- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
ev işi konusunda bilhassa,Neye göre kullanılmış anlamadım da ev işi için kendini çok yıpratmak yanlış bence.
Asıl sorun maas mı acaba?kızlar ben çalışıyorum yedi yıllık evliyim çocuk yok ....
eşim de özel sektör bazen bir kaç gün evde kalabiliyor bazen şehir dışında bazen ofiste vs...
ben 8.30-17.30
eşim bazen yardım eder bazen isterse yemek yapar,
bazen temzilik için yardım isterim zoraki yapar,
o böyle zoraki iş yaptıkça ben kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,
yaptığı işleri ballandıra ballandıra anlattıkça içten içe kızıyorum,tezgahta bişey bırakınca , onu oraya koydun ya o ne olacak diyorum ,
öğrenci evi mi bura bilmem ne diyo,
ses etme kaldır ani ne olacak modunda anlıyorum ben bundan, bazen de sabah yanımda getreceklerimi hazırlarken yere bişey düşer , ya da ortada bişeyim kalınca vs hemen lafını ede rben çıldırırım iten içe, o kadar şeyi yapan ben,
arkamda ufak bişey görse laf eder üste çıkmak için,
nefret basıyor kullanılmış hissi ile doluyorum,
ben de maaşımı keyfime göre harcayacağım diye planlar yapıyorum bu defa sürekli...
sizde durum nasıl
Yani bir insana zorla iş yaptırmak da kötü olsa gerek.ev işi konusunda bilhassa,
yapsam sonuna kadar yaparım onun da işine gelir,
iş yerime yemeğimi getiriyorum ben o yüzden hemen hemen her akşam yemek yapıyorum evde, ertesi gün için, onun hariicnde de mutfağı baya aktif kullanıyoruz,
tezgaha bardak tabak vs bırakması ve diğer bilumum ev işleri bana bakıyor,
o yaptığı zaman minnetle rica ile.....
deliriyorum ya, bi de yardım ediyorum ya diyo,
kendi evin ne yardımı diyorum ama hep başa dönüyoruz
Ben çok görüyorum ,ben ortada kullanılmışlık bir durum göremedim.siz bence birşeylere bahane arıyorsunuz.
Benim eşimde toplamaz arkasını. En fazla bardağını tabağını tezgahın üzerine bırakır. Çalıştığım dönemde destek olurdu ufak tefek elinden geldiğince. Şimdi evdeyim işler bana bakıyo. Rahatsızsam filan elinden geleni yapar. Hatta şu sıra bebek için tedavi görüyoruz halsiz gergin ve uykuluyum mütemadiyen. Yardımcı olmaya çalışıyo. Ama onun dışında her iş bana bakar.kızlar ben çalışıyorum yedi yıllık evliyim çocuk yok ....
eşim de özel sektör bazen bir kaç gün evde kalabiliyor bazen şehir dışında bazen ofiste vs...
ben 8.30-17.30
eşim bazen yardım eder bazen isterse yemek yapar,
bazen temzilik için yardım isterim zoraki yapar,
o böyle zoraki iş yaptıkça ben kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,
yaptığı işleri ballandıra ballandıra anlattıkça içten içe kızıyorum,tezgahta bişey bırakınca , onu oraya koydun ya o ne olacak diyorum ,
öğrenci evi mi bura bilmem ne diyo,
ses etme kaldır ani ne olacak modunda anlıyorum ben bundan, bazen de sabah yanımda getreceklerimi hazırlarken yere bişey düşer , ya da ortada bişeyim kalınca vs hemen lafını ede rben çıldırırım iten içe, o kadar şeyi yapan ben,
arkamda ufak bişey görse laf eder üste çıkmak için,
nefret basıyor kullanılmış hissi ile doluyorum,
ben de maaşımı keyfime göre harcayacağım diye planlar yapıyorum bu defa sürekli...
sizde durum nasıl
Günlük rutin işler de bitmiyor ki, evin içinde yaşadıkça iş çıkıyor , bana ciddi batıyor koşturan biri olmak , mutfakta biraz yanımda yardım etse ben geçiyorum salına diyoMaalesef çalışan kadın olsanız bile ev işlerinin çoğu yine kadına bakıyor. Erkek ben bu eve para getiriyorum kafasında sanki kadın getirmiyor. Onca insanın vızıltısını çekmiyor yorulmuyor. Bence maaşınızla kadın tutun iki haftada bir gelsin silsin süpürsün veya bakın işte araştırın ihtiyacınıza göre. Madem beyefendi yardım etmiyor siz de kendinizi ev işi diye çok fazla paralamayın bence.
Benim de dört gebelik kaybım var güya yardımcı kendine göre kendi çapsızlıpndaBenim eşimde toplamaz arkasını. En fazla bardağını tabağını tezgahın üzerine bırakır. Çalıştığım dönemde destek olurdu ufak tefek elinden geldiğince. Şimdi evdeyim işler bana bakıyo. Rahatsızsam filan elinden geleni yapar. Hatta şu sıra bebek için tedavi görüyoruz halsiz gergin ve uykuluyum mütemadiyen. Yardımcı olmaya çalışıyo. Ama onun dışında her iş bana bakar.
Eşiniz maaşından eve size harcama yapmıyor mu?Maaşımı çatır çatır ev ihtiyaçlarına harcamayı istemeyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?