- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.501
bayan parfümünde ağır şekerlı kokular tercıh edersen onlar çok kalıcı oluyorlar mesela bendekı body shop vanilla vanilya kokusu bı sık 2 gun kokarsın
pasta gibi
hmm o zamn oryantal kokular tercıh edebılırsın bıraz çiçek bıraz şeker bıraz baharat bıraz odunsu karısık ama çok guzel olıuyorlar ne şekerı bellı oluyo ne çiçeği aynı zamanda kalıcı oluyolarevet şekerliler kalıcı oluyo dediğin gibi canım.ancak bende bi koca var allahım ya.hem kndi sıkmıyo parfüm hem de bana karışıyo.şekerli koku sevmiyo.çiçek kokusu beğendiği için çiçek kokuları kullanmaya çalışıyorum.onlar da uçup gidiyo.mesela rumeur varya lanvinin.onu beğeniyo mesela.ben de beğeniyorum
kokusu nasıl aceba covetin ne kokusumadamebathory,yükledim şimdi burdan bakabilirsin.
yetistim gayrı bı bakım netten kokusuna eğer beğenırse sende bnden begenırsen yaparız takasKızlar dün takastan ange ou demon geldi bayıldım..
Bugün otobüste midem bulandı üzerimde de bu parfüm olduğu için biraz soğudum parfümden...
Daha güzel bir koku bulursam takas edeceğim.100mllik şişede 85 ml kadar var.
buyrun takasa:dance:
Weekend Bayan Parfüm Turunçgillerin saf ve parlak esansını içerir. Zengin çiçeksi orta nota ve miskli, odunsu alt notalara sahiptir.
gıvench be kıraz ekşi zencefil kalpçiçeği hanımeli yesemin portakal kehribar ve miskden oluşan mükemmel bi kokudur 2009 yılında çıkmıştır
Olağanüstü bir kokusu olan Vanilya bize çocukluğumuzu, hayatın hem çok kolay, hem de akıl almayacak denli gizemli olduğunu düşündüğümüz günleri yeniden yaşatır. İnsanı boğmaz, sıcak bır kokudur kızıl derili kadınlar yüz yıllardır vanilya kullanıyorlarsa bır sebebi vardır elbet
Rio kumsallarında güneşlenmenin eşsiz duygusunu Estée Lauder Brasil Dream ile yaşayın
hafif kokular istiyorem :ecrin_bebek:
sende daha vardı sanırım kocasinatapiyo?[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?