Kullanıldım kirli hissediyorum

Cinsellik kadının elinde bir ödül-ceza sistemi olduğu, kız ve erkek çocuklar bu şekilde yetiştirildiği sürece şu 'kirlendim/kirlendin/kirlendi' muhabbeti bitmeyecek.
Cinselliğe gerçekten çıkar odaklı bakıyorsunuz bilinçaltınızda. İki öpüşüp seviştiniz diye adam sizi pamuklara sarsa kazanan siz olacaktınız. Ama adam öpüşüp sevişti ve arkadaşlarını tercih etti diye kaybetmiş hissediyorsunuz. Kirli hissetmeniz bundan. O an yaşarken hiç de öyle hissetmediğinize eminim.
Bir daha o adamla görüşmeyin, bundan sonraki ilişkilerinizde de bir şey yaşarken gerçekten istediğiniz için yaşayın. Gönlünü hoş tutayım ki o da benim gönlümü hoş tutsun diye değil.

Bazi seyler dokununca bitiyor.. Dokundu büyü bozuldu.. Gorusmemen daha hayirli

Böyle hissetmeni gerektirecek bir şey yaşanmamış aranızda cinsel ilişki yaşanmamış sonuçta neden kirlenen kullanılan biri olarak görüyorsun kendini

bu konudaki ayetler yanlış çevrilmiştir.
tarif de değildir ayrıca.
dini bilginizi sağdan soldan yamalı bohça gibi almayın.
google da her gördüğünüze inanırsanız böyle olur.
buyrun izleyin.

ayrıca lions kulübü normal bir dernektir.
derneğe üye olmak istemek suç mu?
ne alakası var konuyla?

dini bozmak ne demek, sizin zihniyettekiler yeterince bozmuş zaten. kendi kendinize triplere girmeyin. bakın bir tane huzurlu rahat yaşanan islam ülkesi yok. herkes batı ülkelerine kaçmak istiyor. bu tesadüf mü?
kuran'da olmayanları dinin kuralı zannederek yaşam kalitesini düşürdünüz.
insanlar islam ülkelerinden kaçmak istiyor.

başörtüsü dinin emri değildir.
dinin emirleri namazdır, oruçtur, zekattır...
öyle bir noktaya gelmiş ki din=örtü olmuş.
örtüyü taktın mı tamam senden ala dindar yok.

bu zihniyetle islam ülkelerinde sorunlar bitmiyor böyle..

ben ilahiyatta bunları görerek dinin gerçeğini buldum.
size de öneririm.
saçma takıntılarla din anlaşılmaz.

Son düzenleme:
Keşke birine hemen guvenmeseniz güvenmeden her isteğine tamam demeseniz ama olan olmuş bu saatten sonra tekrar aynı hatayı yapmayin bir süre sonra isteğini tekrar karşılamak için donecektir büyük ihtimalle kanmayin bidaha ona mecbur hissetmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…