Zengin de demiyorlar. Sadece zengin deseler beklentisi sadece para dersin. Hepsi çok zeki, çok kültürlü, herkesten çok kitap okuyan ilkokul mezunu örneği veriyor.Benim bu konuda gözlemlerime dayandırdığım bir tezim var ama meslektaşlarımdan linç yeme garantilio yüzden hiç yazmayayım buraya.
Bu tamamen sizinle ilgili bir durum. Ben bir lise mezunuyla yapamam. Kendini geliştirmemiş, yetiştirmemiş bir üniversite mezunuyla da yapamam. Ama siz yaparım sorun olmaz, bir lise mezunu benim çevreme uyum sağlayabilir diyorsanız kim ne diyebilir.
Benim ilkokul mezunu çok zengin tanıdığım var diyenler gelmedi mi henüz
Uyuşmaz..ben evlendim boşandım yani iş anlaminda denklik çok önemliymiş sen hele fazla kazanıyorsan koşarak kaçMerhabalar herkese
Kısa bir sorum olacak tecrübeli hanımlar yorum yaparsa sevinirim. Ben öğretmenim konuştuğum kişi lise mezunu çevremdekiler denk değilsiniz anlaşamazsınız diyor.kısa süredir konuşuyoruz henüz 10 gün oldu. Ben ise bir sıkıntı görmedim onunla ilgili henüz. Sizce üniversite mezunu bir kız ile lise mezunu bir adam uyuşur mu kafa yapısı olarak.
Eski sevgilim odtü mezunuydu (genelleme yapmıyorum asla) eğitim ve kültürde sıfırdı.. Diplomaya göre asla karar vermezdim yerinde olsam. Üni. bitirmiş olmak demek donanıma sahip olmak demek değildir. Lise mezunu arkadaşım var yönetici olarak çalışıyor dünyayı gezdi. Mesele hayata ne kadar hazır? yada nasıl bir çizgisi var? Aranızdaki uyum önemli. Gerisi tamamen anlamsız. Mezuniyete göre olsaydı ilişkiler bu kadar çürümezdi üni. Ortamında tanışıp evlenen kesim çok. Mesleği ve gelir durumu sebebiyle ileride takıntı olabilir onun dışında sanmıyorumMerhabalar herkese
Kısa bir sorum olacak tecrübeli hanımlar yorum yaparsa sevinirim. Ben öğretmenim konuştuğum kişi lise mezunu çevremdekiler denk değilsiniz anlaşamazsınız diyor.kısa süredir konuşuyoruz henüz 10 gün oldu. Ben ise bir sıkıntı görmedim onunla ilgili henüz. Sizce üniversite mezunu bir kız ile lise mezunu bir adam uyuşur mu kafa yapısı olarak.
Ahahah di miZengin de demiyorlar. Sadece zengin deseler beklentisi sadece para dersin. Hepsi çok zeki, çok kültürlü, herkesten çok kitap okuyan ilkokul mezunu örneği veriyor.
Üniversite okuyanlar kör cahil okumayanlar kültürlü çıkıyor konu sonunda.
Zamanında hayir aman ne olcak dedim. Ama zamanla o kadar iyi anladım ki olamayacağını .İstisnalar vardır ama nadir.Merhabalar herkese
Uyuşmaz, yol yakınken dön.Merhabalar herkese
%90 sorun yaşanır bağlanmadan eleyinMerhabalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?