- 29 Ağustos 2014
- 5.298
- 17.634
- 448
- 33
Ya biraz gözü açık olun ya allah aşkına evlilikten önce ilişkiye girmek isteyen adamdan koca olur mu biraz mantıklı düşünelim mendil sandı galiba bırak boşver altınları verme eğer ailenle tehdit ederse ailene zorla tecavüz etmek istediğini söyle hak ediyo çünkü
her pisliği yapıp bir de bakireyim demiyorlar mı ,midem bulanıyor bu tiplerden.sen bakire falan değilsin ve başına gelen şeyleri haketmişsin.muhtemeln nişanlın olacak adam da bu sebepten terketmiştir seni.biraz dürüst ol
cinsellik yaşıyorsan da dürüst bir şekilde yaşa
Ya pardonda sen ne saçmalıyosun Allah aşkına ya? Bir kız sırf bakire olmadığı için başına gelen her şeyi hak ediyo yani öyle mi? İyi o zaman bakire olmayanlar ölsün,kesip bileçelim onları nede olsa bakire değil.Bu iş tek kişiyle yapılmıyo arkadaşım 2 kişiyle yapılıyo sokun artık şunu o küçük beyninize bunu.Yeter artık bu sırf biriyle sevişti diye sadece kadına yüklenmeniz ya.Hatta bu konu nedeniyle birine bile yüklenmek bile saçma ya neyse.Benimde sırf evlenmeden sevişti diye kadına her şeyi layık gören senin gibilerden midem bulanıyo biliyo musun.her pisliği yapıp bir de bakireyim demiyorlar mı ,midem bulanıyor bu tiplerden.sen bakire falan değilsin ve başına gelen şeyleri haketmişsin.muhtemeln nişanlın olacak adam da bu sebepten terketmiştir seni.biraz dürüst ol
cinsellik yaşıyorsan da dürüst bir şekilde yaşa
Kız ters ilişkiye falan girmemiş buradaki hanımlar öyle olduğunu sanmış sayfalarca yazmışlar.Kız açıklamış enson yapmadım demiş.Yok öyle bir durum.Yav arkadas, bu nasil konu? Oha lan! Nutkum tutuldu?
Simdi söyle bisey var, 3 yil boyunca ne diye popona bu tür isleri layik gördün? Kendine bunu niye yaptin? Gururun nerede? Üstelik hastalik mastalik hicmi korkmazsin? Sen bu isten simdi ne anladin? Evladim sonra senin yasin kac? Adam nasil evinize gelir de senle arka plandan iliskiye girer? Ailen yokmu?
Ahhh kafamda yine deli sorular...
Bir de altin davasi etme Allah askina öff birak gitsin!
Temiz mi şimdiYa hanımefendi tam olarak sizin bu zihniyetinizden kaynaklanıyor problem işte. Her pisliği yapan derken?Sevişmesi ya da anal seks yapması vs pislik yaptığı anlamına geliyor yani öyle mi? Lütfen ya şu zihniyetler değişmedikçe insanlar nasıl dürüst olsun Allah aşkına. Bir kızın da sevişmeye hakkı olduğunu ne zaman kabul edeceğiz? Sevişmesini her pisliği yapmış olarak nitelendirmek nedir? Asıl bu zihniyet mide bulandırıcı! Böyle iki yüzlü ve sürekli kadınları yargılayan bir toplum olduğumuz sürece, insanlar sürekli saklayacak herşeyi. Sırf o zar parçası için sürtünecek, anal seks yapacak çünkü biliyor ki bu toplumda temiz olmanın göstergesi bakire olmaktır.
Birlikte olduktan 1 saat sonra terketse ne farkeder 10 saat sonra terketse ne farkeder, zaten 2-3 senedir yaşıyormuşsunuz bunları. Ne kadar gereksiz kısmına takmışsın kafanıarkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
Temiz mi şimdi
Herşeyin altını boşaltıp insanların değerlerine saygısızlık yap her haltı yap sonra bakire
Doğruya böyle yapmasaydı sonraki salağa nasıl anlatacaktı
Yaptığının arkasında olan bakire olmayan kişi benim için daha temiz
Pardon da bu benim görüşüm sizi ilgilendirmiyo herkesin yorumu kendine.ülkenin kokuşmuş zihniyetini bünyenize güzel harmanlamışsınız. bu mesajınız her şeyi özetidir.
Valla ilk aklıma gelen bu oldu okurken çok sinirliydim biraz abartı geldi banadayok artık.
He altınları istiyo vermezse y tehdit ederse erkeklerin sağı solu belli olmaz olmuş bir hataniye tecavüz mü etmiş neyi hak ediyor?
kızla ortak karar verip yaşamışlar. işin seviyesi daha ne kadar aşağı inebilir ki???????????
Ya pardonda sen ne saçmalıyosun Allah aşkına ya? Bir kız sırf bakire olmadığı için başına gelen her şeyi hak ediyo yani öyle mi? İyi o zaman bakire olmayanlar ölsün,kesip bileçelim onları nede olsa bakire değil.Bu iş tek kişiyle yapılmıyo arkadaşım 2 kişiyle yapılıyo sokun artık şunu o küçük beyninize bunu.Yeter artık bu sırf biriyle sevişti diye sadece kadına yüklenmeniz ya.Hatta bu konu nedeniyle birine bile yüklenmek bile saçma ya neyse.Benimde sırf evlenmeden sevişti diye kadına her şeyi layık gören senin gibilerden midem bulanıyo biliyo musun.
Ya hanımefendi tam olarak sizin bu zihniyetinizden kaynaklanıyor problem işte. Her pisliği yapan derken?Sevişmesi ya da anal seks yapması vs pislik yaptığı anlamına geliyor yani öyle mi? Lütfen ya şu zihniyetler değişmedikçe insanlar nasıl dürüst olsun Allah aşkına. Bir kızın da sevişmeye hakkı olduğunu ne zaman kabul edeceğiz? Sevişmesini her pisliği yapmış olarak nitelendirmek nedir? Asıl bu zihniyet mide bulandırıcı! Böyle iki yüzlü ve sürekli kadınları yargılayan bir toplum olduğumuz sürece, insanlar sürekli saklayacak herşeyi. Sırf o zar parçası için sürtünecek, anal seks yapacak çünkü biliyor ki bu toplumda temiz olmanın göstergesi bakire olmaktır.
Size de şöyle cevap verim evet evet gelecekte başına bir iş gelmesin diye aktif sex hayatı olmasına rağmen ben bakireyim diyen bir insan her pisliği yapmış olur.ama anladığım kadarıyla siz bir zar parçasıyla bakire kalincagina inananlardansınız.
Toplumsal bir olgudan bahsediyorum, insanların içine düştükleri çelişkilerden bahsediyorum. Burda terkedilmiş, kendini değersiz bir pislik gibi hisseden biri var; İnsanları yargılamak, beylik laflar edip kendimi tatmin etmek benim tarzım değil. Benim için "kadınlar" çok değerli, bir tek kadında bile farkındalık yaratabilirsek bu bir kazanımdır. Düşüncelerimi gayet net ve uzun bir şekilde yazdım yukarda daha fazla yazmaya değer görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?