Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

elizabeth arden fıft avaneu 40ml
kenzo leupar 40ml
lanvın rumeur rose 95ml
jsp covet 95ml
nerolı jasmın 50ml takastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

delphınes nerdesın.. kenzoyla balı dream ı takas edelım .... ozele msj attım baaaaaaaaaaaaaak

seertmecee calvin klein secret obsession 40ml. var bende
karşılığında elizabet arden fifth avenue olabilir senin için de uygunsa
özel mesaj atamıyorum henüz

delphınes nerdesın.. kenzoyla balı dream ı takas edelım .... ozele msj attım baaaaaaaaaaaaaak
efsun s obsessıon bende vardı fifth avenue yu takas ettık... saol

delphınes bı kaybaluosun sonra yoksun...afada bak su foruma.............esteeyle kenzo leuparı takas yapcaktık nooldu .. beklıorm covet 95ml
rumeur rose 2 95ml
elızabeth arden fıfth avenue 40ml
nerolı jasmın 50 ml
calvıv cleın eternıty mını boy canta boyu 15ml..... bu cok sevımlı mını sısede celvın cleının 5lı mını setı var bende 15 er ml lık sıselerde
kenzo leupar 40ml hadı bakalım.... icraat beklıorm

Dore'den disco party var ...50 ml

GENÇ VE HIZLI YAŞAYANLARA

Hızlı ve genç yaşamın ruhu zencefil, frezya, ölü çiçeği ve frenk üzümüyle açılan koku, ortada kayısı, armut, sedir ve nilüfer çiçeği ile devam eder. Sonda hassas doğasıyla sandal ağacı, amber ve vanilya yer alır.

Son düzenleme:
delphınes bı kaybaluosun sonra yoksun...arada bak su foruma.............esteeyle kenzo leuparı takas yapcaktık nooldu .. beklıorm covet 95ml
rumeur rose 2 95ml
elızabeth arden fıfth avenue 40ml
nerolı jasmın 50 ml
calvıv cleın eternıty mını boy canta boyu 15ml..... bu cok sevımlı mını sısede celvın cleının 5lı mını setı var bende 15 er ml lık sıselerde
kenzo leupar 40ml hadı bakalım.... icraat beklıorm

delphines 10gundur senden cevap beklıorm..... az once profılıne baktım ve dungece 00 45 te fırmıssın enson bu siteye.... hem burdan hem ozelden msj attım defalarca..... istemıosan ıstemıorm de.... bı cevap ver.. zorla takas yapmıyoruz.. cevap vermeye mi tenezzül etmiosun anlamadımki ...bilmiyorumkismile

takas niyeti olmayan buraya yazmasın... yazıp bırakıyorlar.... sonra cevap yok günlerce... delphines tan zorala bi cevap alabildim 10 günün sonunda.... takas edeceğimiz parfümü hediye etmiş başkasına... böyle durumlarda da bu topikteki insanlara saygılı olun ve cevap yazın yüz kere sordurmadan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…