Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

parfümlerin çoğunda kapak yok neden acaba?
benım yaklaşık 15 tane parfümüm var bu mesajı okuyunca saydım da 12 tanesı kapaksız neden bılıyomusunuz sıkıyorum parfümü kapagını gerı kapatmıyorum oğlumda onları bır guzel metal kapak olanları yamultuyo plastıklerı parçalıyo kemırıyo sonuç olarak bnm 12tane parfum kapaksız

o zaten çok tatlı baksana surata bitanem benim.

o zaten çok tatlı baksana surata bitanem benim.
O bnm güzeller güzelım ya meleğim o bnm gecen gun bileğime onun adını dövme yptırdım resmini yptırıcaktım ama dövmecı kndıne guvenmedı rengı beyaz oğlumun aynı rengı tutturamayız dedı kaldı ona bır parfüm kapagı degıl dünyalar feda olsun o hakkatten bnm oğlum

canım eşin kıskanmıyomu seni :)) onu benden daha çok seviyosun herhalde diye :))

benim de 1 tane böyle dünyalar tatlısı köpişim var........çok seviyorum herseyim benim........ onlarınsevgisi vefası dostlugu hiçbişeye değişilmez...........

kızlarrrrr
30 ML BODY SHOP VANıLLA
40 ML BURBERRY WEEKAND
40 ML GIVENCHY BE (boşuna aramayın yok türkiyede)
50 ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM MEN (eşlerınız ıcın süper bı koku)
HADI KIZLAR TAKASA GELIN

Son düzenleme:
arkidişler ben eşime bi parfüm almıştım lanvinin Arpege Pour Homme EDP 100 ml.valla süper bi koku baymayan ve çok klıcı.ancak eşim kullanmıyo ve sevmediğini söylüyo.ben çok beğeniyoru erkek parfümü olmasına rağmen bikaç kez sıktı.bikaç arkadaşım bu erkek parfümü kokuyo dediği için sıkmayıp takasa koymaya karar verdim.ya ne zaman gülcek benim şansım parfümden yanaaaaa:gitme:

merhaba sevgili ecz.sn. acaba parfümün resmini çekip gösterebilir msisin? bir de acaba kutusunda mı? hani bayanı olsa kutu vs mühim değil de acaba birine hediye edebileceğim gibi mi ona dikkat etmek istedim.

evet canım kutusu falan var.bi de şişe tamamen duruyo.bikaç fıs zorla sıktım kocama.süper koku.benim eşim fazla parfüm sevmez.o yüzden bunu da takasa koy dedi.100 ml öyle duruyo.hediye edilebilir durumda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…