemez. Bundan sonra dikkatli ol.
Elde etmek nedir hanımefendi ya ?
Cinsellik gibi dunyada yaşanacak en güzel deneyimlerden birine elde etmek olarak mi bakıyorsunuz bu nasıl bir mantalite?
Bide kolay elde etmek yazmış . Zor elde etmek nasi oluyor ? Imza atmakla mi oluyor.
Her gün burda onlarca eş sorunlu başlık açılıyor tek nedeni bu zihniyet işte .
O ufacık deligi nimetten sayip duyguyla degil de sadece taktikle yok "zor " elde edilerek ilişkiler kurulduğu için

Zulfu Livaneli'nin mutluluk romanını okuyun.
Aynen "kirlendin sen meryem" ifadesi geçer orda da....
Neyse,
Birine bir zarar mı verdiniz, hırsızlık mı yaptınız, kul hakkı mı yediniz, ne yaptınız da kirli hissediyorsunuz kendinizi?
İnsanlar sevince, sevişince ya da o romandaki gibi tecavüze uğrayınca değil, ruhları kirlenince kirli olurlar, unutmayın bunu.

Yoluna bak kardeşim onuda yaşadıklarınızıda geçmişe göm ve hayatına bak . Başka bişey diyemiycem...

Hic bir erkek kolay elde ettigi kizi istemez. Bundan sonra dikkatli ol.

Elde etmek? Sevişince mi oluyor o?
Bi de kolaylık, kime göre, neye göre?
Düğünde 5 burma takınca mı zor elde etmiş oluyor kızı?
Bu zihniyetle ya sevişmeyelim ya da her sevişme öncesi ferhat misali dağları delmesini isteyelim adamlardan, yoksa maazallah istenmeyen kadın oluruz.

müübarek ramazan ayında girdiğin günaha üzülmüyorsun kullanıldığına mı üzülüyorsun ilginç gerçekten

Bunu çok nadir yazarım ama konu buram buram fake kokuyor. Insanlar da gözünü seveyim herkes ayrı telden yazmış

Hayır, cinsel olarak yakınlaştıktan sonra kirlendiğini düşünen kadın yok mu sanıyorsunuz anlamındaydı
Benim kirlendiğini düşünmekle ilgili derdim yok ki. Ilk sayfada üye yorum yapmış şehvet yoğun öpüştük diye. Pişman olan kötü hisseden bunu yazar mı? Biri dalga geçiyor belli ki

3 ay sonra dönen erkek uçkuru için dönmüştür. Herseyi unutup hayatina devam et. Bu yasadiklarin ders niteliginde

Hayır hayır. Yalnızca öpüştüm ama şehvet yoğundu. Çok utanıyorum ve iğreniyorum.
İstemişsin arzulamişsin yaşamişsin bitmiş geçmiş gitmiş,
neyinden iğreniyorsun?duygularından mi?
Neden bu suçluluk?insansin sen rahibe degil.
Ayriyetten bu kadar bencilliğiyle kendinden ïğrenmesi gereken o.
dusuncesiz
bir daha aradığında "geçmiş ola" dersin o kadar!

Eski sevgiliyle sevisilirmi. Adamin umursamadigi bariz belliyken ustelik. Yenisini bul onunla sevis. Kirlenmis filanda hissetme. Elimin kiri de gec.

Evet kullaanmış gibi olmuş ama unutmaya bak böyle insanları hayatına alma

Cinsellik karşılıklı haz alınan birşey kullanılmadın diyenleri önemseme para karşılığı yapanlarda karşılıklı haz alıyor normal mi görelim
bazı şeyler bu kadar basit olmamalı materyalist düşünme

Eski sevgili demek çöp poşeti demek. Çöpü tekrar neden kurcalıyorsun ki. Hala aşık mısınız birbirinize? İki tarafta hala aşıksa eski değildir zaten. Ama o insanın nedem geldiği belli. Uzun süredir kimseyi öpmemiş dokunmamış sana gelmiş nasılsa elimin altında diye. Kötü olmuş. Ama dediğim gibi çöpleri karıştırmayın

1- sanane!
2-günah olduğu nerede yazıyor? kitapta yazmayana günah demek de şirktir.
1 dini yorum yasak
2 madem sordunuz nerde yazıyor diye açın okuyun en basitinden evli olmayan biriyle sevişmek günah bunu herkes bilir yazmiyormuş okumazsan yazmaz okuyup okumaman beni ilgilendirmez ama herkesin bildigi birşey en basit dini bilgiyi bile kitapta yazdığı halde yazmıyor sirk diye söylemek neyin kafası acaba işinize gelmiyorsa gelmiyor neden dini kendinize göre şekillendiriyorsunuz
günah degilmis herkesin günah işleme özgürlüğü var Allah ile kişi arasında işle gunahini ama günah değil ne demek hem de en basit konuyu

Yok hanımefendi tek normal sizsiniz

Hayır hayır. Yalnızca öpüştüm ama şehvet yoğundu. Çok utanıyorum ve iğreniyorum.
Ya kuzum 10 sefer mi yazıcaz bunu INANMAYIN GÜVENMEYİN
böyle gençleri gördükçe dünyaya bi evlat getirmek ne kadar mantikli olur diye düşünmeden edemiyorum
Kınamıyorum da aklını başına al o pi....le bi daha görüşme
Aşkından ölüyorum desede inanma tehdit vs olursa bile boyun eğme
Olan olmuş allahtan daha ilerisi olmamış buna şükret bu da sana ders olsun
Hatasız insan mi var kendini de kirli falan hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…