Kumaa meselesi..

hani gece hiç yalnız kalmamışlardı? biraz önce 2 saat kaldılar demişsin bu ne ya? dalga mı geçiyosun bizimle? adamlar kızı almış,nikahı kıymış aferdersiniz ama gerdeğe bile girmişler..o 2 saatte neler neler olur..ya bi insan bu kadar pasif olamaz ama..hayır konu sahte diye de düşünmek istemiyorum ama artık iyice garipleşti..tepkimizi mi ölmeye çalışıyosun nedir? kocam kuma getirecek bide nikah kıyıp o gece 2 saat onun yannda klacak da bunu inanacağım..çocuk olsa güler artık buna.

he canım eşini tehdit etmiştir hatta başına silah dayamıştır.yani şok içerisindeyim şu anda.

sanki bi film senaryosunun içindeyiz.

hmm niyeti milleti kandırmaktı ama aslında seni kandırdı

28 sayfayı okuyamadım ama berdel dediğiniz şey bu değil.
niye öteki kızla da eşini evlendirdiler bunu anlayamadım, anlayan varsa özet geçsin bana piliiiiz.

içerde olduğunu kime göstermek istedi. millet kapıdamı bekliyordu. yani sizin evinizde başkaları zifaf olayı için nöbetmi tutuyordu.yani girip girmediğinimi kontrol ediyordu odaya
yok benim kafam karıştı ya.

aynı evdesin sonuçta gerdek için giren bi adam odadan çıktığını görseniz siz ne düşünürdünüz? niye çıktı bu adam demezmiydiniz?

saolun ya sakin yaptınız geniş yaptınız teşekkür ederim.

canım kusura bakma ama sinir olmamak elde değil ki 2 saat nasıl bişey yapmazsın demezsin aklım almıyo benim , nasıl o kapıyı kırmadın bu kadar sindirdiler seni hiç mi sinir krizi geçirmedin , o günün sabahı o kız sana hiç mi imalı bakışlar atmadı hiç mi yüzyüze gelmedin o kızla off anlamıyorumm

şoktayım
okuyunca böyle oldum
Allahım hala daha neler var ulkede yıl olmuş 2013.

o kadını dınen boşayıp ıstanbula taşınıp beraber oturacaksanız barış ama burnundan fitil fitil getir
sana yalan söylemiş ya ohaaa!!!
haberın olmadan aldatmış işte ha o gece ha daha sonra zamanı muhim degıl, bayagı bayagı aldatmak bu!

ısterlere reddetsınler oğullarını, ben olsam şartlarım bunlar derdım, gerısını ona bırakırdım..
olmaz yapamam derse defol gıt kumamı hamıle bırak alışmışsın zaten yatıp kalkmaya derdım basardım tekmeyı

hayvan yaaa midem kalktı...
zaten gıcık oluyorum oyle içli dışlı sulalece aynı yerde kalmalara falan.

önceki günkü kimyasal katliam bugün kü esmanın babasının mektubu
bi de bu konu walla yüreğim dağlandı
hatta içimde yavrum bile sıkıntılanmaya başladı sanırım kasıklarıma ağrı girdi
yahu ne hayatlar var
tamam imtihan dünyası işte ne diyelim başka söze gerek yok

Berdelde kıza karşılık kız alınır, yani eşinizin kardeşi kız kaçırdıysa, eşinizin ailesinden başka bir kız verilmeliydi kaçırılan kızın ailesine. yani atıyorum varsa görümceniz, kaçırılan kızın abisine verilmeliydi.

siz hem kaynım kız kaçırdı diyorsunuz, hem de üstüne kardeşini eşimle evlendirdiler diyorsunuz, 30 yıllık doğuluyum böyle saçma berdel görmedim

ben normalde bile odamdan çok çıkmıyodum ertesi gün hiç çıkmadım diyorum ya belkide eşim o öyle bilsin dedi benim için kız hiç tartışmaya bile girmedi benimle. Diyorum ya o odada ben nasıl ağladım bilemessiniz inanın yaşamadan bilemessiniz düşündüm gidiyim birden kapıyı açıp giriyim ama yapmadım yapamadım

Şaka mı bu? Film senaryosu mu? Gerçek olmamasını diliyorum.

içerde olduğunu kime göstermek istedi. millet kapıdamı bekliyordu. yani sizin evinizde başkaları zifaf olayı için nöbetmi tutuyordu.yani girip girmediğinimi kontrol ediyordu odaya
yok benim kafam karıştı ya.

Konuyu okudukça karmaşık hal alıyor..

Ya da ben olayı anlayamadım........Kısaca içinden çıkılcak bi durum değil eğerki gerçekse..

Allah yardım etsin diyoruM.....

Son düzenleme:

Evet bu benim imtihanım ama isyan etmiycem ben asla etmiycem yaşamam gerekiyodu yaşadım

doğrudur kimse yaşamadan bilemez ama keşke ağlamak fayda etmez diye bilseydiniz , kız zaten amacına ulaşmış dediğin gibi eşinle anlaşmışlardır , ve kim bilir ne kadar daha birlikte oldular en uyurken ya da evde yokken ,
oda ayrı bir konu zaten nasıl eşin ve o kız evdeyekn dışarı çıkarsın ki :44:
Şunu anlamadım yada kaçırdım eşinle imam nikahı yapan kız,eşine aşık olan kızmı yoksa :44:

evet aynen cnaım kız istediğini almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…