Kumaa meselesi..

Kuma olan bayan zaten eşinize aşıkmış öyle anladım ama bazı noktalar eksik gibi geldi bana da. Ne zaman imam nikahı kıyıldı bilemiyorum ama belli bir süre geçmiştir en azından. O bayan eşiniz ile nikahlandıktan sonra birlikte olmayı beklemez miydi o gece? Yani imam nikahı kıyıldıktan sonra o aile ikisine ait bir oda hazırlamadılar mı? Gerdek gecesi dediğimiz şey? Töreler namus çok önemli ise o bayandan kanlı çarşaf bile bekleyebilirler! Hadi bunu geçtik yapmadılar diyelim öyle şeyler ama kız zaten eşinize aşık ailesine demez miydi siz beni evlendirdiniz ama bu adam benim yanıma gelmiyor bana elini sürmüyor ? O zaman kızın ailesi olaya el koymaz mıydı ? O kız eve süs olarak mı geldi sanki.. O kız kaç yaşında bilemiyorum ama sevdiği bir adam olduğu için ve gönül rızası ile geldiği için her türlü birlikte olmak isterdi ve olmasaydı ailesine mutlaka söylerdi bunu.. Ama ilk dediğim yani gerdek gecesinin olmaması yani ikisine ait özel bir oda hazırlanmamaso fikri bana çok garip geldi..

Son düzenleme:

Fake diyenlere keşke diyorum keşke öyle olsaydı emin olunki çok isterdim

evet tüm bunların cevabını vermen gerekir ptn_12

çok üzücü şeyler bunlar ınsan kaldıramaz bu olanları..
en üzücü tarafıda bunların bu devırde benım ülkemde yaşanıyor olması

aklına gırmek ıstemem ama bana sorarsan asla ama asla o adama dönme
aılene durumu ızah et ve gerekırse evını telefonunu herşeyını değıştır bırdaha ulaşamasın sana

kendınede dıkkat et bırşey yapmaya kalkmasınlar

Öncelikle eşim zaten kıza hiç bir şekilde birlikte olmıycaklarını söyledi yada bana öyle söyledi bilmiyorum. Gerdek odası vs. hazırlanmadı sadece normal bi oda hazırladılar beraber odaya girdiler ama eşim ilk fırsatta geldi yanıma ki keşke gelmeseydi en azından o gecenin sabahı çıkar gelirdim. O kanlı çarşaf mevzusu yok zaten. Belkide eşimi tehtid etmiştir beraber olmassak söylerim diye. Offf yine çok iyi niyetli düşünüyorum.

hmm düşündümde ailemi görmeye gidyorum
annem hastaymış görmeye gidiyorum bayram seyran ziyarete gidiyorum diyerek hep o kadına gidecektir
yani ben çok şeytan gördüm eşini
sonuçta imam nikahlı eşi onu da boş bırakmayacaktır
bence!!!!!
sence?

Onun yüzüne bile görmek istemiyorum artık ne kadar uzak o kadar iyi ne yaparlarsa yapsınlar

ayy inanamıyorum inanmak istemiyorum yaa herşeyi geçtim eşin odaya girdiği an içeri girip paramparça etmöedin mi ikisine dee ilk fırsatta derken kaç saat sonra iş bittikten sonra mı ne tehditi canım küçük çocuk mu buu

Son düzenleyen: Moderatör:

Eşim aslında hepsinden şeytanmış evet diğerleri neyse onlar hep öylediler ama eşim sağ gösterip sol vurdu

Eşim aslında hepsinden şeytanmış evet diğerleri neyse onlar hep öylediler ama eşim sağ gösterip sol vurdu

"düşman kör nişancıdır da
dost bilir nerden vuracağını" derler
eşin senin onu ne kadar sevdiğini biliyormuş ki böyle bir şeye cesaret edebilmiş
terk etmeyeceğini bildiğinden bu cürreti

hala bazı şeylere açıklık getiremiyorsun?nasıl bir aşiret bu?kızlarını düğün dernek olmadan evli barklı adama niye kuma diye gönderdiler?yaptılar mı düğün falan?öyle bedavadan kız veriyorlar mıymış bu aşiretler?niye bunlara açıklık getirmiyorsun?ayrıca bu sakin duruşun hepimizin garibine gidiyor.?

Ne yapabilirimki salak gibi odada ağlamaktan helak oldum düşünüyorumda neden gelmedim o gün neden bu kadarmı kör etti aşkım gözlerimi bu kadarmı saftım

ne bu sakinlik anlamadım gerçekten , ne demek ne yapabilirim aşk değil saflık olmş bu biraz kusura bakmayın da düşüncesi bile insanı çileden çıkarmaya yetiyorken odada oturup beklemen çok saçma eşine sormadın mı gelince ne yaptın falan diye ne biliyim :44::44:

Birşey demeyeyim diyorum ama dayanamıyorum arkadaş...

Elimi sürmeyeceğim dese bile bu devirde insan kocasının başka kadınla nikahlanmasını kabul eder mi yahu?

Bahaneleri ne? Berdel yapılmazsa o ikisini öldürürüz. Birincisi berdel öyle yapılmaz, kaçan kıza karşılık diğer aile de kız verir. Ama sizin eşinizin amcası öyle meraklıymış ki kızları pazarlamaya, bir alana bir bedava yapmış...

İkincisi bu evlilik olmazsa o ikisi ölecek, bu evlilik olursa da ben kocamla bu kadını öldüreceğim,yine de 2 kişi ölmüş olacak deseydiniz.

Hiçbirini yapamıyorsanız kalkıp ailenizin yanına dönseydiniz, belki adam da peşinizden gelecekti kurtulacaktınız bu manyaklıklardan.

Büyük konuşmak istemiyorum ama gırtlağıma bıçak dayasalar yine de kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…