- 22 Temmuz 2023
- 37
- 40
- 3
- 27
- Konu Sahibi Annesininbitanesikizim
-
Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Sağlam irade lazım.Amcam yıllarca içki içti yuvası dağıldı 2 kez hem de.Sonra bir gün kendi istedi(sahte içkiyle ölüyordu)ve bitirdi.Yillardir içmez.Kendi isterse bırakır.Her şey onun elinde.Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Burda yazan kadınları Türkiye genellemesi yüzdesi olarak hesaplarsak olmuyor. Hele affedince daha da batiyorlar.Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Etrafımda böyle tek bir kişi var. O da afedersiniz ama sırf su iş yüzünden haysiyetsiz bir yasam sürüyor. Kumar parası için dolandırıcılık bile yapıyor.Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
benım esımde oynuyor, arabasını sattı, buraya konu acmıstım hala karar veremedım, nasıl karar verdınız naptınız, daha aıleme bıle anlatamadım, beynımın ıcı sureklı kemırılıyor ve artık o kadar yoruldum kı sorundan konusmuyorum sormuyorum bıle esımeArkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Benim eşimde defalarca söz verdi oynadı. En son bana vurduğunda aileme herşeyi anlattım. Geç bile kalmışım. Affettikce aileme soylemedikce asla anlatmam sandı. Bana kalırsa sizde tahammül etmeyin. Asla hiç birşey arttiramazsiniz. Eliniz boş kalır. Ben bugün vekâlet verdim avukatıma. Artık geri dönüşü yok. Sadece acıyorum gençliğine. Bir tane kızım var onun babası olarak üzülüyorum. Ama benimle ilişkisi tamamen bitti. Sizde kararınızı verin. Nolur kendinizi yıpratmayin. Ne yaşadığınızi çok iyi biliyorum.benım esımde oynuyor, arabasını sattı, buraya konu acmıstım hala karar veremedım, nasıl karar verdınız naptınız, daha aıleme bıle anlatamadım, beynımın ıcı sureklı kemırılıyor ve artık o kadar yoruldum kı sorundan konusmuyorum sormuyorum bıle esıme
Ozur dılerım kendı konum gıbı yazdım, umarım hakkınızda hayırlısı olur
Bağımlılık bu, alkolikler gibi düşünün.Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Şiddet ve kumar bağımlılığı olan birisini bırakmanız en doğru karar hakkında hayırlısı olsun.Benim eşimde defalarca söz verdi oynadı. En son bana vurduğunda aileme herşeyi anlattım. Geç bile kalmışım. Affettikce aileme soylemedikce asla anlatmam sandı. Bana kalırsa sizde tahammül etmeyin. Asla hiç birşey arttiramazsiniz. Eliniz boş kalır. Ben bugün vekâlet verdim avukatıma. Artık geri dönüşü yok. Sadece acıyorum gençliğine. Bir tane kızım var onun babası olarak üzülüyorum. Ama benimle ilişkisi tamamen bitti. Sizde kararınızı verin. Nolur kendinizi yıpratmayin. Ne yaşadığınızi çok iyi biliyorum.
Kumar kolay atılan birşey değil.Kumara tahammül edemem diyorsanız ayrılın.Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
Arkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazab
Canım benim eşim evlendiğinizden bu yana hep idda oynamış maaşını alır kuruşu kuruşuna verirdi bana ama içinde hep 20-30-50 alıp oynamış 5 yıl bende çok güvenip parasını hep bana verdiği için açıp da bir gün banka hesap hareketlerini kontrol etmedim telefonunda şifresi olmamasına rağmen ama hep derdim kendi kendime bu para niye hemen bitiyor diye taki 2 sene öncesine kadar gitmiş yüklü miktarda kredi çekip yatırmış kaybetmiş sonra bana korkusundan bir daha çekmiş kazanır diye diye sağa sola da borçlanmış tabi ben bunları öğrendim direk anlaşmalı boşandım bütün evi eşyaları dağıttım ama çok pişman oldu affettim 21.yy da gecekondu da yaşadım barıştıktab sonra oğluma kıyamadım büyük bir aşkla evlenmiştik çünkü para için bırakmak istemedim amacım ona bedel ödetmekti düzenini bozmaktı.. daha sonra bütün borçları kapattık ev araba aldık şuan sürekli takipteyim korkuyor muyum deli gibğ çünkü o güven bir kere gitti mi daha geri gelmez her gün korka korka yaşıyorum acaba yapar mu diyorum üstünden 3 yıl geçti barışalı umarım bir daha. Öyle bir hata yapmaz çünkü bizi tamamen bitireceğini iyi biliyor. Önce iyi tanı anla tekrar yapabilecek kapasitede mi yeterince bedel ödettin mi korkutmak gerekiyorArkadaşlar eşimle bu nedenden ötürü boşanıyoruz. Avukatıma vekalet verdim. Fakat merak ediyorum bu illetten kurtulan hiç yok mu? Oynayan tanıdığı olan yada bu nedenle bosananlar yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?