Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

lanvın rumeur rose2 95ml
covet 95ml

elizabeth arden fifth aveneu 40ml
calvın cleın 15ml mını boy
kenzo laupar 35ml
body shop nerolı jasmın 50 ml

Arkadaşlar elimde

Diesel Fuel For Life Unlimited Edp 50 ml var

çok fazla kullanmadım şişenin tamamına yakını duruyo

elimdeki parfümlerin çoğu ağır
bunu daha fresh bi kokuyla takas edebilirm

özelden mesaj atabilirsinz

böyle bi takas isteğinde bulundum ama mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesajlara geri dönemiyorum... :1rolleyes:

yazıorum ya nasıl goremıosun a be kızımeyvahedigeldismile
covet 95ml
rumeur rose 2 95ml
elızabeth arden fıfth avenue 40ml
nerolı jasmın 50 ml
calvıv cleın mını boy canta boyu 15ml..... bu cok sevımlı mını sısede celvın cleının 5lı mını setı var bende 15 er ml lık sıselerde
kenzo leupar 40ml hadı bakalım....sositososito icraat beklıorm

ayyy ne bilim fazla gıremıyorum kuzum yaa arada kaynıyo mesajlar:ecrin_bebek:

escada magnetizm 50 ml
l.lempicka 30 ml
a.banderas 40 ml
v.secret vanilla 250 ml
v.secret blackberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
amor amor 100 ml

bende bunlar kaldı istediğin varsa kenzo ile takas yapabilirizsempatiksalakcinni

yada rumeur rose ile onun kokusunu bilmiom nassı bişibilmiyorumkismile

lempıcanın hangı sısesı... amor amor ekşi bı kokumuydu... rumeur rose2 ferah bı koku ilkbahar yaz tarzı

lempıcanın hangı sısesı... amor amor ekşi bı kokumuydu... rumeur rose2 ferah bı koku ilkbahar yaz tarzı

lempicka mor şişede hayatuım.amor amorda yoo ekşi değil güzel bir koku ağır değil yani senin seveceğin tarzda bak

Cacharel Amor Amor

Amor amor meyveli ve çiçeksi baştan çıkarıcı içeriğiyle tutkularınızı keşfetmeye davet ediyor. Siyah üzüm ve turunçgillerin verdiği enerji yasemin ve leylak yumuşaklığıyla gizeme dönüşerek misk ve amberle ruhunuzu ısıtacak.
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

cacharel amor amor düsünüyorum elımd epur blanca var,bılmem dusunur musun cnmcm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…