- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
- Konu Sahibi Prensescann
-
Ben de anlamadımNasıl olmaz yaa. Eee kadın işte çalışsın gelsin fedakarlık yapıp evde de çalışsın onu mu diyorsunuz. Yoksa erkek içinden geliyorsa yapsın mi diyorsunuz. Gerçekten ne anlatmak istiyorsunuz?
aynen ..mesela eşim işten gelince çoraplarını uluorta yerlere atar bunu birtürlü değiştiremedim oBen is yaparken eşimin yardim etmemesi beni Rahatsiz eder fakat kendimi de kullanilmis hissetmem. O benim eşim hayat arkadasim. Bugün Ben yaparim yarin o. Kullanmak cok farkli. Bir kavram bence
bacım şunu demeye çalıştım : kullanılmak kavramı ağır bir kavram ..hayat arkadaşım dediğin kişi için kullanılacak bir kelime değil..ev işlerine gelince tabi ki kârı koca birbirlerine yardım etmeliler..ama adam yemek yapmıyor diye yok ben kullandım yok bu adam benim maaşımla geçiniyor yada madem ben çalışıyorum ee öyleyse benim sözüm geçecek reis benim gibi modlara giremek gerek..eğer ortada birbirini gerçekten seven bir kârı koca varsa zaten bu saydıklarım olmaz içten hesap olmaz ..yok eğer sevgi bitmişse haklisiniz herkes işini yapmalı ...bilmem anlatabildim miNasıl olmaz yaa. Eee kadın işte çalışsın gelsin fedakarlık yapıp evde de çalışsın onu mu diyorsunuz. Yoksa erkek içinden geliyorsa yapsın mi diyorsunuz. Gerçekten ne anlatmak istiyorsunuz?
Çok aşık olsam bile her iş bana bakıyorsa sevgim saygım biterkârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...
kârı koca arasında yemeği ben yaptım öyleyse bulastigi da sen yıka diye bisey olmaz ..öyle şeyler öğrenci evinde olur..ha eğer sevginiz bitmişse eşiniz ağzıyla kuş da tutsa sizin için bir değeri olmaz..tabi ki bunlar benim şahsi düşüncem ...
Direk tv karşısına geçmek değilben de boyle dusunuyorum,
ogrenci evine cevirmemek gerekir evi.
ancak bir taraf diger tarafin fedakarligini kullaniyorsa bu da kabul edilecek bir sey degil.
kari koca ayni anda eve girerler,
kadin mutfaga gider adam tv karsisina,
bu adamda bence direk merhamet eksikligi vardir,
en yakinina merhamet etmeyenden de cacik olmaz.
Direk tv karşısına geçmek değil
Ama geçme çabasında sürekli
Yani bana yığılsa herşey çok memnun olacak
Sen teklif etmişsin eşine haftasoju da sen yapar mısın diye o kabul etmiş , benim ki etmez
Herşey sana kalcak diye ödün kopuyor bilmem ne diye hemen üste çıkıyor
Hafta sonu da mıy mıy, ben açlıktan ölürüm o oyalanır durur , dayanamam yine ben hazırlarım herşeyi
Artık eline sağlık demesi bile batıyor bana , aşırı mıy mıy geliyor , yatması kalkması yardımı para kazanaması hepsi üstüme üstüme geliyor
Demek ki eş yeterince sevmiyor tam tersi. Konu sahibi de bunu göre göre soğur tabii. Bunun pazarlıkla ilgisi yok. Kadın çalışıyorsa her iş ortak olur yardım da denmez ona.Sevgiyle de alakası yok. Sevgi ve aşk varken de işler ortak olmalı. Diğer türlüsü erkeğin sultanlık yaşadığı bir evlilik olur.aynen ..mesela eşim işten gelince çoraplarını uluorta yerlere atar bunu birtürlü değiştiremedim o
bacım şunu demeye çalıştım : kullanılmak kavramı ağır bir kavram ..hayat arkadaşım dediğin kişi için kullanılacak bir kelime değil..ev işlerine gelince tabi ki kârı koca birbirlerine yardım etmeliler..ama adam yemek yapmıyor diye yok ben kullandım yok bu adam benim maaşımla geçiniyor yada madem ben çalışıyorum ee öyleyse benim sözüm geçecek reis benim gibi modlara giremek gerek..eğer ortada birbirini gerçekten seven bir kârı koca varsa zaten bu saydıklarım olmaz içten hesap olmaz ..yok eğer sevgi bitmişse haklisiniz herkes işini yapmalı ...bilmem anlatabildim mi
Hay ağzını öpeyim aynen de bu böyleEşlerin ev işi yapmasını "yardım" olarak görmediğimiz gün herşey daha güzel olacak. Evin içine beraber sıçıyorsak beraber temizlenecek. Bunu anlamak ve kabul etmek bu kadar zor mu? Gerçi adamlarda suç yok ağa paşa gibi yetiştiren ebeveynlerde suç. Babam da kardeşim de eşim de ne yapmaları gerekiyosa yapıyolar o yüzden ben böyle şeylere çok sinirleniyorum. Evi temiz tutmak neden kadının görevi ya? Ne ara kitlediler bunu bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?