Hemen hemen benzer bi hikayede Ben yasadim biz savastik sonuna kadar dedik ama is oyle yerlere geldi ki 4 bucuk yil sonra pes ettirdiler sonunda... Ama Ben sonunun olmayacagini bilerek devam ettim onunla gecirdigim hic bi saniyeyi omir boyu unutmayacagim asla pismanliktq duymayacagim... Kimse uzulmesin diyosan simdi bitireceksin ama aklinin bi yerinde hep kalacak.... bitirmessende hayat sana her defasinda olmayacagini gosterecek ve o sekilde seneler sonra bitireceksiniz cunku ailesi kabullenmeyecek is buyuyecek kavgalar gurultuler ve sonra o bi secim yapmak zorunda kalip ailesini sececek
bu zihniyet değişmez arkadaşım. kadını köle hizmetçi gibi gördükleri açık. sakın duygularına yenilip yanlış bir iş yapma elinde mesleğin var elin adamına kadınına çay getir götür diye okumuyorsun sakın diyorum yani. kökü belli çocuğun yani baştan sana tamam der sonra görürsün gerçekleri.
sen hizmetçi olmak için evlenmeyeceksin.
evlilik bu değil.
sevgi güzel bir şey ama onu beslersen güzeldir. böyle feodal kafalarla olacak iş değil.
ilişkiniz henüz çok yeni..
bence biraz daha zamana ihitiyacınız var.
zaten sevginiz baskınsa aileler karşınızda durmaz ama varsa bi yerde bi pürüz o zaman bi şekilde zaten bozulur..
Canım senin bildiğin gibi bi aile değil bunlarınki.Baba ne derse o oluyo hatta bu yüzden amcası sevdiği kız ile evlenememiş.. Evlenemedim ama şimdi de mutluyum diyomuş üstüne üstlük..
Madem bu kadar seviyosun Ben erkek olcam alırım babamı karşıma kabul ediyosanız böyle etmiyosanız ben gidiyorum derdim.. Sevgilimin bunu yapma ihtimali bence %20 hadi bilemedin %30 falan. Güvenemiyorum ki ne kadar severse sevsin engel çıkınca tamam diyecek gibi geliyo bana.
Tamam besledi büyüttü aile önemli ama bi yere kadar. bu hayat senin hayatın. İstediğin kişiyle mutlu olamadıktan sonra neye yarar ailen mutluymuş şirketmiş zenginlikmiş ... Bence boş
Çok üzüldüm en iyi yaşayan bilir.. Şimdi durumunuz ne onu merak ettim özel olmayacaksa?
Yaşadın ve gördün.. Peki ya yaşamasaydın? her an aklına gelecekti acaba devam etseydik evlenmiş olur muyduk diyecektin ben de diyeceğim belki o da diyecek..
Ve benm sevgilimde şu özellik çok fazla amca ve babayı idol alma.Tamam gelmişler sıfırdan şirket kurmuşlar büyük işler başarmışlar amenna ama o senin ne kadar baban olsa da amcan olsa da senin kişiliğin karakterin kendine has olmalı.
Amcasının da sevdiği bi kız varmış ve evlendirmemişler.Onunla konuştuğunda şöyle demiş biz de evlenemedik şu an mutlu muyum? mutluyum ama belki onunla daha mutlu olurdum demiş. (İŞTE TAM DA BU NOKTA ONUN BENLE GELME İHTİMALİNİ ÇOK ÇOK MİNİMAL SEVİYEYE İNDİRİYO)
benm anlayamadğım nokta şu sen bu çocuğu dünyaya getirmişsin büyütmüşsün tamam ama bu çocugun mutlulugunun hiç mi önemi yok? insanlar bu kadar mı bencilleşebiliyo kendi hayatı iyi geçsin diye kendi canından kanından çocugunun hayatını nasıl zindan edebiliyo?
Ben hep kararlarımı kendim aldım ailem çoğu kez yanımda olup bana destek vermişlerdir köstek olmak yerine..
ilişkiniz daha çok yeniymiş ne olacağı bilinmez.
erkekler üniversitedeyken ne kadar ortama ya da sevgilisine uyum sağlasa da okul bitip ailesinin yanına döndüğünde ve iş ciddiye bindiğinde aslında hiçbir zaman yetiştirilme tarzında bir değişme olmadığını görüyorsun.
yani ilerde bunu aşmanız çok zor bence. benim gördüklerim hep bu şekilde.
sonuç olarak da ya ilişki bitiyor ya da kadın fedakarlık yapıp istemediği bir hayat tarzına uyum sağlamaya çalışıp mutsuz oluyor.
kimsenin hizmetini yapmak için okumuyorsun.
ben olsam kesinlikle ayrilmam, sen ya da bir baskasi kiminle evlenirse evlensin ailesiyle yasarsa mutlu olamaz ! dolayisiyla ayrilirsaniz sevgilin hem seni kaçiracak hem de evlendigi kisiyle mutlu olmayacak yani adamin ailesi hayatini zehir etmek istiyo !
once guzellikle anlatsin kaynana gelin problemleri içinde bulmak istemiyorum kendimi herkes mutsuz olur ben kesinlikle ilerde boyle bisey yapmayi dusunmuyorum hangi devirde yasiyoruz vs...
iliskinizi simdilik gizli tutun yoksa senin akil verdigini dusunup seni tanimadan sana dusman olurlar...
eninde sonunda ogullarinin kararli oldugunu gorunce kabul edeceklerdir...
3-5 yil sonra yeni tanismis gibi iliskiniz olduunu soylersiniz bu kadar acele etmeyin... gun dogmadan neler dogar... aski bulduysaniz sakin birakmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?