Umarım konu yalandır
yoksa ben bu kadar üzüntüyü kaldıramıyorum artık
Kk bi açıyorum bir sürü aldatma
televizyonu açıyorum çocuklar katlediliyor
Allahım sen sabır ver
dediğim gibi umarım konu faketir
ve eğer değilse Allahım sana kolaylık versin
Kuma olan bayan zaten eşinize aşıkmış öyle anladım ama bazı noktalar eksik gibi geldi bana da. Ne zaman imam nikahı kıyıldı bilemiyorum ama belli bir süre geçmiştir en azından. O bayan eşiniz ile nikahlandıktan sonra birlikte olmayı beklemez miydi o gece? Yani imam nikahı kıyıldıktan sonra o aile ikisine ait bir oda hazırlamadılar mı? Gerdek gecesi dediğimiz şey? Töreler namus çok önemli ise o bayandan kanlı çarşaf bile bekleyebilirler! Hadi bunu geçtik yapmadılar diyelim öyle şeyler ama kız zaten eşinize aşık ailesine demez miydi siz beni evlendirdiniz ama bu adam benim yanıma gelmiyor bana elini sürmüyor ? O zaman kızın ailesi olaya el koymaz mıydı ? O kız eve süs olarak mı geldi sanki.. O kız kaç yaşında bilemiyorum ama sevdiği bir adam olduğu için ve gönül rızası ile geldiği için her türlü birlikte olmak isterdi ve olmasaydı ailesine mutlaka söylerdi bunu.. Ama ilk dediğim yani gerdek gecesinin olmaması yani ikisine ait özel bir oda hazırlanmamaso fikri bana çok garip geldi..
Şu kk sayesinde çok şey duyup öğrendim....
En ilginci de bu sanırım..
İstanbullu bir kızın üstüne kuma getirilmesini kabul etmesi....
Hala hayretler içindeyiM....
Kuma olan bayan zaten eşinize aşıkmış öyle anladım ama bazı noktalar eksik gibi geldi bana da. Ne zaman imam nikahı kıyıldı bilemiyorum ama belli bir süre geçmiştir en azından. O bayan eşiniz ile nikahlandıktan sonra birlikte olmayı beklemez miydi o gece? Yani imam nikahı kıyıldıktan sonra o aile ikisine ait bir oda hazırlamadılar mı? Gerdek gecesi dediğimiz şey? Töreler namus çok önemli ise o bayandan kanlı çarşaf bile bekleyebilirler! Hadi bunu geçtik yapmadılar diyelim öyle şeyler ama kız zaten eşinize aşık ailesine demez miydi siz beni evlendirdiniz ama bu adam benim yanıma gelmiyor bana elini sürmüyor ? O zaman kızın ailesi olaya el koymaz mıydı ? O kız eve süs olarak mı geldi sanki.. O kız kaç yaşında bilemiyorum ama sevdiği bir adam olduğu için ve gönül rızası ile geldiği için her türlü birlikte olmak isterdi ve olmasaydı ailesine mutlaka söylerdi bunu.. Ama ilk dediğim yani gerdek gecesinin olmaması yani ikisine ait özel bir oda hazırlanmamaso fikri bana çok garip geldi..
bence onların oynadığı oyunu sen tersine çevir.
ailenin yanında bir hayat kur.
eğer gelmek isterse de kesinlikle ''onsuz'' gelecektir.
burada kalıcaz de.
obürü de ne halt ederse etsin orada.
verenler düşünsün diğer kızı da.
hak iddiası da olamaz imam nikahı sonuçta.
bence onların oynadığı oyunu sen tersine çevir.
ailenin yanında bir hayat kur.
eğer gelmek isterse de kesinlikle ''onsuz'' gelecektir.
burada kalıcaz de.
obürü de ne halt ederse etsin orada.
verenler düşünsün diğer kızı da.
hak iddiası da olamaz imam nikahı sonuçta.
Öncelikle eşim zaten kıza hiç bir şekilde birlikte olmıycaklarını söyledi yada bana öyle söyledi bilmiyorum. Gerdek odası vs. hazırlanmadı sadece normal bi oda hazırladılar beraber odaya girdiler ama eşim ilk fırsatta geldi yanıma ki keşke gelmeseydi en azından o gecenin sabahı çıkar gelirdim. O kanlı çarşaf mevzusu yok zaten. Belkide eşimi tehtid etmiştir beraber olmassak söylerim diye. Offf yine çok iyi niyetli düşünüyorum.
hmm düşündümde ailemi görmeye gidyorum
annem hastaymış görmeye gidiyorum bayram seyran ziyarete gidiyorum diyerek hep o kadına gidecektir
yani ben çok şeytan gördüm eşini
sonuçta imam nikahlı eşi onu da boş bırakmayacaktır
bence!!!!!
sence?
ayy inanamıyorum inanmak istemiyorum yaaherşeyi geçtim eşin odaya girdiği an içeri girip paramparça etmöedin mi ikisine dee ilk fırsatta erken kaç saat sonra iş bittikten sonra mı ne tehditi canım küçük çocuk mu buu
Belkide o gece birlikte oldular bilmiyorum
Eşim aslında hepsinden şeytanmış evet diğerleri neyse onlar hep öylediler ama eşim sağ gösterip sol vurdu
kesinlikle öyle allah aşkına senn o sırada ne yapıyordun :26:
"düşman kör nişancıdır da
dost bilir nerden vuracağını" derler
eşin senin onu ne kadar sevdiğini biliyormuş ki böyle bir şeye cesaret edebilmiş
terk etmeyeceğini bildiğinden bu cürreti
Ne yapabilirimki salak gibi odada ağlamaktan helak oldum düşünüyorumda neden gelmedim o gün neden bu kadarmı kör etti aşkım gözlerimi bu kadarmı saftım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?