Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

hmm bn hç ruj kullanmıorm fiyatı ne kdr avondamı bide?
hmm evt cnm bnde ruj kullanamıyorum ama bı ara bnde avon temsılcılıgı yptım bıraktım ,o rujun numunesı glmstı bna cok guseldı hala kndısını almk nasıp olmadı fıyatı tm bılmıorum cnm sparklıng blush,katalog varsa bı bkr mısın tattlım eger elınde varsa rolet yrne tks dusunurum derdım veya ortası bı yol yanı:)

katalog var baktım ama bulamadım tm olarak nasıl anlatırmısın??

k5 kataloğu gelck bna en geç çarşamaba günü orada indirime girerse belki olur..

AVON FAR AWAY+PERCEıVE PARFÜMLÜ ROLET TAKASSSSS...

ya bnde parfüm çok dayanmaz 2 haftada biter ondan bn bi tek sewdiğim parfümleri alırım :) far awayide arkadasım aldırdı ama hç beğenmedm çok ağır..bide avonun makyaj temizleyicisi var göz makyajı temizleyici onunla da bi deiğişim olabilir..

mervehayati canım yok orjınal boyu tester degıl yanı benım sorunum alerjım var her kokuyu kullanamıyorum cok nadır parfum kullanabılıyorum avon soft musk takas veren arkadas var ozelden yazdım almak ıstıyodum maddı sıkıntım var bıraz nısanlıyım taksıtlerden dolayı ınsallah kabul ederde alabılırım....

kızlar elimde oriflame nin animest fatale var. bir iki fıs sıkıldı sadece.
özellikle elinde she nin mavi rengi ve oriflame elvie parfüm veya tamamlayıcı ürünleri olan varsa süper olur avon parfümleri hariç bütün tekliflere açığım.bayanssulusmile

Eklentiler

• $Görüntü000.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…