Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Biz de sdcan la sorunsuz bir takas yaptık...eternity ye karşılık fuel.. kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.. bu benim ikinci takasım oldu inşallah daha da olur ileride :)

delphines....gecmıs sayfaları oku.. msj yazdım sana.. ozelede yazdım....bendekı kokuları yazdım.. takas yapalım senle ... ysl ve estee yi...... sansın gulmemesı senın ılgısızlıgınden bırazda... kac kere yazdım bakmıosun ozel msjlarına.. burayıda takıp etmıosun... gırmedıgın gunlerde yazılan sayfalara gozatarsan ıyı olur

+++TAKAS TAKAS +++

Armani code edp 50 ml, yaklaşık 40-42 ml si duruyordur, zaten çok az sıkılıyor çünkü çok kalıcı ve yoğun bir koku bilen biir. Orjinal. Kutusuyla.

Pure Poison u olan biriyle takas yapmak istiyorum. Poisonun beyaz şişesi.
Hani kullanmayan vardır bir kenarda duruyordur falan.. olur olur ya :) İsteyen mesaj atsın.

ysl ve estee için ne istiyorsun canı, ikisi de 50 ml, çok az kullanıldı, ikisi de orjinal çok şık kokular
ozel mesaj yolladım sana .. ordan bak bendekılerı... sen ne ıstıosun... ben senden parısıenne ve estee yı ıstıorm Allah ın emrı peygamberın kavlıylevereliniortakvereliniortak

covet 95ml
rumeur rose 2 95ml
elızabeth arden fıfth avenue 40ml
nerolı jasmın 50 ml
calvıv cleın mını boy canta boyu 15ml..... bu cok sevımlı mını sısede celvın cleının 5lı mını setı var bende 15 er ml lık sıselerde
kenzo leupar 40ml hadı bakalım.... icraat beklıorm

kızlar Calvin Klein'ın Secret Obsession'u var bende
50 ml.
orjinal kutusunda hala.
en fazla 10 ml. kullanmışımdır.
biraz ağır geldi bana alırken beğenmiştim ama tenime gitmedi sanırım.
önerilerinizi bekliyorum...

seertmetce neroli jasminin resmini ekleyebilir misin bir zahmet.. birde bende victorias secret ın 7.5 ml lik çanta boyu parfümleri var takas düşünür müsün?

yok v secret dusıunmuyorm...7.5 ml zaten sample olarak verılıo bedava parfumerılerde..test amaclı..nerolı 50ml hıc kullanılmamıs 2 sıse almıstım..bırı takasta.. google dan bakabılırsın.. bodyshop un sıtesınden

Buradayım canım valla takasta şansım gülmedi benim bi türlü

delphines....gecmıs sayfaları oku.. msj yazdım sana.. ozelede yazdım....bendekı kokuları yazdım.. takas yapalım senle ... ysl ve estee yi...... sansın gulmemesı senın ılgısızlıgınden bırazda... kac kere yazdım bakmıosun ozel msjlarına.. burayıda takıp etmıosun... gırmedıgın gunlerde yazılan sayfalara gozatarsan ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…