kullanılmış hissediyor musunuz?

Onun bulaşığını çamaşırını ayırmıyorum sadece katlama kısmı
İstiyor ki sesimi çıkartmadan yapayım
Kaç kere dedim kurutmadan çıkanlar birikiyor bi on dakika el atalım herkes kendininkini katlasın diye evindiler de ben katlayıp koyarım hep zaten
Uyumsuz yaratık gel yapalım deyince yapmıyor , sessizce katlayayım hepsini istiyor, yapamam ben onu ,
Evin genelinde iş çok bakarsan , banyo WC’ler Ocak temizliği sağda solda bardak çanak birikmesi vs let çok yanı , evdeki vaktim kısıtlı benim , az mutfakta bana yardımetse ben geçiyorum içeri diyo hemen, e ben ???
Vicdansızlık gibi geliyor bana
Ha sizin dediğiniz gibi ev içi işleri paylaşmaya gelemez, öğrenci evi mi diye çıkışıyor hemen
Hani uğraşmışımdır içten gelip güzel bi yemek yaparım yeriz , canım ben baya yoruldum bulaşıkları da sen yerleştirilerek misin desem mesela , hemen trip atıyor , hemen iş paylaşımı mı yapılırmış bilmem ne , hemen of lar, ben de O an lanet olsun neden özenip bunca şeyi hazırladım ki diye içim içimi yiyor
Yani öyle paylaşım vs istemez , ben zaten iş yapıyorum bu evde diyo hemen , yani onun istediği şey ; isteidği zaman isteidği kadar iş yapmak

Ozaman herseyi yetistirmeyin. Camasir mesela bisey aradi aa asmadim daha kurumadi utuleyemedim deyin. Ozaman da size gene söylenir cunku bu isleri sizin goreviniz olarak goruyor . Ama burda sunu yapmak gerekiyor iste bana yardim et falan degilde bulasiklari yerlestirmek onun gorevi olmali mesela. Onu kabul etmeli etmiyorsa o calissin siz ev hanimi olun bitti gitti.

Görev paylaşımı yapacaksınız başka yolu yok
ve onun işlerine dokunmayacaksınız

Görev paylaşımı yapacaksınız başka yolu yok
ve onun işlerine dokunmayacaksınız
En mantıklısı bu
Yazarak nereye kadar
Eğer bir gün barışır da uzlaşma yoluna girersek bunu söylerim ona
Ama görev paylaşımına girdiğimiz zaman da öğrenci evi mi diyo !!

En mantıklısı bu
Yazarak nereye kadar
Eğer bir gün barışır da uzlaşma yoluna girersek bunu söylerim ona
Ama görev paylaşımına girdiğimiz zaman da öğrenci evi mi diyo !!
amma takmışsınız öğrenci evi mi diyor lafına
bırakın derse desin ikimizde tam zamanlı çalıştığımız için
pek farkı yok diyin her defasında sizde sokun gözüne çalıştığınızı
kendi kendinizi yiyip durmayın bir kağıda yazın işleri koyun önüne istediklerini seçsin
12 işse altı tanesi onun altı tanesi sizin olsun o hep buzdolabının üzerinde dursun misal
onun işlerine dokunmayın bırakın kalsın hepsi yazık değil mi canınıza yahu içinizde kurup kurup üzülüyorsunuz

evet
insan en çok kendine yaparmış
ben nasıl böyle düşünür nasıl davranır modundayım hep.......
önüne kağıt koysam kavga çıkacak diye korkuyorum ama zaten kaç gündür de konuşmuyoruz yine de kavgalıyız..
çocuk tedavileri arka arkaya 3 kürtaj vs de beni baya yıprattı sanırım
hassas ve de agresifim .....
kendime ediyorum en çok

yapmayın etmeyin o kadar üzüntü stres yaşamışken hala
şöyle dedi böle yaptı diye içinize atıyorsunuz kavga edin demiyorum ki
etmeyin zaten sakin sakin konuşun derse yaparım yapıyorum vs koyun önüne
listeyi istediğin işi seç diyin geri kalanlar benim diyin hem her işi yapmamış olursun
hem istediğin işi seçebilirsin diyin

Walla işte o bizde işlemiyor,
en de çıldırıyrum.....
bugün aile danışmanına gideceğiz bakalım ne olacaksa..............
anlatacğım bişey de kalmadı ki daha ne anlatayım ben kadına

Walla işte o bizde işlemiyor,
en de çıldırıyrum.....
bugün aile danışmanına gideceğiz bakalım ne olacaksa..............
anlatacğım bişey de kalmadı ki daha ne anlatayım ben kadına
yoo gayet sakin ev işlerini paylaşmaya yanaşmıyor eşim
bu beni üzüyor nasıl düzeltebiliriz de

eşinizi bilmem ama siz galiba tam aile olamamışsınız ...evlilik vefa ve fedakarlıkla yürür..

İllaki dönem dönem hepimiz eşimize gıcık olup en ufak seyden tartıstıgımız oluyordur
Ama sizde sürec birkaç günden fazla uzamıssa altta yatan diğer nedenlere de odaklanın derim
Evet doğru altta yatan şeyler var ,
Milyonkere anlattım ama anlamak istemedi ,
Sonuç bu , donunu katlasam dünya üstüme yıkılıyor gibi hissediyorum artık

Nasıl bir fedakarlık ?
Ona ait işleri yaparak mı ?
Peki benimkileri kim yapacak ? O zaman fedakarlığı erkek yapsın ?
kârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...

kendi çalıştığınızı kendi hür iradeniz ile karar veremiyorsanız kullanılmışsınız
ama borçlar vs. var ise ve birlikte yapıyorsanız sizinde işinize yarıyor ise o başka
ama adamın nereye ne harcadığını bilmeden para kontrolünü ona verirseniz
bal gibide kullanılıyorsunuz

Nasıl olmaz yaa. Eee kadın işte çalışsın gelsin fedakarlık yapıp evde de çalışsın onu mu diyorsunuz. Yoksa erkek içinden geliyorsa yapsın mi diyorsunuz. Gerçekten ne anlatmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…