- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
Sanırım yanlış anladınız. Takıldığım nokta o değil hala arkadaşlarını tercih ediyor oluşuyduArkadaslari olsun sende gitseydin o nerde sen orda olsaydin o zman kirli hissetmezdin kendini arkadaslarinin yaninda birseyler olmayacagi icin.
Evet aynen öyle oldu. Ağlıyorum kaç saattirAdam seni resmen kullanmış
Söylenecek söz yok
İhtiyacını gidermek için gelmiş resmen sana
Hani cinsellikte aşk olmalıdır ya. Bence ruhsuz olan her cinsellik karşı tarafı kullanmaya girer. Bu sebepten. Belki son söylediğinizi yapmışımdır emin olamıyorum bu konuda. O amaçla yapıyorum itirafında bulunmadım kendime hiç düşününce acaba diyorumHayır cinsellik birlikte yaşanılan birlikte jaz alınan bir seyken siz neden kullanılmış oluyorsunuz çözemedim?
Cinselliği erkekten duygusal isteklerinizi alma karşılığında yaptığıniz bir alışveriş gibi gördüğünüzden olabilir mi ?
Hayır hayır. Yalnızca öpüştüm ama şehvet yoğundu. Çok utanıyorum ve iğreniyorum.
Alış-veriş bazında yapmışsanız siz de de o an o duygu oluşmamış .Hani cinsellikte aşk olmalıdır ya. Bence ruhsuz olan her cinsellik karşı tarafı kullanmaya girer. Bu sebepten. Belki son söylediğinizi yapmışımdır emin olamıyorum bu konuda. O amaçla yapıyorum itirafında bulunmadım kendime hiç düşününce acaba diyorum
Sizi ozlemis ve arkadaslarinida ozlemis olabilir bilmiyorum fazla ustunde durmayin kendinizi uzersiniz siz kendinizi mutlu edin pozitif bakmaya calisin ve bidaha bence kirli hissettiginizi dusunuyorsanz artik izin vermeyin ileri gitmesine nedenini sordugundada bu olayi soyler zorunuza gittiginizi soylersinizSanırım yanlış anladınız. Takıldığım nokta o değil hala arkadaşlarını tercih ediyor oluşuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?