Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

burası boş kalmış kızlar
hadi kızlar takas canlansınzemuszemus
lolita lempicka 80 cc...pink sugar 80 cc...marc jacobs-daisy 85 cc takastaa

yapan yapıo... aynı anda hem tigubu ve ecz.sn ile takas yapıorm.. yarın yolluorm parfumlerını.. darısı basınızaguclubacismile elınızı korkak alısrırmayın.. parfumlerınızı kokusturmayın

ıncandessence var elimdee 50ml bi iki kez sıkldı
soft muskla takas yaparım

yapıldı....

Son düzenleme:
ecz. sn tıgubu..parfumler yola cıktı..... sızınkılerı de aldım....... yuppiiii...takas yapın güzelleşin... takas her derde deva.................

ecz. sn tıgubu..parfumler yola cıktı..... sızınkılerı de aldım....... yuppiiii...takas yapın güzelleşin... takas her derde deva.................

şimdi aldım canımı parfümü opuyorumnanaktan eşim çok beğendi yaa yuppiii valla bayanssulusmile

hadi kızlar takasa devammm vereliniortak

[ı]bendekı takasa hazır parfÜmlerı yazıyorum
sonıa rykıel-rykıel woman 35 ml.
Lalıque le parfum 50 ml. Bu en kıymetlılerı:)
salvador dalı purplelıps 30ml 0 durumda yanlış sipariş geldi
avon 50's glam 0 durumda
lÜtfen cıddı arkadaŞlar yazsın gerÇkten nıyetı olanlar. Sevgıyle kalın./u][/ı]

Son düzenleme:
BENİM TAKAS YAPABİLECEĞİM PARFÜMLERDEN AKLIMA GELENLERİ ŞUNLAR:ESCADA MAGNETISM,LANCOME POEME,THIERRY MUGLER-ANGEL-ALIEN-INNOCENT,PACO RABANNE BLACK XS,BRITNEY FANTASY-IN CONTROL CURIOUS ORJİNAL VE ŞEKERLİ TATLI KOKULARI OLAN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞÜRÜZ. bayanssulusmile:asigim:

tugibu... cok sevındı gule gule kullan.. ecz.sn aldımı onda sımdı aklım......dun ısyerınde bı takas yaptım kenzo leu par verdım bulgari jasmın noır aldm...........

şimdi aldım canımı parfümü opuyorumnanaktan eşim çok beğendi yaa yuppiii valla bayanssulusmile

hadi kızlar takasa devammm vereliniortak

kokusunun yanı sıra sisesı ve kapagını daha cok begenıodm ben covetın...zaten bıkac kere kullanablıorm parfumlerı..ama bunun sonu yok yaa...artık bıtırmeye azmedicem...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…