Kumaa meselesi..

Hani bu ülkede imam nikahı resm nikah olmadan kıyılamıyordu hani yasaktı ne oldu ..
O nikahı kıyan hoca'da kesin korkusundan yapmıştır diyorum..
Bunlar aşiret ya susturdu adama tabi..

Sakin derken ne yapmamı bekliyosunuz gidiyim onlarımı vuruyim? Allah aşkına elim kolum bağlı herşey size ne kadar kolay geliyo ya. Ayrıca evli bi insana kuma veriliyo kız ne düğünü ne derneği? amaçları evlendirmekti zaten başardılarda gerisini düşünmediler.

Belkide o gece birlikte oldular bilmiyorum
sende eşinin odaya girdiğini gördün ve bekledinmi öylece. ,kıza söylemek için girse zaten söyler çıkar.
ee birlikte oldular diyorsun. o süre içinde nolıuyor ya içerde. bu kadar uzun neden kaldı eşim demedinmi.

e kaynınızın eşinize bir şey yapmadı mı? kaçırdığım kadınla beraber oldu diye.

uzun kalmadı zaten saati pek hatırlamıyorum çok çoğu 2 saat falandır bilmiyorum ben o gece yaptılar demiyorum ama insanda sağlıklı düşününce odada yanlız kalınca o kadar saat naptılar?

uzun kalmadı zaten saati pek hatırlamıyorum çok çoğu 2 saat falandır bilmiyorum ben o gece yaptılar demiyorum ama insanda sağlıklı düşününce odada yanlız kalınca o kadar saat naptılar?
2 saat mi. ee pes konu sahibi. o an içerde ne olduğunu anlamadınmı sen. senle olmayacağım demek 2 saatmi sürer.

bize herşey kolay geliyor diye nerden çıkardın anlamadım.burada herkes senin konunla ilgilenip kafa yoruyor ve haline üzülüyor.sadece merak ettiğimiz şeyleri öğrenmeye çalışıyoruz.ters cevap vermene gerek yok.

2 saat boyunca sence ne yaptılar ? hayat hikayelerini mi anlattılar ?

yapma lütfen herşeyi aşk deyip de sığınma , herşey apaçık yaa nasıl anlamazsın bilmezsin sormazsınn 2 saat buu , sen çok genişmişsin bence

ilk fırsatta geldi dedim malum 1 saattede halledebilir işini.

Kusura bakmada çok enteresansın.. Adam odada bir iki saat kalıyor.. Odada havadan sudan mı konuştular sanki? Eşin kıza elini sürmedi kızda sessiz kaldı öyle mi ? Kuma olan kız gerçekten eşin ona elini sürmeseydi başınıza yıkardı o evi! Kız niye kabul etsin ki birlikte olmamayı mantığın alıyor mu senin bu durumu.. Aşk dediğn şey gözleri bu kadar kör etmez arkadaşım bu işte bi gariplik var.. Yalan söylüyorsun demiyorum ama anlatışında eksiklikler var belli..

2 saat mi. ee pes konu sahibi. o an içerde ne olduğunu anlamadınmı sen. senle olmayacağım demek 2 saatmi sürer.

senle olmıycam demek için girmedi içeri benmi anlatamıyorum içeri girdi fırsatı bulduğum an ortalık diner dinmez çıkıp yanına gelicem dedi
yani kimse görmesin diye bekledi zannettim ben evlenemeden önce söyledi birliktelik olayını

Yaşadıklarına üzüldüm ama sen de biraz geç uyanmışsın.Tüm bunların olacağının sinyali verilmiş ama sen oturup beklemişsin.Yanlış anlama hakettin demiyorum kimse böyle bir şeyi haketmez ama artık gördüğün zararı telafi etmeye çalış.

Herkes demiş ben de yine diyorum ailenle hemen konuş hatta şimdi burada vakit kaybedeceğine git evde kim varsa onunla otur sakin sakin her şeyi anlat.İlk fırsatta boşanma davası aç ve bence hemen bugün hattını değiştir.Eşinin sana ulaşmasına engel ol.

Bir daha asla dönmem demişsin umarım bu sözünde durursun.Eşin istanbula gelicek bile olsa affetme.Sana bir erkeğin kadına yapabileceği bütün psikolojik şiddeti uygulamış.Ailesini bile bile seni onların içine sokmuş.Berdel midir nedir onun kurallarını bile bile senin kandırılmana göz yummuş,seninle aynı çatının altında başka bir kadınla beraber olmuş.Ne kadar ağlasa da yalvarsa da hepsi hikaye bence kendine yapıcağın en büyük kötülük o adamı affetmek olur.

Yine arkadaşların dediği gibi imkanın varsa yurtdışına git ama ben anlattıklarını okuduktan sonra o ailenin seninle uğraşcağını sanmıyorum.Gittin diye kına yakmışlardır.

Umarım bundan sonraki hayatında mutlu ve huzurlu olursun.

içerde olduğunu kime göstermek istedi. millet kapıdamı bekliyordu. yani sizin evinizde başkaları zifaf olayı için nöbetmi tutuyordu.yani girip girmediğinimi kontrol ediyordu odaya
yok benim kafam karıştı ya.

saolun ya sakin yaptınız geniş yaptınız teşekkür ederim.

Gerçekten cevap vermekten yoruldum artık kaynımın kaçırdığı kızla değil kız kardeşiyle evlendi doğru okuyun lütfen

hmm pardon gözümden kaçmış o kısım. ama bende buradaki herkes gibi yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ben de zaten bu berdel meselesine takıldım ...

Daha hala kafamı kurcalıyor...Oğlan amcasının bi kızını kaçırdı diye aile 2. kızını da zorla mı vermiş yani....

Zaten aşiretlerde 1 kız zor alınıyor 2. sini nasıl verirler ki...????

Hala anlamış değilim yaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…