Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bayanlar bu konuştuklarınız hep orjinal parfüm değil mi? benim kullanmadığım sahte issey miyake var, sahte parfüm dete veya sahte tresorla değişebilirim dicem ama değmez sanırım :) sahteden kastım doldurma yani.

Benim de takastaki parfümlerim, hepsi orjinal, gerçi ciddi alıcı çıkmadı şimdiye kadar ama, son kez takasta :lepi:

Eklentiler

• $006.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
covet 90ml
lanvın 90ml
c cleın eternıty canta boyu 20ml
parıs hılton canta boyu 20ml
delphınes en bastakı uzun sıse hangı parfum.... senle bı takas yapamadık gıttı ya.... ml olarak tekrar belırtırmısın.....

kızlar bende avon far away edp 30ml var...sadece 1 kere sıktım hediye geldi ama bana uygun bir koku olmadığını düşünüyorum..
birde victoria secret dream angels desire 125ml var 10-15ml.ini kullanmıştır, yeni gibi fiyatı 100tl civarı diye biliyorum...iki parfümü de takas etmek istiyorum var mı isteyen opuyorumnanaktan

Baştaki uzun şişe oriflame in giordiani gold shine parfümünün şişesi, yeni aldım, kokusunu denemeden aldım, çok güzel bir parfüm nina ricci ninaya çok benzettim ben, alırken daha farklı bir koku hayal etmiştim o yüzden takasa koydum

bende de 30 ml surreal var..bakın surreal surrender değil:))) çok karıştırıyorlarda
ya burası yeri değil ama bide 2 kere sıkılmış black suede var eşime gitmedi kokusu bir dahada kullanamadı kaldı öyle...oda takasta haberiniz olsun.

kıslar bn geldım suan brıtney spears fantası kullanıyorum ama elımde avon pur blanca var 2 şie bırını cok az kullandım takasa acıgım umarım talıp olan cıkar..misk,amber,yumusatıcı koku...

escada magnetizm 50 ml
l.lempicka 30 ml
a.banderas 40 ml
v.secret vanilla 250 ml
v.secret blackberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
amor amor 100 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…