Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

birde the body shop wanilla var 30 mıl bır sefer kullandım bır fıs bıle sıksanız butun gun buram buram kokuyo o yuzden 30 mıl baya uzun gıder yoğun bı koku oldugu ıcın baya azcık sıkmak yeterlı olur

şekercim merhabalar,
evet o tatsız dyaloğa ben de şahit olmuştum. keşke birbirinizi haberdar etseydiniz gönderi tarihlerinizden. neyse kul hakkı zaten ödenmez kim yaptıysa çeker emin olun. Givenchy be hani şu oyuncak gibi pembe şişesi olan sevimli parfüm. biliyorum. Bendeki parfümlerde Türkiyede daha çok az kişinin tanıdığı parfümlerdir. Sen be nin kokusunu neye benzetiyorsun??

Evet kızlar 40 ml burberrys weekand 30 ml body shop vanİlla 40 ml gıvenchy be buyurun takasa gıvenchy tÜrkİyede yok

Türkiyede bulunmayan parfümler bence çok daha kıymetli. ne kadar az bilinen o kadar sır'dır

Bu arada bu dünya tatlısı köpüş sizin mi??? ismi nedir ben bayıldım onun suratına gülüyor adeta

evet inşallah ödenmez o hak zaten bız hakkmızı helal etsekte allh etmez gıvenchy be kucuk kare bı şişede parfum pembe kapagı turuncu zaten googlede aratsan cıkıyo yaban cı sıtelerden bana göre kokusu hafıf şeker ve pudra karısımı bırazzda meyve barındıran burnu yormayan ama kendınıde bellı eden bır koku cok hoş yumusak bı koku

Türkiyede bulunmayan parfümler bence çok daha kıymetli. ne kadar az bilinen o kadar sır'dır

Bu arada bu dünya tatlısı köpüş sizin mi??? ismi nedir ben bayıldım onun suratına gülüyor adeta
evet o benım oğlum bu hayyattakı en değerlılerımden bırı onun ıcın bn canımı verırım kıymetlım o bnm evet az bulunan koku kıymetlıdır bn bunu 10 ml kadar kullandım yenı parfumler aldım tabı pabucu dama atıldı

coco mademoızelle 95 ml kenzo amor 100 ml yanında body losyonuda var ve covet 90 ml takasta kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aslında takas edicek arkadaşların hepsi parfümlerin gerçek resimlerini koysa daha iyi olur bence internetten yapıştırma koymayın yaa :umursamaz: hem burda görmüş oluruz :lepi:

Far away dreams geçen ay güzel beyaz bir saat ile satışa sunulmuştu,değil mi? almamıştım nasip işte

evet o zaman almıştım görümceme hediye olarak.ama sevemedim kokusunu.oda 50's glamı çok beğendiğini söylemişti o yüzden takas yapmak istedim.benimkide kutusunda.o yüzden sordum 50s glam kutulumu diye.hediye göndercemde :) ne dersin yapıyomuyuz takas.

Tabi ki takas yapalım Mavicim.hangi şehirdesin??? ptt ile göndereceğim. özelden bana adını adresini ve telefonunu verirsen memnun olurum.

Victor & Rolf Flowerbomb 100 ml EDP

Anna Sui Dolly Girl 75 ml EDT

Guerlain My Insolence 100 ml EDT

Givenchy In To The Blue 50 ml EDT

Yves Saint Laurent Young Sexy Lovely 75 ml EDT

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 100 ml EDP

Dolce & Gabbana The One 75 ml EDP

Guerlain Idylle 100 ml EDT

Yves Saint Laurent Parisienne 90 ml EDP

takastadır.

Lütfen orijinal parfüm takas etmeyecek arkadaşlar takas teklif etmesinler.

MERHABA PARFÜMLERİN ORJİNALSA VİKTOR ROLF VE D&G THE ONE TALIBIM:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…