Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bayan parfümünde ağır şekerlı kokular tercıh edersen onlar çok kalıcı oluyorlar mesela bendekı body shop vanilla vanilya kokusu bı sık 2 gun kokarsın
pasta gibi

evet şekerliler kalıcı oluyo dediğin gibi canım.ancak bende bi koca var allahım ya.hem kndi sıkmıyo parfüm hem de bana karışıyo.şekerli koku sevmiyo.çiçek kokusu beğendiği için çiçek kokuları kullanmaya çalışıyorum.onlar da uçup gidiyo.mesela rumeur varya lanvinin.onu beğeniyo mesela.ben de beğeniyorum

hmm o zamn oryantal kokular tercıh edebılırsın bıraz çiçek bıraz şeker bıraz baharat bıraz odunsu karısık ama çok guzel olıuyorlar ne şekerı bellı oluyo ne çiçeği aynı zamanda kalıcı oluyolar

50 ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM MEN
40ML BURBERRY WEEKAND
30ML BODY SHOP VANıLLA (vanillayı avon parfümleriyle takas edebılırım)
40 ML GIVENCHY BE (türkiyede bulamazsınız kızlar)

Weekend Bayan Parfüm Turunçgillerin saf ve parlak esansını içerir. Zengin çiçeksi orta nota ve miskli, odunsu alt notalara sahiptir.

gıvench be kıraz ekşi zencefil kalpçiçeği hanımeli yesemin portakal kehribar ve miskden oluşan mükemmel bi kokudur 2009 yılında çıkmıştır

Olağanüstü bir kokusu olan Vanilya bize çocukluğumuzu, hayatın hem çok kolay, hem de akıl almayacak denli gizemli olduğunu düşündüğümüz günleri yeniden yaşatır. ınsanı boğmaz, sıcak bır kokudur kızıl derili kadınlar yüz yıllardır vanilya kullanıyorlarsa bır sebebi vardır elbet

Rio kumsallarında güneşlenmenin eşsiz duygusunu Estée Lauder Brasil Dream ile yaşayın

Son düzenleme:
GUCCI EAU DE PARFUMü :ww.eiksir.com/urun/gucci-pour-femme-edp-50ml-bayan-parfumu_81744 burdan bakabilirsiniz.

VERSACE ESSENCE EMOTIONAL SIFIR 50 ML.EDP Forum Bornova Douglas'dan alınmıştır.Fevkalade kalıcı,ve çiçek-meyve-vanilya karışımı çok karmaşık kimsede duyulmayan bir parfümdür. ısteyenler netten araştırabilir. :ecrin_bebek:

SALVADOR DALI PURPLELIPS 30 ML SIFIR EDP eiksir.com'dan alınmıştır ancak yanlışgönderdikleri için tekrar aynı kokuyu kullanmayayım dedim çünkü geçen sene 100 ml. purplelips kullanmıştım. Çok tatlı ve çiçeksi bişey. NAR,LEYLAK,MISK,AMBER,SANDALAGACI,VANıLYA ve SIYAH ORKIDE den OLUSAN LEZZETLI KARISIM.Ben en büyük boyunu kullandığım için tavsiye ederim.

BURBERRY BRIT EDP 30 ML. KALDI

DAVIDOFF COOL WATER EDT 100 LÜK ŞıŞEDE 30-35 ML. KALDI

U BY UNGARO FEVER SIFIR KUTUDA 50 ML.EDP 65 TL.YE ALDIM

.BU PARFUMLERI SEVENLERI ALIRSA SEVINIRIM...

Son düzenleme:
nasıl anlatsam bilemiyorum.birde herkesin zevki farklı bu yüzden fazla yorum yapmak istemiyorum.ama kendi düşünceme göre yazlık bir parfüm değil ama gece özel bir yere giderken sürülecek türden.ben başka bir sitedeki yorumları okuyarak aldım çoğu kişi güzel olduğunda hepfikirdi.heyecanla gelmesini bekledim ama bana hiç gitmedi
bir siteden aldığım bir yorumu kopyalayayım size ;
Parfumun buluscusu Frank Voelkl, SJP ile uzun gorusmelerinden sonra ust notalarin limon ve lavanta olmasina karar vermis. Bu iki nota kagit uzerinde denendiginde oldukca keskin hissedilmesine ragmen, ten uzerinde daha notr bir hale donusuyor.
Diger notalari sirasi ile: islak cimen, sardunya yapragi, cikolata, hanimeli, manolya, misk, incicicegi, kabe samani, kasmir, gemi terestesi ve amber.
Parfum tenimde gelistikce burnum israrla hanimeli ve manolya notalarina odaklaniyor. Bu iki notanin son derece uyumlu tamamlandigini dusunuyorum.
Alt notalarda misk, vanilyaya ve cikolata odunumsu notalardan daha baskin hissediliyor. Tende uzun sure kalacak bu asamada, parfumun odunumsu notalarla biraz daha dengelenmis olmasini dilerdim. Buna ragmen Angel klasiklerini begeniyorsaniz, Covet’in alt notalari size rahatsizlik vermeyecektir. (Alıntı)

hayır şekerli değil nasıl desem daha çok ıslak ot kokusu gibi bişey..dediğim gibi bu benim kendi yorumum ama.aslında en mantıklısı şehir merkezinde oturanlar için parfümeriden kokuları denemek.benim öyle bi şansım yok malesef (

Kızlar dün takastan ange ou demon geldi bayıldım..
Bugün otobüste midem bulandı üzerimde de bu parfüm olduğu için biraz soğudum parfümden...
Daha güzel bir koku bulursam takas edeceğim.100mllik şişede 85 ml kadar var.

yetistim gayrı bı bakım netten kokusuna eğer beğenırse sende bnden begenırsen yaparız takas

buyrun takasa:dance:

hafif kokular istiyorem :ecrin_bebek:
sende daha vardı sanırım kocasinatapiyo?
[/B]

bende olan kokular bunlar fakat gıvenchy özel bi pafüm oldgu ıcın herhangıbı bır kokuyla takas etmeyı dusunmuyorum gercekten sewdıgım kokularla takas edıcem bndekı en hafıf koku gıvench ve estee lauder ıkısıde yazlık kokular erkek parfumu ama erkek oldugu kesnlıkle bellı olmuyor o yuzden gıvenchy harıc dıer parfumlerle takas yapabılırım gıvenchyı degerlı bı parfumle takas yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…