- 5 Eylül 2009
- 949
- 7
- 116
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.541
aaaa sende covet varmışş bilmiyorumkismile neden benden covet istedin ki yinee sempatiksalakcinni
hımm anladım canım maşallah yaa sizdeki parfümlerle bi dükkan açılır hee bayanssulusmile
olsun bıraz sen şeker kok bende çiçek kokim :) takas ypmak cok zeklı oluyo ben çok takas yptım bu sıtedenhayırlı olsun arkadaşlar kocasınatapıyo ile yapıcaz inş. takasımızı haydi hayırlısı...
avonla mayfair gitti..:)
kız maixxx ange diamon u illa parfümlemi takas yaparsın??yoksa başka bişeyde olur mu
Viktor&Rolf Flowerbomb takasta 100 ml edp
madam senin floverbombla takas edelim.her çeşit parfümden var madem niye hala takas istiyosunki??ilgimi çekti.
illa parfüm isterem bayanssulusmile
GUCCI EAU DE PARFUMü :ww.eiksir.com/urun/gucci-pour-femme-edp-50ml-bayan-parfumu_81744 burdan bakabilirsiniz.
VERSACE ESSENCE EMOTIONAL SIFIR 50 ML.EDP Forum Bornova Douglas'dan alınmıştır.Fevkalade kalıcı,ve çiçek-meyve-vanilya karışımı çok karmaşık kimsede duyulmayan bir parfümdür. İsteyenler netten araştırabilir. :ecrin_bebek:
SALVADOR DALI PURPLELIPS 30 ML SIFIR EDP eiksir.com'dan alınmıştır ancak yanlışgönderdikleri için tekrar aynı kokuyu kullanmayayım dedim çünkü geçen sene 100 ml. purplelips kullanmıştım. Çok tatlı ve çiçeksi bişey. NAR,LEYLAK,MISK,AMBER,SANDALAGACI,VANİLYA ve SIYAH ORKIDE den OLUSAN LEZZETLI KARISIM.Ben en büyük boyunu kullandığım için tavsiye ederim.
BURBERRY BRIT EDP 30 ML. KALDI
DAVIDOFF COOL WATER EDT 100 LÜK ŞİŞEDE 30-35 ML. KALDI
U BY UNGARO FEVER SIFIR KUTUDA 50 ML.EDP 65 TL.YE ALDIM
.BU PARFUMLERI SEVENLERI ALIRSA SEVINIRIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?