Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ya arkadaşlar geçen bi parfüm aldım hermes eau de merveilles 100cc bayıldım koku süper.eşim de çok beğendi ki o öyle herparfümü kolay kolay beğenmez.ancak benim küçük bi kızım var bu parfümü sıkınca sürekli hapşuruyo bi de dipdibe gezdiğimiz için ikimiz (1buçuk yaşında).ben yine de kullanıyodum parfümden değildir diye.ama maalesef parfümden.o kıyafetimi yıkamadan tekar giysem bile hapşuruyo.mecburen takasta arkadaşlar:çok üzgünüm:

ben varım takasa 2. takasımızı yapabılırz senle istersen :hulya:

lanvın rumeur rose2 95ml
covet95ml
fm group tester cantası var bende.. ıcınde 150 ye yakın parfum tester ı var...ısteyen varsa o da takasta..............
nerolı jasmın 50ml

kenzo leupar 40 ml ama.....parıs hılton 15 ml canta boyu mini şise...........c clain thruth 15ml mini şise...........istersen haber verısn....

jlo glow 100 ml takasta kızlar orjinal kutusunda

candy glowa ne istiyorsun?hafif temiz bir koku diye duymuştum,denemek kısmet olmadı.bende tommy girl var.orjinal ama kutusunu atmıştım.100 ml birkaç kez fıslatıldı.

istersen takas yapabiliriz.

birde ben de ayrıca body.shop ürünleri var.çantası içinde de hiç kullanılmamış parfüm body losyon,ve duş jeli ile birlikte herbiri 30 ml (white musk) bunlara ilaveten arsenal woman diye bir parfüm 100 lük ama 10 ml kullanılmış.orjinal bir koku ama toulette olduğu için pek kalıcı değil.bu iki ürünün fiyatı120 tl ye geliyor.
tommy de 110 tl ye almıştım.

istersen bende takas düşünürüm hermesle

escada magnetizm 50 ml
lolita lempicka 30 ml
tom ford black 20 ml
pink sugar body lotion 250 ml
v.secret vanilla 200 ml
v.secret blackberry 200 ml
a.banderas 40 ml
:smiley-cool:

Avon little white dress takas edebilrm çevremdekiler çok övmüştü ama ben pek beğenmedim ve getirttiğim gün kokusuna bakmak için kullandm çok az onun dışında duruyor tam 50 ml ilgilenen olur umarım .)

kızlar satış düşünüyorum black suedeyi. blue rush var serçe parmagımın yana tuttum ancak o kadar kullanmışım onu takas yapmak istiyorum

Son düzenleme:
kızlar satış düşünüyorum black suedeyi. blue rush var serçe parmagımın yana tuttum ancak o kadar kullanmışım onu takas yapmak istiyorum[/QUOTE]

canım formda daha yeniym sana özel msj atamıyorm blue rush kokusunu bliyorm ama pek bana göre değil yani o yüzden takas yapamıcam :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…