Kumam ol dedi

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
eski erkek arkadaşım evli olduğu halde peşimi bırakmıyor kumam ol diyor düşmüyor yakamdan

Allah Allah ne kuması ya bu devirde. niye bırakmıyo peşini belamı ne yaaa

sapık olmasın takıntılı manyak. uzak durun hatta devam ederse polise şikayet etmekle korkutun kuma ne demekmiş yaa

eski erkek arkadaşım evli olduğu halde peşimi bırakmıyor kumam ol diyor düşmüyor yakamdan

Kumam ol mu!? Karısı seni mi istiyormuş

Saçma sapan insanlardan uzak durmak gerek!! Evli adamla niye muhatap oluyorsun tek kelime konuşmasına bile müsaade etmemen lazım!! Basit savcılığa bir dilekçe vereceğini söyle....karısına söyleyeceğini de...

o sana onu yakıştırmış ama sen kendine yakıştıryor musun? önemli olan bu.kendi evinin sultanı olmak varken niye sığıntı olacaksın

bunu buraya yazman bile saçma hemen ilişiğini kes o adamla..kelimelerim yetersiz kalıyor su an ne desem

sana ulaşması gereken ne varsa engelle
olmadı telını değiştir.

anlamazsa eğer, eşine ulaş.

kızlar bana kızmayın tabikide evli adamla ilişkim olmaz 2 senelik bi ilşkimiz vardı başkası ile evlendi ama hala peşimde evli olduğu halde bi nevi kuma ol diyor işte eşinede gelince eşi zaten umrunda değil inanınki ailesine dedm yine fayda etmedi çıkmazdayım tehdtde aldım yardım edin

nasıl bir tehdit ?..

cep numaramı değiştiriyorum ev telini arıyor ailem defalarca ailesine dedi ama laftan anlamıyor seni kimseye yar etmem vs gibi tehditler hakaretler bi sürü

madem bu kadar cok seviyordu baskasıyla neden evlendi ?

cep numaramı değiştiriyorum ev telini arıyor ailem defalarca ailesine dedi ama laftan anlamıyor seni kimseye yar etmem vs gibi tehditler hakaretler bi sürü

polise gitmen gerekıyor bence.
rahatsız edılıyorsun sonuçta.

Çok garip senle görüşürken evli değildi yanimadem evli değildi senle niye evlenmedi ???rahatsıZsan bu durumdan,üstelik tehdit ediliyorsun,savcılığa neden gitmiyorsun??

kuma ne ya? eşinin haberi var mıymış? kumalık öyle kolay mıymış ?madem çok seviyorsun geberiyorsun aşktan yiyorsa boşa karını p......nk
yapacağın tek bir iş var savcılığa başvurmak.
evli erkeklerden uzak durmak şöyle dursun hayatınıza dahi sokmayın,

savcılığa gidip ailenizle şikayette bulunun. telefonlarıda dinlemeye alsınlar..

İnsanın küfürleri sıralayası geliyor!! Bütün aileler biliyor,tehditler havada uçuyor! Savcılığa gitmek için neyi bekliyorsunuz..

karısı daha 18 yaşında bile olmayan bi kız karısı biliyormuş ben senin köpeğinim diomuş onuda getir diyormuş ben biyere gitmem diyormuş karısı bunu çok seviyor ya karısına demem fayda etmez babası yok babasına söylesesem vefat etti annesine defalarca dedim fayda etmedi ailesinden çekinmiyor.bide karısı hamile düşünün kızlar buna rağmen arıyor beni

bunu yazmışsnız bir yerde. o karısınada şaşırdımgetir diyor ha...vede kadın hamile .
ne garip insanlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…