Kullanıldım kirli hissediyorum

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
31
şimdiden özür dilerim. Biraz uzun olacak. Eski sevgilim üç ayın sonunda bana döndü. Reddettim ısrarcı olunca iki hafta konuşup buluştuk. Şöyle ki ben farklı ilçedeyim o farklı ilçede. Benim için geldiğini söyleyip ilk gün tüm gününü arkadaşlarına ayırdı. Çok kırıldım ama sesim çıkmadı. İlk tercihi arkadaşları oldu çünkü. İkinci gün buluştuk öptü sevdi bedensel bir şeyler gerçekleşti. Aylardır görmüyordum. Sanırım çok büyük bir hata yaptım ama eleştirmeyin beni farkındayım canım yanıyor. İki saat sonra bi kafeye gitmeyi istedi. Bedensel olarak özlemini giderince. Yolda arkadaşlarım da orda diyince gelmiyorum ben o zaman dedim. Kızdım çünkü tüm gün zaten arkadaşlarıylaydı. Özledim diye yalvarırken iki saatte bana doymuş gibi davranması sinirimi bozdu. Oturup uzun uzun sohbet etmek isterdim ama yüzeysel şeyler konuşup durduk. Dur o zaman diyip arkadaşını aradı. Yokmuş onlar orda gel biz gidelim dedi. Biraz daha ilerledik sen gelme istersen çok erkek var orda dedi. İyice suratım düştü tamam dedim. Sarılmadım veda etmedim biraz ilerleyince içime dert oldu geri döndüm. Bir baktım arkadaşlarıyla oturuyor. Girdim içeriye küçük düşmesin diye bişey söylüycektim gerek kalmadı diyip çıktım. Mesaj atmış noldu diye. Yalan söyledin dedim. Ama sanırım gerçekten orda yoklar sanıyormuş. Yine de benim için çok üzücü bir gündü geneli. Dile getirdim bana yalnızca iki saatini ayırdın diye. Tavrına bakılırsa çok bile ayırmışım dedi. Cevap vermedim. Tüm bunlara rağmen bugün ben aradım. Bitti beni onlar için üzdün dedi. Zaten sana güvenmiyordum diyip eski konuları açtı. Bana değer vermiyorsun gerçekten bitirmişsin dedi. Hiç cevap vermedim şoktayım. Yardım edin napayım ben

Arkadaslari olsun sende gitseydin o nerde sen orda olsaydin o zman kirli hissetmezdin kendini arkadaslarinin yaninda birseyler olmayacagi icin.

Arkadaslari olsun sende gitseydin o nerde sen orda olsaydin o zman kirli hissetmezdin kendini arkadaslarinin yaninda birseyler olmayacagi icin.
Sanırım yanlış anladınız. Takıldığım nokta o değil hala arkadaşlarını tercih ediyor oluşuydu

Hani cinsellikte aşk olmalıdır ya. Bence ruhsuz olan her cinsellik karşı tarafı kullanmaya girer. Bu sebepten. Belki son söylediğinizi yapmışımdır emin olamıyorum bu konuda. O amaçla yapıyorum itirafında bulunmadım kendime hiç düşününce acaba diyorum

Alış-veriş bazında yapmışsanız siz de de o an o duygu oluşmamış .
Bu kullanma ise -siz öyle isimlendiriyorsunjz - sizde duygusal istekleriniz için onu kullanmışsınız

Sanırım yanlış anladınız. Takıldığım nokta o değil hala arkadaşlarını tercih ediyor oluşuydu
Sizi ozlemis ve arkadaslarinida ozlemis olabilir bilmiyorum fazla ustunde durmayin kendinizi uzersiniz siz kendinizi mutlu edin pozitif bakmaya calisin ve bidaha bence kirli hissettiginizi dusunuyorsanz artik izin vermeyin ileri gitmesine nedenini sordugundada bu olayi soyler zorunuza gittiginizi soylersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…