Kumam ol dedi

savcılığa gitmeyi düşündüm ama gidersem ailem zarar vermekle tehdit etti zarar verdide bi kaç yeri babamı rahatsız etti iş yerinde napcam ben çok çaresizim kuma olamam ben olmadığım sürece peşimi bırakmıycakmış karısı daha 18 inde bile dğl üstelik hamile diyrm çocuğun olcak mutlu ol diyrm hayır dio ben onu istemiyrm ailem istediği için evlendm diyr

evet kızlar defalarca foruma yazdım gördüğünüz gibi aynen anlattığım gibi abisine defalarca deik olmadı inanın düşmedi yakamadan başkası ile evleneym kurtulayım dedim oda olmadı

Bana pek inandırıcı gelmiyor nedense18yaşında bi kız adamın köpeği olmuş hee.. konu sahibi umarım bizi kandırmıyorsunuz?

neden kandırayım kızlar eski erkek aradaşım söylüyor bunu böyle böyle diyor dior yalans söylüyrsa o söylüyr ben değil.çıkmazda olmasam bu konuyu açmazdım!!!!!!

hiç korkmayın ve gidin. havlayan köpek ısırmaz. o bu şekilde sizi sindirmeye çalışıyor. kapısına polis dayansın,gözaltına alınsında anlasın anyayı konyayı.

Hep aile istedi diye evlenirler zaten Hamile bırakırken de ailesi için mi yapmış!!! tehditlere pabuç bırakılır mı!? Hemen gidin şikayetçi olun.. Şimdi kokutup diş geçirmeye çalışıyor kendince..

Havlayan köpek ısırmaz merak etme...

Bu arada gerçek olamayacak kadar abartı şeyler olunca insanın inanası gelmiyor..

bu arada inanmayan arkadaşlarım için söyleyeyim eski erkek arkadaşım doğulu ondan böyle bi teklifte bulundu bana bense egede yetişmiş bi kızım egede yetişen bi erkek bunu teklfi etmezdi bu kuma olayı daha çok doğulularda oluyor aile kimi isterse onla evleniyorlar ailesi beni egeliyim diye istemedi

Canım inanmamaktan değil,anlattığın şeyler o kadar uç ki..Bizim yerimizde olsan sen de aynı düşünürsün..

Neyse tahditlere boyun eğme..Doğulu diye tehditle her haltı yemek hak mı oluyormuş paşaya!!!!

Savcının karşına çıksın ifade versin,görsün boyunun ölçüsünü... Bir de üstüne manevi tazminat davası açacaksın sen onun başına bela olacaksın!!Nereden bulaştım diyecek!!

kesinlikle uzak dur cevap verme mümkünse engelle
eşine söylemekle tehdit et dicem de o zamanda baska şeyler yapar sıyrılır sen kötü olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…