- Konu Sahibi incirlibitter
- #1.661
ASABIMI BOZMAYIN KARDESIM BNM GECE GECE bak bana cobuk adresnı yaz kuran ekmek çarpsın sana 10 şişe 100 luk chance gönderecem bak yemın ederım kuran çarpsın dıyorum sana hadı beklıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi:
körmüsün bnm adımı yazmıssın oraya bak mestıtosh ben dierlerı gıbı kıbar deiğilim bi gürlersem benı zıncıre bağlasan durduramazsın bana senlı benlı konuşma ağzını topla o kadar sahtekarlık nıyetınde olsam internet cafeden baskabır nıck alıp gırer burda 100 tane ınsanı dolandırrım tamam mı haddını bılllll sınırlarını zorlama bnm de ağzımı actırma yazma kardesım bana canın kawga etmek ağır laflar duymak ıstıyosa özele gel burası yerı degıl okk bnce bı anneye nelerın yakısıp yakısmayacagını bn senden daha ıyı bılıyorum rahat ol bana laf soylemek ıcın bnm mevkıımde olman gerek bunuda dip not olarak ıletım sana mewkımın ne oldugunu sorma bilenler cok ıyı bılıyo cok da damarıma basarsan hiç üsenmem atlar uçağa oldugun yere gelır senı parfüme boğarım istersen sana 100 şişe chanel parfüm getiririm nede olsa genel müdürü teyzem adresnı merak edıyosan özelden yazarım sana kanyon chanele gıt özelden sana ısmını soylıyım onu bul dekı kocasınatapıyo benı dolandırdı bana 100 tane chance vereceksın o sana 200 tane verır OKKK
madamebathory topiğe ilk girdiğin zamanlarda erkek arkadaşınınn getirdiğini,sonra satmak için getirttiğini söylemiştin...marsmellow ile sana söylediğim gibi defalarca takas yaptım -dolandırıcı yandaşı-demişsin ama hiçbir sorun yaşamadım.seertmece için de daha önce takas yaptığını ve kimsenin sahte parfümden bahsetmediğini söylemiştim...sorunun kaynağı şurda;
mesaj 1
28-01-2010, 02:57
madamebathory
countess
medeni durumunuz: Evli
meslek: Psikolog
yaşadığınız yer: Istanbul giriş tarihi: Jan 2010
mesaj linki
--------------------------------------------------------------------------------
mrb kızlar, elimde birkaç adet satış ya da takaslık parfümüm var
christian dior midnight poison 100 ml edp erkek arkadaşım yurtdışından dönerken freeshoptan almış ama kokusu tarzıma uymadığı için satacağım, sadece bir kere sıktım, hatta jelatini bile duruyor, sadece üst kısmı açıldı, ve haliyle orjinaldir:) mağaza satış fiyatını bilenler bilir :)
diğer parfümüm;
chanel coco mademoiselle 100 ml edp, sadece 30 ml kaldı içinde, 100de 100 orjinal, fransadan almıştım, aklınıza birşey takılmması için yanında faturasını da göndereceğim :)
mesaj2
06-02-2010, 21:43
madamebathory
countess
medeni durumunuz: Evli
meslek: Psikolog
yaşadığınız yer: Istanbul giriş tarihi: Jan 2010
mesaj linki
--------------------------------------------------------------------------------
evet kullanmadım, aslında satmak için aldırmıştım erkek arkdşıma, bayağı uygun fiyata alıyordu çnkü, o yüzden hiç kullanılmadı. ama sende beğendiğim herhangi bi koku yok cnm![]()
wallaha ver şu adresını yaa istedigin kadar kpozmetık kıyafet çanta parfüm gönderım senı chanele boğim yeterkı gıt basımdan fenalık geldı cunkuı hemde bütün göndereceklerım ORJİNAL CHANELbence mesajımı bir daha oku.bak bakalım senin ismin nerede geçiyor. anlayamıyorsan tekrar tekrar oku. ayrıca parfümlerin hepsi senin olsun canım teşekkür ederim senin mevkindekilere yakışır. benim yeterince var Allaha çok şükür hem de hepsi mevkime göre.
hepinize iyi geceler...
burda ne gibi bir sorun var onu çözemedim ???????????????????????????
süpersin bebişimopuyorumnanaktanmadamebathory topiğe ilk girdiğin zamanlarda erkek arkadaşınınn getirdiğini,sonra satmak için getirttiğini söylemiştin...marsmellow ile sana söylediğim gibi defalarca takas yaptım -dolandırıcı yandaşı-demişsin ama hiçbir sorun yaşamadım.seertmece için de daha önce takas yaptığını ve kimsenin sahte parfümden bahsetmediğini söylemiştim...Sorunun kaynağı şurda;
MESAJ 1
28-01-2010, 02:57
madamebathory
Countess
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Psikolog
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Jan 2010
Mrb kızlar, elimde birkaç adet satış ya da takaslık parfümüm var
Christian Dior Midnight Poison 100 ml EDP erkek arkadaşım yurtdışından dönerken freeshoptan almış ama kokusu tarzıma uymadığı için satacağım, sadece bir kere sıktım, hatta jelatini bile duruyor, sadece üst kısmı açıldı, ve haliyle orjinaldir:) Mağaza satış fiyatını bilenler bilir :)
Diğer parfümüm;
Chanel Coco Mademoiselle 100 ml EDP, sadece 30 ml kaldı içinde, 100de 100 orjinal, Fransadan almıştım, aklınıza birşey takılmması için yanında faturasını da göndereceğim :)
MESAJ2
06-02-2010, 21:43
madamebathory
Countess
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Psikolog
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Jan 2010
Mesaj Linki
Evet kullanmadım, aslında satmak için aldırmıştım erkek arkdşıma, bayağı uygun fiyata alıyordu çnkü, o yüzden hiç kullanılmadı. Ama sende beğendiğim herhangi bi koku yok cnm![]()
kızlar bir parfüm için birbiriniz üzmeyin ya ithamlarınıza dikkat edin lütfen.. farklı yerlere gidiyo bakın konular sonu hoş olmıycak bence burda kapatın konuyu uzatmayın.. hepimiz iyi yerlerde olabiliiriz tabii kimsenin kimsenin parfümüne ihtiyacı yok maksat arkadaşlık etmek alışveriş yapmak.. :a015:
kızlar bir parfüm için birbiriniz üzmeyin ya ithamlarınıza dikkat edin lütfen.. farklı yerlere gidiyo bakın konular sonu hoş olmıycak bence burda kapatın konuyu uzatmayın.. hepimiz iyi yerlerde olabiliiriz tabii kimsenin kimsenin parfümüne ihtiyacı yok maksat arkadaşlık etmek alışveriş yapmak.. :a015:
sorun şu;erkek arkadaşının parfümü hediye getirdiğini yazdın,sonra satmak için getirttiğini yazdın,sonra babanın yurtdışında müdür olduğundan bahsettin ve bu sefer de reklam ajansında çalıştığını ve ürünlerin hediye geldiğini belirttin.
yani çelişkiler silsilesi:umursamaz:
ayrıca dediğim gibi daha önce defalarca takas yaptık.seertmece ile de direk olmasa da dolaylı yoldan yaptık(marsmellow'a gönderdiği bir parfüm bana geldi mesela) ayrıca seertmece başkalarıyla da takas yaptı ve şimdiye kadar sorun çıkmadı
madabatory.... Senin gibi çirkef biriyle yüzyüze gelmek istemem.. Güzel insanlar varken gerek yok... Deydey cok guzel açıklamış.. Yalnız bana soylemedın babanın parfum işinde mudur olduğunu.. Yalanlarının şahidi var neyseki.. Dey dey teşekkurler canım üşenmedin buldun arşivden.. Araştırmacı gazeteci ruhunu tebrik ederim.. Isteyen istediğine inansın.. Bakın ne demiş madambatory seni bu topikten attırım de gör.. Niyet belli.. Direk benle uğraşmaya gelmiş eleman.. Benim açtığım topikten beni attıracak ... Yalanın biri bin para.... Kızıl çıyan