- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Onun bulaşığını çamaşırını ayırmıyorum sadece katlama kısmıSizde baya inatlasiyoraunuz kendinizinkini katlayip onunkileri ayirmak kendi bulasiini yıkayıp onunkileri ayirmak cok yorucu ruhen.
Soyle yapsaniz nasil olur oturun bu konuyu yeniden konusun ben surekli is takip etmek istemiyirum bardagi yika sunu kaldir katla sen evde hangi isleri yapabilirsin. Heralde hicbisey yapmam demez.
Olduki derse tamam ben maasimla haftada iki gun yardimci tutacagim deyin. Maasin yarisi yardimciya gitsin.
En mantıklısı buGörev paylaşımı yapacaksınız başka yolu yok
ve onun işlerine dokunmayacaksınız
amma takmışsınız öğrenci evi mi diyor lafınaEn mantıklısı bu
Yazarak nereye kadar
Eğer bir gün barışır da uzlaşma yoluna girersek bunu söylerim ona
Ama görev paylaşımına girdiğimiz zaman da öğrenci evi mi diyo !!
evetamma takmışsınız öğrenci evi mi diyor lafına
bırakın derse desin ikimizde tam zamanlı çalıştığımız için
pek farkı yok diyin her defasında sizde sokun gözüne çalıştığınızı
kendi kendinizi yiyip durmayın bir kağıda yazın işleri koyun önüne istediklerini seçsin
12 işse altı tanesi onun altı tanesi sizin olsun o hep buzdolabının üzerinde dursun misal
onun işlerine dokunmayın bırakın kalsın hepsi yazık değil mi canınıza yahu içinizde kurup kurup üzülüyorsunuz
yapmayın etmeyin o kadar üzüntü stres yaşamışken halaevet
insan en çok kendine yaparmış
ben nasıl böyle düşünür nasıl davranır modundayım hep.......
önüne kağıt koysam kavga çıkacak diye korkuyorum ama zaten kaç gündür de konuşmuyoruz yine de kavgalıyız..
çocuk tedavileri arka arkaya 3 kürtaj vs de beni baya yıprattı sanırım
hassas ve de agresifim .....
kendime ediyorum en çok
Walla işte o bizde işlemiyor,yapmayın etmeyin o kadar üzüntü stres yaşamışken hala
şöyle dedi böle yaptı diye içinize atıyorsunuz kavga edin demiyorum ki
etmeyin zaten sakin sakin konuşun derse yaparım yapıyorum vs koyun önüne
listeyi istediğin işi seç diyin geri kalanlar benim diyin hem her işi yapmamış olursun
hem istediğin işi seçebilirsin diyin
yoo gayet sakin ev işlerini paylaşmaya yanaşmıyor eşimWalla işte o bizde işlemiyor,
en de çıldırıyrum.....
bugün aile danışmanına gideceğiz bakalım ne olacaksa..............
anlatacğım bişey de kalmadı ki daha ne anlatayım ben kadına
bunu da inkar edemem,Kocanızdan sogumus herşeyi gözünüze batıyor gibi geldi bunlarda bahaneleri
İllaki dönem dönem hepimiz eşimize gıcık olup en ufak seyden tartıstıgımız oluyordurbunu da inkar edemem,
böyle böyle soğudum maalesef......
eşinizi bilmem ama siz galiba tam aile olamamışsınız ...evlilik vefa ve fedakarlıkla yürür..kızlar ben çalışıyorum yedi yıllık evliyim çocuk yok ....
eşim de özel sektör bazen bir kaç gün evde kalabiliyor bazen şehir dışında bazen ofiste vs...
ben 8.30-17.30
eşim bazen yardım eder bazen isterse yemek yapar,
bazen temzilik için yardım isterim zoraki yapar,
o böyle zoraki iş yaptıkça ben kendimi aptal yerine konmuş gibi hissediyorum,
yaptığı işleri ballandıra ballandıra anlattıkça içten içe kızıyorum,tezgahta bişey bırakınca , onu oraya koydun ya o ne olacak diyorum ,
öğrenci evi mi bura bilmem ne diyo,
ses etme kaldır ani ne olacak modunda anlıyorum ben bundan, bazen de sabah yanımda getreceklerimi hazırlarken yere bişey düşer , ya da ortada bişeyim kalınca vs hemen lafını ede rben çıldırırım iten içe, o kadar şeyi yapan ben,
arkamda ufak bişey görse laf eder üste çıkmak için,
nefret basıyor kullanılmış hissi ile doluyorum,
ben de maaşımı keyfime göre harcayacağım diye planlar yapıyorum bu defa sürekli...
sizde durum nasıl
bunu diyecektim ama dilim varmadı. .baska nedenlerin olduğunubunu da inkar edemem,
böyle böyle soğudum maalesef......
Nasıl bir fedakarlık ?eşinizi bilmem ama siz galiba tam aile olamamışsınız ...evlilik vefa ve fedakarlıkla yürür..
Evet doğru altta yatan şeyler var ,İllaki dönem dönem hepimiz eşimize gıcık olup en ufak seyden tartıstıgımız oluyordur
Ama sizde sürec birkaç günden fazla uzamıssa altta yatan diğer nedenlere de odaklanın derim
galiba konu sahibi eşinden soğumuş. ee soğuduğu için de parasını yedirmek istemiyorBen yardım konusunun maas ile alakasını çözemedim .
kârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...Nasıl bir fedakarlık ?
Ona ait işleri yaparak mı ?
Peki benimkileri kim yapacak ? O zaman fedakarlığı erkek yapsın ?
Nasıl olmaz yaa. Eee kadın işte çalışsın gelsin fedakarlık yapıp evde de çalışsın onu mu diyorsunuz. Yoksa erkek içinden geliyorsa yapsın mi diyorsunuz. Gerçekten ne anlatmak istiyorsunuz?kârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?