- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.555
- 238
bu yorumda ne anlatmak istedin?bi medyum sayfasina girmistim eger 3. olursa birakirim orda evlilik baglama fln yaziyo dedi . bende bulunmaz hint kumasi degilsin niye baglayim kendime dedim bitiyosa bitsin dedin ve bitirdi
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .[/QUOTE o adamdan sana birşey olmaz boş yere üzülme dünyanın sonu değil kesinlikle sana sevgili çok böyle hodukleri sevip de totolarini kaldırmayın bosversin salak şey ona mı kaldın sen yaaa hiç konuşma bile
3. kez girmiş yakalanmış galiba ben öyle anladım.bu yorumda ne anlatmak istedin?
neyin üçüncüsü? ben niye anlamadım bu yorumu?
bi kere merak ettigim icin girdimbu yorumda ne anlatmak istedin?
neyin üçüncüsü? ben niye anlamadım bu yorumu?
bi kere merak ettigim icin girdim
ikincide gercekten yanlislikla girdim 3. olursa birakirim dedi
baglama buyusu fln yaziyoduaman be on kez okudum bunlar nereye girmiş diye tamam şimdi anladım
medyum sayfasına girdin diye mi bırakmış :)
baglama buyusu fln yaziyodu
zaten siz nişanlısınız ya evlilik bağlama gibi şeylere bakmandan normal ne olabilir
baglama buyusu fln yaziyodu
Keşke evlenmeden böyle şeyler yapmasaydın seni hafif bir kız olarak görüyor olabilir.yani şu düşüncesi olabilir.evlenmeden benle böyleyse baskasiylada olur düşüncesi olabilir.sen bir hata yapmissin ki bu konuda kimse ustune gelmemeli hem olan olmuş.hemde büyükte konusmamak lazim. Sen iyisi mi onu tamamen hayatından cikar. Ve yoluna bak. Hem sevinmelisin de o insan seni terketmis yani böyle birinden kurtulmussun.çünkü evlenmeden böyle istekte bulunan erkeklerden pek hayır gelmez.
tabiki oyle sevgisi bitmis hicbiyerden iletisimi kabul etmedibence bu bahanesi olmus
O senin çevrende öyle. Şu dünyayı sadece kendi şehrinizden kasabanızdan ibaret sanmayın yahu. Hafif bir kız ne demek ayrıca. Cins cins tövbe allahım ya.
Karşılıklı zevk alarak yaptığınız durumlardan sonra ayrıldığınız zaman neden kullanılıp atılmış oluyorsunuz ki?
Tek taraflı mı zevk alıyor karşınızdaki?
Bir de konu sahibine seni hafif kız görüyor olabilir diyen olmuş.
Neden sadece kadınlara bu durumları yaşadıktan sonra hafif kız ünvanı yakıştırılabiliyorda erkekler almıyor.
Kadının kadına bakış açısı ne acı...
30 yıllık evli insanlar boşanıyor. sakin ol. ve önüne bakmaya devam et.kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?