Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda hiç öyle bir kutu görmedim. 3 büyük şehir dışında bir yerde yasıyorumVerecegim kisinin kullanabilecegini dusundugum seyleri teklif ediyorum, kullanmayacagini dusundugum seyleri belediyenin giysi toplama kutusuna birakiyorum.
Evet bir yerlere bırakılabilir de tanıdık birine fakir de olsa teklif edilmez demek istedim.İnanın o delikli seylere bile ihtiyacı olanlar oluyor, onları asagı bırakıyorum ben.
benim bebeğim de yok ama eski komşularımın falan çocukları çifter çifter onların tanıdıklarının falan da çocukları var benim de anlarada çevrem yok gibi ama eltimin yeğenlerinin çocukları falan vardı insanlar çok madur olunca yüzleri kızarsa da tanıdıkların varsa söyler misin diyor siteden bir güzel gönüllü arkadaşım da yollamıştı çocuklarına kıyafet ben ünv okurken bana burs veren bir abla var istanbulda ona söyledim o da bir çuval eşya yolladı bir poşet siteden bebeğine kıyafet isteyen bir hanıma yolladım 2 poşet de eski komşulara ayırdım ne yazık ki olmayınca olmuyor ..Eski bebek eşyalarını veriyorum mesela ihtiyaç sahiplerine; hiç bulamadığım zaman temiz bir poşette asagı bırakıyorum, ev eşyalarını vermek istiyorum bazen ablalara
Ben burda hiç öyle bir kutu görmedim. 3 büyük şehir dışında bir yerde yasıyorum
ya ben bunları kullanmıyorum, senin verebileceğin birileri varsa alır mısın dersin. İster kendi kullanır ister başkasına verir.Olmayınca söylemek kolay oluyor ama eski bir çanta, ne bileyim biraz eski bir kahve takımı vs. ona kulp bulmak zor
Merhaba arkadaşlar yorumlarınızi okudum ve belki elinizde vardır bana yardım edebilirsiniz diye yazmak istedim. Benim iki oğlum var biri 3 diğeri 1,5yaşında ben yine hamile kaldım durumumuz bu hamileliğim de bozuldu ve bu defa kızım olucak ona bişey alamamıştım ama sağolsun burdan bazı arkadaşlar yardımcı oldular oğullarıma kışlık alamadım ama bir şekilde idare ediyorum benim size maruzatim doğumdan sonra hastanede giyebileceğim bir pijamam yok eğer sizde fazla varsa bana gönderebilecek olan varmızamanınızı aldığım için kusura bakmayın
bunlar bana lazım değil ama temiz şeyler kullanılmayacak durumda değiller acaba çevrende ihtiyacı olan varsa alıp verir misin desen kendisinin ihtiyacı varsa zaten alır içinden hemde bu şekilde mahcup olmaz karşındakiEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.
Bunları kullanmıyoruz, fazla diyebilirsinizOlmayınca söylemek kolay oluyor ama eski bir çanta, ne bileyim biraz eski bir kahve takımı vs. ona kulp bulmak zor
Kendileri bizim evde çalıştıkları için önceden kullanmış olduğumuzu biliyorlar. Ornek: mutfak eşyası gibiBunları kullanmıyoruz, fazla diyebilirsiniz
Aticam ama kiyamiyorum yenisinide esim aliyo deyin.kullanirsaniz veriyim atmaktan iyidir deyin.neler veriyosunuz meselaEvet arkadaşlar, bu konu benim için öyle çok da kolay olmayan bir şey. Eskiden hiç veremezdim ; anneme- kayınvalideme verirdim, onlar bir şekilde verirdi. Ama baktım onlar da gereken kibarlığı gösteremiyor, bana langır lungur geldi tarzları. Bu işi tamamen kendim ele almaya karar verdim. Bu emekçi hanımlara eski ama kullanılacak durumda olan eşyaları teklif ederken en güzel şekilde neler söyleyebiliriz? Şimdiye kadar verdiklerimi ''almam'' diyen olmadı, demek ki bizim için eski olan, onlar için olmuyor kesinlikle. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Evde bekleyen eşyalarım var.