kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

Evet bende bunu anlamıyorum zaten, kadın hafif ise erkekte hafif.
Sevdiğiyle beraber bir şeyler yaşamaya hafiflik diye bakanların zihniyetleri bozuk aslında...

Evlenmeden önce ilişkiye girenleri "hafif" diye yaftalayan sensin. Bu saygısızlığın yüzünden o cevabı aldın. Önce saygı duyacaksın sonra göreceksin. Tasvip etmiyormuşsun senden izin alırız o halde bundan sonra.

Ben demiyorum erkekler diyor demişsin. Ben de sana diyorum ki hani o erkekler? Ben neDen göremiyorum hiç? O yüzden de dünyayı kendi mahallenden ibaret sanma diyorum. Ben sana saygısızca bişey demedim yani. Senin saygısızlığından dolayı cevap verdim. Her lafı sokup, yaftalayıp sonra köşeye çekilip "ben böyle düşünüyorum saygı duymak zorundasın" diye bi dünya yok.

Iyi oku istersen ben hafif kiz demedim. Ki demem de . herkesin hayati kendine. Evlilik oncesi ilskiyi tasvip etmiyorum. Yapanda yapsin ne yapabilirim. Ayrica senden izin aliriz diyorsun. Ne alakasi var ben fikrimi soyluyorum. O kadar. Izin almana gerek yok yani.erkekler oyle dusunuyor dedim diye hepsi olacak hali yok. Diyende vardir demeyende. Tek namus kadinlara yuklenmemeli ama biyle bir durunda kadinlara cephe aliniyor malesef.

İşte böyle yapınca sen de o sadece kadına cephe alanlardan oluyorsun arkadaşım. Farkında mısın? Bu döngü böyle devam ediyor. Yani bir kadın sitesinde, kadın dayanışmasının tavan olması gereken bir sitede sen bunu söylersen elbette bu zihniyete çanak tutmuş, kabullenmiş, haklı bulmuş olursun. Bu yüzden diyorum.

Ama ben suan soruyusorana yönelik konusuyorum yani adam beni ilgilendirmiyor tek kıza suc bulmuyorum tabiki öyle anlasilmasin 2 tarafli hata var, konu sahibi de bayan diye onuda.savunamam yani , ikside hatali ama
diyorum ya bu durumlarda bayanlara yuk biner o yuzden daha dikkatli olmalilar.burda"hafif kiz"dememin sebebi BAZI erkeklerin dusuncelerinden kaynakli bu terketme olabilir dedim. Erkeginde hafifi vardir.

Anladım seni. İyi niyetle bahsetmek istediğin yanlış bir kelimeyle yanlış anlaşılabiliyor. Birbirimize destek olalım kırmayalım. İyi günler arkadaşım.

Anladım seni. İyi niyetle bahsetmek istediğin yanlış bir kelimeyle yanlış anlaşılabiliyor. Birbirimize destek olalım kırmayalım. İyi günler arkadaşım.

Evet yanlış anlaşıldım. Ama asıl niyetimin de anlaşıldığını düşünüyorum iyi gunler.

Hafiflik tabiri hoş olmamış, illa ki evliler ilişkiye girecek diye bir kural yok artık, neler neler görüyoruz yaşıyoruz, arkadaşımız sevmiş ve bişeyler paylaşmış bunda yadırganacak yargılanacak hiçbişey yok bana göre gayet doğal bir durum..
Ama denmek istenen ne olursa olsun hafif demek hiç hoş değil, kullanılmak da bir okadar hoş değil insan kendini öyle görmemeli, herşey karşılıklı sonucunda

2-3 sene sürtünerek statik elektrik mi yaptınız yani.......yuh :)

Ay tövbe tövbe koptum bu yoruma
Valla ben de anlayamadım bu nasıl bir durum canlandıramadım gözümde.. Hayır adama saygılı mı diyeyim Abaza mı bilemedim iki üç yıl bu tarz bir ilişki nasıl sürdürülür

arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
Sürtünmek birlikte olmak demek olmuyor diyecektim ki aklıma ismi lazım değil üye geldi çocuk bile yapan var.

Ya biraz gözü açık olun ya allah aşkına evlilikten önce ilişkiye girmek isteyen adamdan koca olur mu biraz mantıklı düşünelim mendil sandı galiba bırak boşver altınları verme eğer ailenle tehdit ederse ailene zorla tecavüz etmek istediğini söyle hak ediyo çünkü

niye tecavüz mü etmiş neyi hak ediyor?

kızla ortak karar verip yaşamışlar. işin seviyesi daha ne kadar aşağı inebilir ki???????????

Kendinize gelin Allah aşkına ya bunlar nasıl tavsiyeler böyle.. iyi insan olmak bakire olmakla olmuyor, vicdanla oluyor. Bakire olalım da ne olursa olsun değil mi; iftira atalım, yalan söyleyelim, kendimizi rezil edelim..çok yazık!

yok artık.

Seni yargılamak kimseye düşmez de, bakireysen nasıl hamileyim diye yalan söyleyeceksin ki. Bence girme o toplara o düşürmüş kendini sen neden basit oyunlarla onun seviyesine düşeceksin ki

niye tecavüz mü etmiş neyi hak ediyor?

kızla ortak karar verip yaşamışlar. işin seviyesi daha ne kadar aşağı inebilir ki???????????

İşte bu bakış açısı. Evlilik öncesi ilişki ahlaksızlık tecavüzle itham etmek ifira atmak ahlaklılık bu zihniyete yetişemezsin cevap veremezsin anlatamazsın.

Senin işsiz güçsüz adamla ne işin var?!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…