- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.481
benım yaklaşık 15 tane parfümüm var bu mesajı okuyunca saydım da 12 tanesı kapaksız neden bılıyomusunuz sıkıyorum parfümü kapagını gerı kapatmıyorum oğlumda onları bır guzel metal kapak olanları yamultuyo plastıklerı parçalıyo kemırıyo sonuç olarak bnm 12tane parfum kapaksızparfümlerin çoğunda kapak yok neden acaba?
benım yaklaşık 15 tane parfümüm var bu mesajı okuyunca saydım da 12 tanesı kapaksız neden bılıyomusunuz sıkıyorum parfümü kapagını gerı kapatmıyorum oğlumda onları bır guzel metal kapak olanları yamultuyo plastıklerı parçalıyo kemırıyo sonuç olarak bnm 12tane parfum kapaksız
O bnm güzeller güzelım ya meleğim o bnm gecen gun bileğime onun adını dövme yptırdım resmini yptırıcaktım ama dövmecı kndıne guvenmedı rengı beyaz oğlumun aynı rengı tutturamayız dedı kaldı ona bır parfüm kapagı degıl dünyalar feda olsun o hakkatten bnm oğlumo zaten çok tatlı baksana surata bitanem benim.
O bnm güzeller güzelım ya meleğim o bnm gecen gun bileğime onun adını dövme yptırdım resmini yptırıcaktım ama dövmecı kndıne guvenmedı rengı beyaz oğlumun aynı rengı tutturamayız dedı kaldı ona bır parfüm kapagı degıl dünyalar feda olsun o hakkatten bnm oğlum
yok kıskanmıyo ama arada mızmızlanıyo ama ne ypıyım oğlum bana allahımın verdiği en güzel armağancanım eşin kıskanmıyomu seni :)) onu benden daha çok seviyosun herhalde diye :))
işte bu da parfüm
takas zamannnnıııııııııııııııııııııııııııııkızlarrrrr
30 ml body shop vanilla
40 ml burberry weekand
40 ml gıvenchy be (boşuna aramayın yok türkiyede)
50 ml estee lauder brasil dream men (eşlerınız ıcın süper bı koku)
hadı kızlar takasa gelın
merhaba sevgili ecz.sn. acaba parfümün resmini çekip gösterebilir msisin? bir de acaba kutusunda mı? hani bayanı olsa kutu vs mühim değil de acaba birine hediye edebileceğim gibi mi ona dikkat etmek istedim.
bayan parfümünde ağır şekerlı kokular tercıh edersen onlar çok kalıcı oluyorlar mesela bendekı body shop vanilla vanilya kokusu bı sık 2 gun kokarsıncanım bi de kokusu çok fena kalıcı.2 fıs sıkınca 4-5 gün kokuyo valla.işte böyle bi bayan parfümü bulamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?