- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
Belkide o gece birlikte oldular bilmiyorum
hala bazı şeylere açıklık getiremiyorsun?nasıl bir aşiret bu?kızlarını düğün dernek olmadan evli barklı adama niye kuma diye gönderdiler?yaptılar mı düğün falan?öyle bedavadan kız veriyorlar mıymış bu aşiretler?niye bunlara açıklık getirmiyorsun?ayrıca bu sakin duruşun hepimizin garibine gidiyor.?
sende eşinin odaya girdiğini gördün ve bekledinmi öylece. ,kıza söylemek için girse zaten söyler çıkar.Belkide o gece birlikte oldular bilmiyorum
Ama demin de diyorsun odada durmadı hemen geldi yanıma şimdide o gece birlikte olmuş olabilirler diyorsun .. Bence o gece birlikte olmuşlardır ..
sende eşinin odaya girdiğini gördün ve bekledinmi öylece. ,kıza söylemek için girse zaten söyler çıkar.
ee birlikte oldular diyorsun. o süre içinde nolıuyor ya içerde. bu kadar uzun neden kaldı eşim demedinmi.
2 saat mi. ee pes konu sahibi. o an içerde ne olduğunu anlamadınmı sen. senle olmayacağım demek 2 saatmi sürer.uzun kalmadı zaten saati pek hatırlamıyorum çok çoğu 2 saat falandır bilmiyorum ben o gece yaptılar demiyorum ama insanda sağlıklı düşününce odada yanlız kalınca o kadar saat naptılar?
e kaynınızın eşinize bir şey yapmadı mı? kaçırdığım kadınla beraber oldu diye.
Sakin derken ne yapmamı bekliyosunuz gidiyim onlarımı vuruyim? Allah aşkına elim kolum bağlı herşey size ne kadar kolay geliyo ya. Ayrıca evli bi insana kuma veriliyo kız ne düğünü ne derneği? amaçları evlendirmekti zaten başardılarda gerisini düşünmediler.
uzun kalmadı zaten saati pek hatırlamıyorum çok çoğu 2 saat falandır bilmiyorum ben o gece yaptılar demiyorum ama insanda sağlıklı düşününce odada yanlız kalınca o kadar saat naptılar?
ilk fırsatta geldi dedim malum 1 saattede halledebilir işini.
2 saat mi. ee pes konu sahibi. o an içerde ne olduğunu anlamadınmı sen. senle olmayacağım demek 2 saatmi sürer.
içerde olduğunu kime göstermek istedi. millet kapıdamı bekliyordu. yani sizin evinizde başkaları zifaf olayı için nöbetmi tutuyordu.yani girip girmediğinimi kontrol ediyordu odayasenle olmıycam demek için girmedi içeri benmi anlatamıyorum içeri girdi fırsatı bulduğum an ortalık diner dinmez çıkıp yanına gelicem dedi
yani kimse görmesin diye bekledi zannettim ben evlenemeden önce söyledi birliktelik olayını
2 saat boyunca sence ne yaptılar ? hayat hikayelerini mi anlattılar ?
yapma lütfen herşeyi aşk deyip de sığınma , herşey apaçık yaa nasıl anlamazsın bilmezsin sormazsınn 2 saat buu , sen çok genişmişsin bence
Gerçekten cevap vermekten yoruldum artık kaynımın kaçırdığı kızla değil kız kardeşiyle evlendi doğru okuyun lütfen
hmm pardon gözümden kaçmış o kısım. ama bende buradaki herkes gibi yardımcı olmaya çalışıyorum.
şimdi berdel de eğer bi kız kaçırıldıysa sizin tarftan da bi kız verilmesi gerekir senin bu durumun berdel değil ya eşin sana oyun oynadı kuma gtirebilmek için ya da sen bizimle oyunuyorsun günahını almak da istemem ama bi garip..
ayrıca bu kadar töre töre diye tutturan adamlar senin öylece çıkıp gitmene nasıl izin verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?